Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Αυτό δεν θέλω καν να το ακούω ως ενδεχόμενο! Αν αρχίσει γκρίνιες στο αυτοκίνητο και δεν μπορώ να οδηγήσω απλά θα πηγαίνουμε με το μετρό και το καρότσι! Αποκλείεται να οδηγήσω με την Κωνσταντίνα να γκρινιάζει ανελέητα στο δίπλα κάθισμα! Μία φορά μου έκατσε και σταμάτησα με την πρώτη ευκαιρία μέχρι να την ηρεμήσω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα τα κοριτσια ειναι πολυ διαφορετικα απο οτι βλεπω γυρω μου αερικακι.

Οντως απο την κλεισουρα σημερα του την εδωσε απλα μου εκανε τρομερη εντυπωση ποσο ηρεμος ηταν πριν ερθει η κουνιαδα μου και ξαφνικα επαθε αμοκ.

Παμε στους 22 μηνες Μελινακι. Ευτυχως πλεον στο αυτοκινητο καθεται. Πριν λιγους μηνες παθαινε αμοκ και εκει.

αστα αερικακι, το καλοκαιρι μου ετσι περασε...

απο θαυμα δεν τρακαραμε! στα πολλα πολλα ζορια εκανα στην ακρη και περιμενα να του περασει... αφου ταξιδευαμε κατι κουλες ωρες μπας και κοιμηθει στη διαδρομη!

και τωρα... αλλος ανθρωπος, χαζευει εξω απο το παραθυρο, τραγουδαει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μηπως φταιει το οτι εφαγε και μια παστα σοκολατινα??? Της ειπα στο τηλεφωνο να μην φερει τιποτα γιατι ο Μαριος πεφτει με τα μουτρα οταν δει γλυκα αλλα εφερε τελικα και εφαγε μια ολοκληρη και μετα αρχισε το σοου.

Διαφημίσεις

Η Φαίη έγραψε στην Ηλιούπολη... μετακόμισε αλλά έχει θέμα με τη Μαρία που την ζητάει συνέχεια.

Διαφημίσεις

χαχα ναι, αφ'ενος κουραζονται , αφ'ετερου ξυπνανε και νωρις (καλα ο δικος μου παντα νωρις ξυπναγε βεβαια)

αρχισα να γλαρωνω, παω να προλαβω να διαβασω καμμια σελιδα απο το βιβλιαρακι μου...

καληνυχτα σε ολες τις ομορφες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

καληνύχτα!

σας διάβασα λίγο στα πεταχτά. είναι καμιά έγκυος και δεν το κατάλαβα? μελινάκι? μάλλον όχι ε?

εύχομαι να μην απολυθεί καμιά μας κορίτσια, ούτε οι σύζυγοι.

λέττα, για τη γυναίκα που λες, στην αρχή που ερχόταν το πρωί μόνο, έτσι ένιωθα όπως λες , μου έσπαγε τα νεύρα χωρίς να κάνει τίποτα η κοπέλα. μετά τη συνήθισα ε, και τώρα μετά από 1 1/2 χρόνο τη νιώθω δικό μου άνθρωπο, οπότε δεν με ενοχλεί που μένει μέσα. είναι και φοβερά διακριτική, ντροπαλή, ήσυχη. ούτε στο τηλ δε μιλάει μπροστά μας με τους δικούς της. (είναι γεωργιανή 35 ετών, μανούλα 2 παιδιών). είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί της. πρόθυμη, γρήγορη, καλή μαγείρισα και κυρίως καλή με τα παιδιά. τζακ ποτ μιλάμε! γατούλα 1000 ευρά της δίνουμε

όσο αφορά τις γάτες, εγώ είμαι αλλεργική. αν με βάλεις σε κλειστό χώρο με μία, τότε γεια σας, από ασφυξία! σε 2-3 ώρες μπορεί, δεν το έχω δοκιμάσει:shock:. μη σας μπαίνουν ιδέες!

αλλά είχαμε σκύλο (το 1ο μου παιδί) τη ζηνούλα μου, που τη μεγαλώσαμε με τον νίκο από ημερών, το μανάρι μου. λυκόσκυλο. ε, όταν ήμουν έγκυος 6μηνών στο 1ο μου παιδί, είπαμε να τη στειρώσουμε για να μην έχουμε τα αίματα με το παιδί. 4 ετών ήταν. έφυγε κατά την επέμβαση :cry::cry::cry: από καρδιά είπε η μαλ@@ω η κτηνίατρος. εντωμεταξύ έτρεχε καθημερινά πίσω από το ποδήλατό μου και από το μηχανάκι του νίκ. πού βρήκε το καρδιακό πρόβλημα? κάποιο λάθος θα έκανε αυτή. αλλά δν το ψάξαμε τότε, κακώς.

από τότε δε θέλω να δεθώ με άλλο ζωντανό. αφήστε που έγινα αλλεργική και στα σκυλιά, μετά από αυτό. πάω στη μάνα μου και στην πεθερά μου που έχουν σκύλο και φεύγω μπουκωμένη.

φιλιά χχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...