Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα ο δικος μου τα παραχεσε στο μαιευτηριο απο την χαρα του μετα την εγκυμοσυνη και τον τοκετο θριλερ οποιος περναγε εξω απο το χειρουργιο εκεινη την ημερα εκανε την μπαζα του, φευγαν τα 50αρικα σαν στραγγαλια. Τα ειχε παιξει ο κακομοιρης και δεν ηξερε τι εδινε.

Καλα ο δικος μου τα παραχεσε στο μαιευτηριο απο την χαρα του μετα την εγκυμοσυνη και τον τοκετο θριλερ οποιος περναγε εξω απο το χειρουργιο εκεινη την ημερα εκανε την μπαζα του, φευγαν τα 50αρικα σαν στραγγαλια. Τα ειχε παιξει ο κακομοιρης και δεν ηξερε τι εδινε.

Και ο δικός μου βρε συ!!! Και φώναζα μεσα απο το φορείο (ήταν μαζί μου κατά τον τοκετό) "Σταμάτα βρε παιδάκι μου!!!!"

Ηταν εκτός τόπου και χρόνου! Δε θυμάμαι να τον είχα ξαναδει ποτέ τόσο ευτυχισμένο!!

Το ψάχνω ακόμα...θέλει κάτι πιο αστείο ο άντρας μου όπως πεταλουδίτσα αλλά δε με βοηθάει και πολύ...και εγώ θα ήθελα κάτι πιο γλυκό αλλά σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό που θα αποφασίζεια αυτή όλο νεράιδα και πριγκίπισσα θα θέλει να είναι..οπότε γιατί να μη γίνει μια φραουλίτσα φέτος;;;

Sato έχει ωραία όντως...και πολλές επιλογές!

Λοιπ'ον το σκεφτόμουν χθες το απόγευμα στο δρόμο για το κολυμβητήριο το θέμα με τις στολές... και είδα ότι κολλάμε συνέχεια στα ίδια και στα ίδια...

Εγώ λοιπόν θα ήθελα ντυμένο ένα παιδάκι μελιτζάνα ας πούμε, πιπεριά, Μαργαρίτα, καρότο, αλογάκι, γουρουνάκι

τέτοια θέματα... αστεία :D

Διαφημίσεις

Ενταξει δικαιολογουνται ειναι μοναδικη στιγμη και ο δικος μου ηταν η δευτερη φορα στην ζωη μας που τον εβλεπα να τα εχει χαμενα!!!!!! Γενικα ειναι ενας αντρας που παντα ειναι ψυχραιμος με μεγαλη αυτοκυριαρχια, ηρεμη δυναμη οτι και να γινεται.

Την πρωτη φορα που τον ειδα να καταρρεει και να δακρυζει ηταν οταν μπηκε στην εντατικη μοναδα και με ειδε σε σοβαρη κατασταση εγκυο στον 7ο μηνα. Την δευτερη φορα που τον ειδα να τα εχει χαμενα αλλα απο σαστισμα ευτυχιας ηταν οταν γεννησα και με βγαλανε εξω να τους δω.

Τι ωραιο που ειχες τον αντρα σου μαζι στην γεννα Λουκο!!!! Και εγω το ηθελα πολυ αυτο αλλα δεν τον αφησαν λογω καισαρικης.

Λοιπ'ον το σκεφτόμουν χθες το απόγευμα στο δρόμο για το κολυμβητήριο το θέμα με τις στολές... και είδα ότι κολλάμε συνέχεια στα ίδια και στα ίδια...

Εγώ λοιπόν θα ήθελα ντυμένο ένα παιδάκι μελιτζάνα ας πούμε, πιπεριά, Μαργαρίτα, καρότο, αλογάκι, γουρουνάκι

τέτοια θέματα... αστεία :D

Καλά λες, με την κοιλιά που έχει πετάξει ο Τατάκης θα μπορούσα εύκολα να τον ντύσω κολοκύθα!!!!!!!023.gif023.gif023.gif023.gif

Ασχετο, η Φαίη χάθηκε???? Εχει μπλέξει με τη μετακόμιση????

Διαφημίσεις

εμενα ο δικος μου χτες μου ειπε οτι θελει να ντυθει μπομπ σφουγγαρακης!

αερικο πως ειναι τωρα τα μαλλια σου? μακρια? και οταν λες κοντο πως σκεφτεσαι να τα κοψεις? παντως στο ικεα θα ελεγα να πας και απο κοντα...

καλημερα μαρκοπολινα!

Μακριά είναι μελίνα σαν τη φωτό που έχω εδώ στο αλμπουμ... αλλά έτσι όπως είναι σαν ξασμένα δεν τα αντέχω άλλο.

http://www.epilegin.gr/index.php?cPath=23_84

για κοιτάξτε αυτές!

A γεια σου! Και υπάρχει και αυτό http://www.4epoxes.com/gr/apokriatika-eidi.asp το οποίο βρίσκεται στην Αργυρουπόλεως ;)

Και εγω αυτες που ειναι βαριες στολες πιστευω οτι ο Μαριος δεν θα τις αντεχε με τιποτα πανω του. Ουτε κουβερτα δεν τον εχει ακουμπησει απο τοτε που γεννηθηκε. Δεν θελει να τον ακουμπα τιποτα τετοιου ειδους. Του ειχα παρει υπνοσακο πιο μωρο και κοντεψε να παθει αμοκ για να βγει. Το ιδιο παθαινουμε και με τα μπουφαν, μονο ελαφρυα πραγματα δεχεται πανω του. Στριτζακι τελειως!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...