Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Μελινακι ευχομαι να πανε ολα καλα με την δουλεια σας.

Φυστικι εγω στο ειπα τα ονειρα μου βγαινουν, σε ειδα στον 8ο στον υπνο μου και εσυ δεν με πιστευεις.

Κοιμαται το ταλιμπανακι μου και ηρθα και εγω καθυστερημενη.

Διαφημίσεις

Μια χαρα στα κεφια δεν σταματαει ολη την ημερα και το χτυπημα το ξεχασε αυτος, εγω το θυμαμαι βλεποντας τον σαν να εχει παιξει μποξ.

Δοντι κι αλλο ετοιμαζει παλι και δυο βραδια τωρα δεν εχω κλεισει ματι. Σηκωνεται και κλαιει μεσα στον υπνο του.

Καλοπερασες στην εκδρομη Μελινακι?? Κοιτα να σε δω και σενα στον υπνο μου τουρλα!!!!!!!!!!!!!!!!

Φυστικι εγω στο ειπα τα ονειρα μου βγαινουν, σε ειδα στον 8ο στον υπνο μου και εσυ δεν με πιστευεις.

ενα θα σου πω για να καταλαβεις...

τελευταια φορα... πριν το 2011 :rolleyes:

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

ενα θα σου πω για να καταλαβεις...

τελευταια φορα... πριν το 2011 :rolleyes:

ε καλα μωρε κι εσυ το λες σαν να μας ειπες πριν τον εμφυλιο...

μια χαρα εισαι...

τι κανετε κοριτσια? εγω εβαλα τον μικρο για νανι και ψιλοτρωω μπροστα στο λαπτοπ (βλακεια ε?)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αντε με το καλο να εγκαινιασεις τον καινουργιο χρονο βρε!!!!!!! Ποτε δεν ξερεις ομως μπορει να περασε καιρος αλλα την εκπληξη να την παθεις τωρα!!!!!

Κοιμηθηκε και ο δικος μου και ηρεμει το κεφαλι μου, περασαμε πολυ δυσκολο απογευμα και προσπαθω να καταλαβω τι τον επιασε. Ξυπνησε μια χαρα απο τον μεσημεριανο υπνο και ενω ηταν ηρεμος ηρθε η θεια του και ξαφνικα μεταμορφωθηκε σε κινητη διαφημιση αντισυλληψης. Αρχισε να πεταει και να αναποδογυριζει ολα τα παιχνιδια του να κανει γυρω γυρω απο τον εαυτο του και να πηδαει απο παντου σαν ακροβατης.

Προσπαθησα με ωραιο τροπο να τον ηρεμησω αλλα τιποτα ηταν εκτος εαυτου και με χτυπαγε. Πρωτη φορα τον ειδα τοσο χαλια, μυγα τον τσιμπησε???

Ηταν σαν να ειχε καταπιει σεισμο,δεν μπορουσε να μεινει ακινητος πουθενα και εκανε συνεχεια ζημιες και επικινδυνα πραγματα.

μαρκοπολακι ποσο ειστε? υπομονη σε λιγο θα ηρεμησει

οταν εμεινα απο δουλεια και ημουν μονη στο σπιτι με τον μικρο ηταν η περιοδος 17-24 μηνων και ηταν ο,τι χειροτερο! μετα τα δυο σιγα σιγα αρχισαν να στρωνουν τα τρελλα τουλαχιστον!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έλα μωρέ μαρκοπουλάκι δεν χρειάζεται να συμβεί κάτι... δεν σου έχει τύχει κι εσένα να στραβώσεις χωρίς λόγο; Βάλε και το ότι είναι κλεισμένος μέσα (φαντάζομαι) λόγω κρύου... πολύ θέλει;

α και το χειροτερο γυρω στην ηλικια των δυο ηταν οι διαδρομες με το αυτοκινητο!

παναγιτσα μου, καθε φορα που επρεπε να παμε καπου, το σκεφτομουν μια μερα πριν. δεν υπηρχε αυτη η γκρινια!!! ανατριχιαζω μονο που το θυμαμαι... πηγαιναμε στο εξοχικο του αντρα μου (1 ωρα δρομος) και οταν φταναμε μου ερχοταν να φουνταρω!!!

γυρω στους 28 μηνες αρχισαμε να το ξεπερναμε αυτο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...