Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Αχ Μελινάκι δε ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω...το έζησα και εγώ τόσες μήνες και ήταν πολύ ψυχοφθόρο! Σε κάθε μεετινγκ μεγάλων περιμέναμε και τις εξελίξεις! Εύχομαι το καλύτερο και για σένα και για τον αντρούλη σου!

Διαφημίσεις

Εμένα σίγουρα δε πρόκειται να κάτσει

Βέβαια δεν είναι ούτε 2 αλλά και 3 να πάει χλωμό το κόβω!

Μελινακι έχω μια φίλη που δουλεύει σε κατασκευαστική και εκεί τα ίδια . οι απολύσεις έχουν αρχίσει εδώ και καιρό .Μου λέει δουλειά τίποτα

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εμένα σίγουρα δε πρόκειται να κάτσει

Βέβαια δεν είναι ούτε 2 αλλά και 3 να πάει χλωμό το κόβω!

Μελινακι έχω μια φίλη που δουλεύει σε κατασκευαστική και εκεί τα ίδια . οι απολύσεις έχουν αρχίσει εδώ και καιρό .Μου λέει δουλειά τίποτα

και μεις σε μελετητική όμως βλέπετε τι κάνουμε....τι να κατασκευάσουν οι άλλοι μετά??

Αποκλείεται!!!Εδώ εμένα είναι πιο μικρή και αρκετά σουρλουλού και κοίταζε σαν μαγεμένη τη σκηνή!!Θα δεις που θα της αρέσει πολύ! Εξάλου αν δε το τολμήσεις δε θα μάθεις ποτέ...σωστά;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...