Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Civil 3d as autocad 2011

κατανοητό?

Απολύτως :D Το Autocad είναι ένα από τα προγράμματα που μισώ και δεν θα μάθω ποτέ και για κανένα λόγο :lol:

Διαφημίσεις

Απολύτως :D Το Autocad είναι ένα από τα προγράμματα που μισώ και δεν θα μάθω ποτέ και για κανένα λόγο :lol:

μωρέ το Autocad μια χαρά είναι....

αυτή η παπαριά μπροστά είναι που κάνει τη διαφορά!!!!!

χελλ-οου...

χτες παθαμε ζημια, εσπασαν κατι σωληνες κατω απο το νεροχυτη... ηρθε ο ιδιοκτητης, το ψιλοεφτιαξε (μερεμετια της πλακας αλλα τες πα, τι με νοιαζει... δικο μου ειναι??!!)

δεν ειχα πραγματα κατω, ευτυχως μονο εναν ντενεκε λαδι, αλλα η κουζινα εγινε χαλια... θα ερθει λεει σημερα να το τελειωσει, να βαλει σιλικονη (σοβαρη επιδιορθωση ο τσιφουτης κι αυτος!!! μη δωσει λεφτα να φτιαξει τις ρημαδοσωληνωσεις!!!)

αλλα το θεμα ειναι οτι θελω να παω καμια βολτα τη μικρη το απογευμα στον παιδοτοπο στη γειτονια μας... δεν νομιζω να εχει κοσμο, αν εχει δεν θα μπουμε.. αλλα λιγο να ξελαμπικαρει, πραγματικα την λυπαμαι, το πρωι την εβγαλα λιγο στο μπαλκονι ντυμμενη σα κρεμμυδι, αλλα δεν την αφησα πολυ... ετσουζε το κρυο..

εσεις τι νεα, ομορφες?

παω να σας διαβασω

Parents are the last people on earth who ought to have children

Ωραία τώρα που ήρθε και το φυστίκι ας της σπάσω τα νεύρα λίγο...

Έχει τώρα καμμια εβδομάδα που το απόγευμα η μικρή δεν σταματάει να ζητάει μαμ μαμ και συγκεκριμένα κάτι παξιμάδια λαδιού που τρώει ο πατέρας της, μανταρίνι που της το μπουκώνω εγώ για τους γνωστούς λόγους, ψωμί και τυρί και ενίοτε ό,τι μαγειρεύω στην κατσαρόλα...

Το πρόβλημά μου είναι ότι το κάνει όοοοοοοοολο το απόγευμα ανεξάρτητα τι και πόσο έχει φάει στις 5.00!

Και ρωτάω τώρα εγώ:

1. Είναι καλό να μασουλάει συνέχεια παράλληλα με το παιχνίδι; Μήπως κάνω κακό στο στομάχι της;

2. Μήπως έχει έρθει ο καιρός να της δίνω και βραδινό φαγητό κανονικό και μετά γάλα;

Διαφημίσεις

Ωραία τώρα που ήρθε και το φυστίκι ας της σπάσω τα νεύρα λίγο...

Έχει τώρα καμμια εβδομάδα που το απόγευμα η μικρή δεν σταματάει να ζητάει μαμ μαμ και συγκεκριμένα κάτι παξιμάδια λαδιού που τρώει ο πατέρας της, μανταρίνι που της το μπουκώνω εγώ για τους γνωστούς λόγους, ψωμί και τυρί και ενίοτε ό,τι μαγειρεύω στην κατσαρόλα...

Το πρόβλημά μου είναι ότι το κάνει όοοοοοοοολο το απόγευμα ανεξάρτητα τι και πόσο έχει φάει στις 5.00!

Και ρωτάω τώρα εγώ:

1. Είναι καλό να μασουλάει συνέχεια παράλληλα με το παιχνίδι; Μήπως κάνω κακό στο στομάχι της;

2. Μήπως έχει έρθει ο καιρός να της δίνω και βραδινό φαγητό κανονικό και μετά γάλα;

κακο δεν το βλέπω αρκεί να μην τρώει γλυκά!!

άμα μασουλάει συνέχεια δεν χρειάζεται βραδυνό...

αερικο υποτιθεται οτι σ'αυτην την ηλικια τρωνε βραδινο

κι εμενα ψιλομασουλαει το απογευμα, δεν του φτανει δηλαδη το απογευματινο των 5. αλλες φορες τη βγαζουμε με ψωμοτυρια, κανενα τοστ, κανενα κεικ, και αλλες του ψηνω κανενα μπιφτεκακι...

κι εγω θελω να τον βγαλω εξω βολτα, αλλα σερνομαι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...