Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ax βρε αλεξ να σε ρωτήσω κάτι? αισθάνεσαι άνετα με μια ξένη μες στο σπίτι? Θα μου πεις ότι δεν έχεις άλλη επιλογή αλλά δε ξέρω εγώ δε θα μπορούσα θα ένιωθα καταπιεσμένη μέσα στο ίδιο μου το σπίτι

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

πριν κανα διμηνο ειχα κολλησει κι εγω γαστρεντεριτιδα απο τον μικρο

ο μικρος εκανε εναν εμετο και εκοψε το φαι για 4-5 μερες, χωρις πυρετο

εμενα με ξεσκισε, αλλα κρατησε 1-2 μερες (μου εκανε και πυρετο). το πριμπεραν μου εστρωνε λιγο το στομαχι, με βοηθουσε να μη νιωθω τοσο χαλια (10 μποφωρ μιλαμε).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

μαραγκακι μια ιδεα ειναι η εσωτερικη

εγω ημουν ανεκαθεν κατα και για το λογο αυτο οταν πρωτοξεκινησα δουλεια διαλεξα μια εξωτερικη.

καλα, περα απο το οτι ειχα πολλα προβληματα μαζι της στην πορεια, με δυσκολεψε και σε πρακτικα θεματα. αρκετα συχνα αργουσε να ερθει το πρωι (εκει που μενουμε θελει μετρο και μετα λεωφορειο το οποιο ειναι λιγο για τα πανηγυρια). επειτα, τυχαινε καποιες φορες να αργησω στη δουλεια και να σκοτωνομαι στο δρομο σαν την τρελλη γιατι η κυρια επρεπε να φυγει. απο την αλλη, το οτι ο αντρας μου ελειπε (και εξακολουθει να λειπει) 3-4 μερες την αβδομαδα και οταν ειναι εδω δουλευει πιο πολυ απο μενα, το εκανε ακομα πιο δυσκολο. τεσπα ζοριστηκαμε πολυ. μετα εμεινα χωρις δουλεια, οποτε την εδιωξα και εμεινα μονη στο σπιτι με τον μικρο για 7 μηνες.

οταν πια ξαναβρηκα δουλεια και επρεπε να βρω καινουρια, μου συστησανε μια κοπελα για εσωτερικη και λεω ας το δοκιμασω (μου ερχοταν και πιο οικονομικα). το βασικο ειναι οτι υπαρχει στο σπιτι σοφιτα οπου εχει το δωματιο της και το μπανιο της, ειναι δηλαδη ανεξαρτητη.

τελικα επεσα σε καταπληκτικη κοπελα, που ειναι πολυ διακριτικη και γενικοτερα μια θετικη δυναμη και ενεργεια μεσα στο σπιτι. με τον μικρο αγαπιουνται τρελλα, και εγω ειμαι ησυχη ανα πασα στιγμη. φυσικα με τον μικρο ασχολειται αποκλειστικα τις ωρες που εγω δουλευω. εννοειται πως απο τη στιγμη που γυριζω αυτη ειτε ξεκουραζεται, ειτε κανει καποια δουλεια, κανει ο,τι θελει τελοσπαντων.

βεβαια, απο σεπτεμβρη ξεκινησαμε παιδικο και ειχαμε πει να την διωξουμε και να βρουμε μια εξωτερικη για να καθεται με το παιδι τις λιγες ωρες που μεσολαβουν απο την ωρα που γυριζει απο το σχολειο μεχρι να παω εγω σπιτι. μετα ειπαμε ας περασουν μερικοι μηνες να δουμε πως θα παμε με τις ιωσεις και τελικα ακομα σπιτι ειναι. η αληθεια ειναι οτι δεν μας παει καρδια να την διωξουμε. ειναι τοσο καλη που μας δυσκολευει αυτη η αποφαση. θα δειξει... παντως σιγουρα αν καποια στιγμη την αφησουμε θα φροντισω να παει οπωσδηποτε σε σπιτι γνωστων...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον θα βρήκατε την τέλεια κοπέλα .. είναι και το σπίτι που βολεύει [σοφίτα + μπάνιο ]και έτσι είστε και μαζί και χώρια

Εμείς είχαμε στη γιαγιά μου μια [ αλλάξαμε μπόλικες ] αλλά δε ξέρω όταν πήγαινα να τη δω ένιωθα άβολα , μας κοίταζε στο στόμα να δει τι θα πούμε , πεταγόταν και έλεγε τα δικά της , μπρρρ ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω . βέβαια μεγάλο ρόλο παίζει ότι για τις ηλικιωμένες τα πράγματα είναι διαφορετικά

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

αστα ειναι στον ανθρωπο

η προηγουμενη που ειχα, χιλιες φορες μπρρρρρρρρρ

αφου της εκανα καμμια φορα καμμια παρατηρηση σχετικα με το παιδι και μετα μου κραταγε μουτρα!!!

η αληθεια ειναι οτι ειναι δυσκολη αυτη η δουλεια και πρεπει κανεις να αγαπαει παρα πολυ τα παιδια για να την κανει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα :)

Ειρήνη περαστικά στον έρμο τον μπαμπά σας!

Μελινάκι ελπίζω να πάνε όλα καλά μετά την σύσκεψη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...