Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

καλημερα!!!!

κλασσικα δε παιρνω ενημερωση, αλλα νταλλων μου ερχεται

θελω και εγω παρνασσο και οπου αλλου

και εγω απο κατω απο ταυλακι ειμαι...πολλες μαζευτηκαμε

Είσαι στη λίστα !

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΟΚ θανκς!!!!

Μελινα αποτι ειδα, ακομα κανενα νεο με τη δουλεια...

και εμεις εδω λεμε, θαχουμε πιτα τη παρασκευη θ αακουσουμε μακακιες και τη Δευτερα οποιον παρει ο χαρος!

Σκηνικό χθες βράδυ!

Τατά : Μαμά θέλω το Χιτουγεννιάτικο Δέντο (λολ λολ λολ)

Εγω: Αγάπη μου, του χρόνου το δέντρο πάλι. Τώρα έρχονται απόκριες, που θα ντυθούμε μασκαράδες!!! Τι θα ντυθείς, για πες μου? Batman, Spiderman? Τί θες?

(Ο άντρας μου φτιάχνει καφεδάκι ανέμελος....)

Τατά: Οχι, όχι, κοριτσάκι θα ντυθώ!! Θα φοάω και κοκαλάκια τα μαλλιά μου σαν την Κάλλια!!!! Θα παρω και κουκλα.

Ο άντρας μου έχει πέσει στον καναπέ και φωνάζει "Αααααχχχ !!!! Νερό, δεν είμαι καλά!!!!

Τατά: "Ελα έλα να σου κάνω εβόλιο να συνέθεις!!!!!!"

Σκηνικό χθες βράδυ!

Τατά : Μαμά θέλω το Χιτουγεννιάτικο Δέντο (λολ λολ λολ)

Εγω: Αγάπη μου, του χρόνου το δέντρο πάλι. Τώρα έρχονται απόκριες, που θα ντυθούμε μασκαράδες!!! Τι θα ντυθείς, για πες μου? Batman, Spiderman? Τί θες?

(Ο άντρας μου φτιάχνει καφεδάκι ανέμελος....)

Τατά: Οχι, όχι, κοριτσάκι θα ντυθώ!! Θα φοάω και κοκαλάκια τα μαλλιά μου σαν την Κάλλια!!!! Θα παρω και κουκλα.

Ο άντρας μου έχει πέσει στον καναπέ και φωνάζει "Αααααχχχ !!!! Νερό, δεν είμαι καλά!!!!

Τατά: "Ελα έλα να σου κάνω εβόλιο να συνέθεις!!!!!!"

xaxaxaxaxaxaxaxa

την πάτησες Θανούλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

xaxaxaxaxaxaxaxa

την πάτησες Θανούλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλά το φυσαει και δεν κρυώνει!!! Στο μεταξύ μου αρέσει και εμένα να τον πειράζω!!! Του λεω, "οχου ρε παιδάκι μου πώς κάνεις έτσι? Στον 21ο αίωνα είμαστε! Αν δηλαδή το παιδί θέλει να ντυθεί κοριτσάκι θα του το απαγορεύσεις??" Χαζεύει το κεφάλι του λέμε!!!!!!!!

Καλά το φυσαει και δεν κρυώνει!!! Στο μεταξύ μου αρέσει και εμένα να τον πειράζω!!! Του λεω, "οχου ρε παιδάκι μου πώς κάνεις έτσι? Στον 21ο αίωνα είμαστε! Αν δηλαδή το παιδί θέλει να ντυθεί κοριτσάκι θα του το απαγορεύσεις??" Χαζεύει το κεφάλι του λέμε!!!!!!!!

έχω και στολή μπαλαρίνας...να σου την δώσω να του την δείξεις ότι την αγόρασες για τον Τατή??????

χαχαχαχαχ εγκεφαλικόοοοοοοοοοοο

Κορίτσια μη γελάτε έχω περάσει τέτοιο σκηνικό και είναι φρίκη

Μετά τον ερχομό του Άγγελου, ο Μάριος να μου λέει συνέχεια μαμά είμαι κορίτσι ή μαμά θέλω να είμαι κορίτσι και διάφορα που προσπαθώ να μη θυμάμαι....

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

έχω και στολή μπαλαρίνας...να σου την δώσω να του την δείξεις ότι την αγόρασες για τον Τατή??????

χαχαχαχαχ εγκεφαλικόοοοοοοοοοοο

Απαπαπαπα και είναι και σε ηλικία εγκεφαλικού!!!!!

Μετά τον ερχομό του Άγγελου, ο Μάριος να μου λέει συνέχεια μαμά είμαι κορίτσι ή μαμά θέλω να είμαι κορίτσι και διάφορα που προσπαθώ να μη θυμάμαι....

Ελα βρε, μη δίνεις σημασία.

Ο δικός μου έχει καταλάβει την αντίδραση του πατέρα του και γι' αυτό τα λεει.

λάθος διατύπωση μου έλεγε

Εδώ και ένα χρόνο το ξεπεράσαμε:P

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...