Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Sorry βρε κοριτσια αλλα τα καρκινακια που μου εχουν τυχει να γνωρισω πραγματικα σου βγαζουν το λαδι απο την κυκλοθυμια τους. Οχι και οτι εμεις οι κριοι δεν ειμαστε κυκλοθυμικοι.

Αλεξακι λιονταρινα η κορη σου φωτια και λαυρα!!!!!!!!!!!

βλεπω να βγαζουμε ολο το χειμωνα ετσι!

κι εμενα του εχει μεινει ακομα ελαχιστο μυξο-βηχαλακι...

στο μεταξυ, δεν ξερω πως να τον ντυσω με αυτον τον καιρο. αντε να πιασουν τα κρυα να ησυχασουμε!

ειρηνη, ασχετο, πολυ καλος ο ξενωνας στα καλαβρυτα! να τον επισκεφθειτε αν μπορεσετε. ο μικρος ξεσαλωσε και αντε να τον μαζεψεις. χτες και σημερα ειχαμε δραματα στο σταθμο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Και εμεις τα ιδια Μελινακι ξεσαλωσε στο χωριο και απο την ωρα που γυρισαμε ειναι μεσα στα νευρα, δεν θελει να κατσει καθολου μεσα στο σπιτι. Αποψε ξυπνησε 10 φορες, αυτο δεν ηταν υπνος βασανιστηριο ηταν.

Cultaki περαστικα και παλι!!!!!!!!!!!!!!

οχι δεν ειχε παιδοτοπο.

καναμε εμεις το σαλονακι παιδοτοπο, αφου του ειχα παρει ενα σωρο παιχνιδια απο το σπιτι.

βεβαια και η παρεουλα ειναι απαραιτητη πιστευω, ειδικα αν ειναι αντιστοιχης φασης, με παιδακι δηλαδη.

ολη μερα καναμε εκδρομουλες, βολτες, ταβερνακια και το απογευμα στα δωματια και αφου βαζαμε τα παιδια για υπνο, μαζευομασταν στο ενα δωματιο οι μεγαλοι, με τζακακι, τηλεορασουλα κλπ.

στην εκδρομη ο μικρος δεν κοιμηθηκε ουτε μια μερα μεσημερι. με τιποτα δεν ηθελε. το βραδυ φυσικα επεφτε σε κωμα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι δεν ειχε παιδοτοπο.

καναμε εμεις το σαλονακι παιδοτοπο, αφου του ειχα παρει ενα σωρο παιχνιδια απο το σπιτι.

βεβαια και η παρεουλα ειναι απαραιτητη πιστευω, ειδικα αν ειναι αντιστοιχης φασης, με παιδακι δηλαδη.

ολη μερα καναμε εκδρομουλες, βολτες, ταβερνακια και το απογευμα στα δωματια και αφου βαζαμε τα παιδια για υπνο, μαζευομασταν στο ενα δωματιο οι μεγαλοι, με τζακακι, τηλεορασουλα κλπ.

στην εκδρομη ο μικρος δεν κοιμηθηκε ουτε μια μερα μεσημερι. με τιποτα δεν ηθελε. το βραδυ φυσικα επεφτε σε κωμα!

χαχα...σούπερ σας βρίσκω...

εμείς κλείσαμε για μετά την πρωτοχρονιά εδώ

http://www.ninemia.gr/

βασικά μας τράβηξε ο παιδότοπος!

ωραία περάσατε βλέπω Μελινακι! εμείς δυστυχώς διακοπές με φίλους με παιδάκια στην ηλικία μας δεν τα έχουμε καταφέρει. τώρα που το σκέφτομαι με ελάχιστους ταιριάζουμε. οι περ/ροι είναι ανύπαντροι ή χωρίς παιδιά. ευτυχώς είναι πολλά και κάνουν παρέα μεταξύ τους.

Ειρηνάκι φωτιά και λάβρα η λιονταρίνα ε? πάντως είναι η πιο γλυκούλα μου και η πιο μαλαγάνα μου. με την τοξοτίνα υπάρχει ένα θέμα, ασυνενοησίας να το πώ? ξεροκεφαλιάς να το πώ? μπαμπουλίασης? μάλλον δεν πολυταιριάζουμε. τώρα το αγόρι τοξοτάκι θα δείξει στην πορεία. το καρκινάκι από την άλλη είναι όλα τα λεφτά (είναι η αδυναμία μου, φταίει ίσως ότι είναι και ο πρωτότοκος)

όλα καλά είναι μωρέ...

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

ουαου ειρηνη φαινεται τελειο!

και φαρμα και παιδοτοπος, θα τρελλαθει η ζωιτσα! θα πατε με παρεουλα η οικογενειακα?

λοιπον τωρα που ειπα φαρμα, πρεπει να κανονισουμε να παμε καμμια ηλιολουστη κυριακη στη φαρμα του μπαμπα μου στην αναβυσσο. να τα ξαμολησουμε εκει τα πιτσιρικια, να δουνε και τα ζωακια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ουαου ειρηνη φαινεται τελειο!

και φαρμα και παιδοτοπος, θα τρελλαθει η ζωιτσα! θα πατε με παρεουλα η οικογενειακα?

λοιπον τωρα που ειπα φαρμα, πρεπει να κανονισουμε να παμε καμμια ηλιολουστη κυριακη στη φαρμα του μπαμπα μου στην αναβυσσο. να τα ξαμολησουμε εκει τα πιτσιρικια, να δουνε και τα ζωακια...

μέσα!!!!!

και μετά να πάμε να φάμε στο ΧΗΜΑ...το ξέρετε ε??

α, εσείς είστε μια χαρά! τυχερός ο Κωνσταντίνος! έχετε κοντά το εξοχικό με ζωάκια, ό,τι πρέπει για αποδράσεις. εμείς μακρυά Βασιλική Καλαμπάκας. είχαμε να πάμε κάτι χρόνια (παππούδες dead) και πήγαμε τον Αύγουστο για τη βάφτιση και τα παιδιά ξετρελάθηκαν! αφού ο γιος μας έλεγε να μείνουμε για πάντα εκεί!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...