Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

έχουμε !!!

νταξ καποιοι θα κοιμήθουν στο πάτωμα :P

Αρκεί να κοιμηθούν τα παιδιά σε κρεβάτι... οι άλλοι δεν χρειάζεται και δεν νομίζω να κοιμηθούμε :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έτσι έτσι μελίνα μου... εμείς για να είμαι ειλικρινής έχουμε... την Μεσσήνη... αλλα είναι τόσο παλιό το σπίτι και τόσο μπέρδεμα το κληρονομικό του που καμμία διάθεση δεν έχουμε να μπούμε σε μπελάδες :( γιατί αυτό θα γίνει αν πάμε και αρχίσουμε να φτιάχνουμε πράγματα... θα τα καρπωθούν άλλοι ;)

αααααα κονοχωριανή ε?

η μαμά καλαματιανή..αλλά δεν έχουμε τίποτα..μόνο συγγενείς

O Λ ;) Εγώ είμαι στο άλλο πόδι... Λακωνία αλλά εκεί όντως δεν έχουμε τίποτα και κάτι συγγενείς απλώς γνωστούς.

Διαφημίσεις

κι εγω μανιατισσα ειμαι (καταγωγη απο μπαμπα)! καταγωγη απο μαμα, χιος!

ομως και οι δυο μου γονεις ειναι αιγυπτιωτες, γεννηθηκαν δηλαδη αιγυπτο απο ελληνες γονεις, και ερθαν ελλαδα σε ηλικια δημοτικου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημερα Αερικακι και Ειρηνακι !!!!!!!!!!! Εγω προσφατα πηγα στην Μανη για πρωτη φορα και μου εκανε κλικ αυτο το μερος. Ατμοσφαιρικο γοητευτικο και κλειστο σαν τον αντρα μου παροτι δεν εχει μεγαλωσει εκει και αυτος πρωτη φορα πηγε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...