Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μελινα απο που θα την παρεις?? Ξερεις κανενα μαγαζι που πουλαει παιδικες στολες να παω και εγω να δω απο κοντα, θα εχει πλακα απο το να την περαγγειλω μεσω ιντρνετ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς θα ντυθούμε πασχαλίτσα με μια στολή που πήρα από μια φίλη του πάρεντς :)

Όσο για δικό μας πάρτυ μασκέ... έχω να πάω κάτι χρόνια... προ Λ... δεν του αρέσουν οι απόκριες μη χε...

Και εγώ έχω δει κάτι τέλειες σε αμερικάνικα σάιτ αλλά είναι πολλά τα μεταφορικά...οπότε κοιτάω ή στο ebay το αγγλικό ή σε κανά ελληνικό σάιτ...πέρισυ την είχα πάρει από το eseason αλλά δε τρελάθηκα και με την ποιότητα...

Διαφημίσεις

ουτε εμενα με τρελλαινουν οι αποκριες... απο παιδακι δεν τρελλαινομουν (ασε που με εντυνε συνεχεια η μανα μου μικρη ολλανδεζα!)

ΧΑΧΑΧΑ

εμένα πίπη φακιδομύτη!!!!

Εμενα παλι δεν με εντυνε συχνα και νευριαζα. Μια φορα μονο με εντυσε μικρη ολανδεζα μελαμψη φανταζεστε επιτυχια.

Και εγω θα ηθελα να βρω ενα μαγαζι με παιδικες στολες να δω με την ησυχια μου.

ειμαστε και μακρια βρε μαρκοπολινα... εχω δει ενα μαγαζι στην αγ.παρασκευη αλλα θελω να το τσεκαρω πρωτα μονη μου και μετα παιρνω και τον μικρο

μαριτακι και οι δυο ωραιες ειναι, η πρωτη μου θυμιζει πιο φραουλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Και εγώ για τη πρώτη λέω...είναι ωραία ή απλά καλύτερη από τη δεύτερη; Να τη πάρω λέτε ή να το ψάξω και άλλο;

Εμένα με έντυναν ινδιάνα..μου ταίριαζε πολύ καθότι μελαμψή...και πέρισυ έντυσα και τη κόρη μου ινδιάνα και εκεί να δείτε πως της πήγαινε!!!Φέτος λέω κάτι πιο κοριτσίστικο!!!

καλημερα!!!!

κλασσικα δε παιρνω ενημερωση, αλλα νταλλων μου ερχεται

θελω και εγω παρνασσο και οπου αλλου

και εγω απο κατω απο ταυλακι ειμαι...πολλες μαζευτηκαμε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...