Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και σε σένα Λουκομαμάκι!!Τι έγινε;Αποφάσισε τι χρώμα φόρεμα θα βάλει ο Τατάκης; ΧΑχαχα..Καλά είναι άπαιχτος ο μικρός!!!

Μελίνα ... θα το κάνεις τελικά το κοντό;;

Καλημέρα κοριτσάκια :) Το Σάββατο θα μου κρατήσει η πεθερά τη μικρή και θα πάμε να δούμε για σαλόνι στο Praktiker και στο Εντός... θέλουμε να πάρουμε κάτι πολύ φτηνό γιατί θα το ξαναλλάξουμε όταν η μικρή σταματήσει να καταστρέφει... αν έχετε καμμια ιδέα για αλλού φθηνό σαλόνι μιλήστε :)

Σκέφτομαι σοβαρά αν δεν μου την βαρέσει να κουρευτώ σήμερα στο δίπλα κομμωτήριο να πάω το Σάββατο για κούρεμα :lol:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια :) Το Σάββατο θα μου κρατήσει η πεθερά τη μικρή και θα πάμε να δούμε για σαλόνι στο Praktiker και στο Εντός... θέλουμε να πάρουμε κάτι πολύ φτηνό γιατί θα το ξαναλλάξουμε όταν η μικρή σταματήσει να καταστρέφει... αν έχετε καμμια ιδέα για αλλού φθηνό σαλόνι μιλήστε :)

Σκέφτομαι σοβαρά αν δεν μου την βαρέσει να κουρευτώ σήμερα στο δίπλα κομμωτήριο να πάω το Σάββατο για κούρεμα :lol:

άντε καλή επιτυχία και συ!!

γιατί στο καταστρέφει καλέ? καλύμματα δεν παίζουν????

Κοίτα... βασικά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν φράγκα... Αυτό που έχουμε είναι 23 χρονών, καταταλαιπωρημένο από μας αλλά κυρίως από τα γατιά! Μέχρι και φωτιά του έχω βάλει (αλλά δεν φαίνεται) και είναι πολύ ογκώδες, με φουσκωτά μαξιλάρια και δεν κάθεται κανένα ριχτάρι πάνω του... Του βάζω όμως και η Κωνσταντίνα τα κατεβάζει και σκοντάφτει συνέχεια πάνω τους.

Οπότε με βάση του ότι δεν έχουμε λεφτά θα πάρουμε κάτι εντελώς συμβιβαστικά... και όταν με το καλό σταματήσει να τρώει στο "πόδι" και αρχίσει να προσέχει θα βάλουμε λεφτά να πάρουμε κάτι καλό ;) Προς το παρόν τα απογεύματα κυκλοφορεί με μια φρυγανιά ή με ένα μανταρίνι στο χέρι τα οποία ακουμπάει όπου να'ναι κι επειδή σε λίγο καιρό μαζί με το μανταρίνι θα είναι κι άλλα φαγητά λέμε να μην λυπόμαστε όταν λερώνετε :lol:

Διαφημίσεις

Το ψάχνω ακόμα...θέλει κάτι πιο αστείο ο άντρας μου όπως πεταλουδίτσα αλλά δε με βοηθάει και πολύ...και εγώ θα ήθελα κάτι πιο γλυκό αλλά σκέφτομαι ότι σε λίγο καιρό που θα αποφασίζεια αυτή όλο νεράιδα και πριγκίπισσα θα θέλει να είναι..οπότε γιατί να μη γίνει μια φραουλίτσα φέτος;;;

Sato έχει ωραία όντως...και πολλές επιλογές!

εμενα ο δικος μου χτες μου ειπε οτι θελει να ντυθει μπομπ σφουγγαρακης!

αερικο πως ειναι τωρα τα μαλλια σου? μακρια? και οταν λες κοντο πως σκεφτεσαι να τα κοψεις? παντως στο ικεα θα ελεγα να πας και απο κοντα...

καλημερα μαρκοπολινα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...