Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

ρε σεις δε μπορω να το συνηδειτοποιησω!

ο ασπρουκος ηταν 13 κιλα

και η Α ειναι 12,300!!!!

μα ελεος......μου ξετιναξε την αγαπη μου.....αχχχχχχχχχχχχ

6 κιλα σε 4-5 μηνες πηρε!!!!

εγω του εδινα μια χουφτα το πρωι και μια το βραδυ

αυτος το πεταγε κατω και ο λιχουδης ετρωγε τα παντα.....

δεν εγραψα τη συνεχεια...πως χαθηκαν οι αλλες 4 νομιζω γιατι φυγαν και αλλες 2

αχ εχω τραβηξει πολλα απο γατια

αν ξαναπαρω ζωντανο ισως να ειναι σκυλος πια

αλλα δε τα χωνευω αρκετα χαχαχαχχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα σορυ..τις αντιπαθω λιγο αυτες.....

κακουλες μου φαινονταν!

δεν σου φαίνονται..είναι!

είχε και καγκελωτή ουρά (σημάδι ότι ήταν βασιλική χαχα) και σου έχωνε κάτι γρατζουνιές

άσταααααααααααααααα

Διαφημίσεις

Πρέπει να δείτε την Princess μου για να αλλάξετε γνώμη για της σιάμ ;)

Ευχαριστώ Χριστινάκι :D

Χαιρετώ τις όμορφες! (από μακριά γιατί φταρνίζομαι τρελλά!) :rolleyes:

καλημερα κοριτσια!

σε εμας εδω σημερα γινεται μια μεγαλη συσκεψη (μαλλον συσκεψη με μεγαλους) για το μελλον του εργου. κυκλοφορει η φημη οτι μετα το σημερινο θα απολυθουν παρα πολλα ατομα και ειμαστε ολοι ... καπως φρικαρισμενοι...

Αχ ρε Μελινάκι ελπίζω να μείνουν τα δυσάρεστα μακριά από σας!

το πριπεράν είναι για το στομάχι? κάνει και για ίωση? γιατί έκανε και ένα 37.8 εχτές....

περαστικά του συντροφάκου σου Ειρηνάκι!

μαραγκακι μια ιδεα ειναι η εσωτερικη

εγω ημουν ανεκαθεν κατα και για το λογο αυτο οταν πρωτοξεκινησα δουλεια διαλεξα μια εξωτερικη.

καλα, περα απο το οτι ειχα πολλα προβληματα μαζι της στην πορεια, με δυσκολεψε και σε πρακτικα θεματα. αρκετα συχνα αργουσε να ερθει το πρωι (εκει που μενουμε θελει μετρο και μετα λεωφορειο το οποιο ειναι λιγο για τα πανηγυρια). επειτα, τυχαινε καποιες φορες να αργησω στη δουλεια και να σκοτωνομαι στο δρομο σαν την τρελλη γιατι η κυρια επρεπε να φυγει. απο την αλλη, το οτι ο αντρας μου ελειπε (και εξακολουθει να λειπει) 3-4 μερες την αβδομαδα και οταν ειναι εδω δουλευει πιο πολυ απο μενα, το εκανε ακομα πιο δυσκολο. τεσπα ζοριστηκαμε πολυ. μετα εμεινα χωρις δουλεια, οποτε την εδιωξα και εμεινα μονη στο σπιτι με τον μικρο για 7 μηνες.

οταν πια ξαναβρηκα δουλεια και επρεπε να βρω καινουρια, μου συστησανε μια κοπελα για εσωτερικη και λεω ας το δοκιμασω (μου ερχοταν και πιο οικονομικα). το βασικο ειναι οτι υπαρχει στο σπιτι σοφιτα οπου εχει το δωματιο της και το μπανιο της, ειναι δηλαδη ανεξαρτητη.

τελικα επεσα σε καταπληκτικη κοπελα, που ειναι πολυ διακριτικη και γενικοτερα μια θετικη δυναμη και ενεργεια μεσα στο σπιτι. με τον μικρο αγαπιουνται τρελλα, και εγω ειμαι ησυχη ανα πασα στιγμη. φυσικα με τον μικρο ασχολειται αποκλειστικα τις ωρες που εγω δουλευω. εννοειται πως απο τη στιγμη που γυριζω αυτη ειτε ξεκουραζεται, ειτε κανει καποια δουλεια, κανει ο,τι θελει τελοσπαντων.

βεβαια, απο σεπτεμβρη ξεκινησαμε παιδικο και ειχαμε πει να την διωξουμε και να βρουμε μια εξωτερικη για να καθεται με το παιδι τις λιγες ωρες που μεσολαβουν απο την ωρα που γυριζει απο το σχολειο μεχρι να παω εγω σπιτι. μετα ειπαμε ας περασουν μερικοι μηνες να δουμε πως θα παμε με τις ιωσεις και τελικα ακομα σπιτι ειναι. η αληθεια ειναι οτι δεν μας παει καρδια να την διωξουμε. ειναι τοσο καλη που μας δυσκολευει αυτη η αποφαση. θα δειξει... παντως σιγουρα αν καποια στιγμη την αφησουμε θα φροντισω να παει οπωσδηποτε σε σπιτι γνωστων...

Μελινάκι, να με έχεις στα υπόψη σου για την κοπέλα αν σκεφτείς να την βγάλεις από εσωτερική...μάλλον θα χρειαστώ κάποια να μου κρατάει το Νικολιό από Σεπτέμβρη...θα σου πω λεπτομέρειες κατά την άνοιξη...

ρε σεις δε μπορω να το συνηδειτοποιησω!

ο ασπρουκος ηταν 13 κιλα

και η Α ειναι 12,300!!!!

μα ελεος......μου ξετιναξε την αγαπη μου.....αχχχχχχχχχχχχ

6 κιλα σε 4-5 μηνες πηρε!!!!

εγω του εδινα μια χουφτα το πρωι και μια το βραδυ

αυτος το πεταγε κατω και ο λιχουδης ετρωγε τα παντα.....

δεν εγραψα τη συνεχεια...πως χαθηκαν οι αλλες 4 νομιζω γιατι φυγαν και αλλες 2

αχ εχω τραβηξει πολλα απο γατια

αν ξαναπαρω ζωντανο ισως να ειναι σκυλος πια

αλλα δε τα χωνευω αρκετα χαχαχαχχαχαχα

ρε φίλε 8 φορές το διάβασα να καταλάβω τι λες!!! :tongue:

ουφ χθες γύρισα από την δουλειά στις 8 και κοιμόμουν από τις 9! χάλια είμαι αλλά δεν μπορώ να λείψω από τη δουλειά αυτές τις μέρες...ευτυχώς το σουργελάκι ανάρρωσε πλήρως...

για πείτε νέα...

πριν λιγο διερρευσε απο το μιτινγκ οτι μεχρι τον επομενο μηνα θα μεινει το 25% του προσωπικου. μονο οι προισταμενοι καθε τμηματος δηλαδη? τι να πω... με βλεπω κατα λιβυη μερια!

ασχετο, εδω ο κοσμος χανεται : μαρια κανονισα κομμωτηριο παρασκευη απογευμα (εχει μια προσφορα). παω να τα ξυρισω γουλι μου φαινεται!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...