Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πείτε καμμιά ιδέα..να είναι κοντά στο μετρό για να το πάρει κατευθείαν για αεροδρόμιο

στο σπίτι μου για καφέ ??? χεχεχε είναι και κοντά στο μετρό της Δ. Πλακεντίας θα πάρει κατευθείαν το μετρό ..............εχμε και εσπρεσακι :D:D τουτού δεν έχμε το κράτησαν στο συνεργείο για έλεγχο λέει ......

KbLyp3.png 4AByp3.png

κούκλες μου! γλυκιές μου φιλενάδες!

ευχαριστώ για τα περαστικά! Καλαμαρούδι μου διάβασα ότι είσαι καλύτερα ε;

Σας είπα ότι το Σάββατο που έτρεχα για κάτι δουλειές στα μέρη της, πέρασα από τη Age και με κέρασε ένα υπέροχο εσπρεσσάκι; Ωραίο διάλειμα κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ πολύ! (Αλήθεια πως νιώθεις σήμερα; Δεν πιστεύω να σας κόλλησα τίποτα; :()

σμουτς κοριτσάκι μου :D:D

πού είναι η καποδιστρίου?

στο μετρό στο χαλάνδρι έχει κανά καφέ κοντά???

τσου δυστυχώς από όσο ξέρω τουλάχιστον το κοντινότερο είναι στο μετρό της Δ. πλακεντίας και αυτό είναι για να παίρνεις τον καφέ έχει και κάτι τραπεζάκια έξω .......

KbLyp3.png 4AByp3.png

κούκλες μου! γλυκιές μου φιλενάδες!

ευχαριστώ για τα περαστικά! Καλαμαρούδι μου διάβασα ότι είσαι καλύτερα ε;

Σας είπα ότι το Σάββατο που έτρεχα για κάτι δουλειές στα μέρη της, πέρασα από τη Age και με κέρασε ένα υπέροχο εσπρεσσάκι; Ωραίο διάλειμα κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ πολύ! (Αλήθεια πως νιώθεις σήμερα; Δεν πιστεύω να σας κόλλησα τίποτα; :()

Γιες αγάπη μου άι εμ ματσ μπετερ τουντευ!!

θα σε αναμένω στο συνιθισμένο το βραδάκι χε χε φιλακια

στο σπίτι μου για καφέ ??? χεχεχε είναι και κοντά στο μετρό της Δ. Πλακεντίας θα πάρει κατευθείαν το μετρό ..............εχμε και εσπρεσακι :D:D τουτού δεν έχμε το κράτησαν στο συνεργείο για έλεγχο λέει ......

Ρε χαμενες.....ρε να μην πω τι.....

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

Διαφημίσεις

ναι ρε ερχόμαστε!!!!! αλήθεια το λες???? χρειάζεται αυτοκινητο από μετρό για σπίτι σου?

γιατί μαρί με ξέρεις να λέω κάτι που δεν εννοώ??? :D:D εννοείται !!!! χαχαχαχα

όχι είναι 5 λεπτά με τα πόδια κάθε μέρα την έκανα αυτή την διαδρομή εις διπλούν

KbLyp3.png 4AByp3.png

στειλε πμ που ειναι το σπιτι σου να δω αν προλαναινω....7 εχω λογοθεραπεια, εχω περιθωριο μεχρι 6.15 απο εκει, αν φυγω 5 απο εδω, 5.15 λογικα ειμαι σπιτι σου μια ωριτσα δυστυχως!!!!!!

Διαφημίσεις

h&m έχει το χαλάνδρι αλλά θέλει αυτοκίνητο για την δουκίσης πλακεντίας...

άσε που εκείνη την ώρα θα γίνει Ο χαμός στο χαλάνδριον!

άει ρε και είμαι άρρωστη αλλιώς θα'ρχόμουνα!

έξω ε?? χαχαχα εγώ δεν μπορώ τόσο νωρίς έξω έχω την μικρά και ο καλός μου αποκλείεται να έχει γυρίσει τόσο νωρίς :cry::cry: έχει και στο avenue στο Μαρούσι νομίζω h&m

κόρες πείτε μου αν είναι ναι ??? την διεύθυνση θα την βρείτε you know

KbLyp3.png 4AByp3.png

γεια σας κορίτσια! μετά τις 12 κοιμήθηκε το μικρούλι ταλιμπανάκι μου! ντούρασελ ρε παιδί μου!

φυστικάκι αν έρθει ο πητ σφύριξέ μου, θα αρχίσω αμέσως ό,τι ξένη γλώσσα κάνει!

αφήηστε τα μαλλάκια σαας αανακατεμένα! κι εγώ υπέρ του μακρύ. αν και στα 19 από πολύ μακρυά τα έκοψα αγορίστικο:shock:. μου πηγαίνανε και ήταν ωραία φάση μέχρι που τη βαρέθηκα. αλλά το μόνο που έκανα ήταν υπομονή έως να ξαναμακρύνουν.

αερικούλι ευχάριστα τα νέα της ξαδέρφης. εύχομαι να πάνε γρήγορα στο σπιτικό τους και να μην ξαναμπούν σε νοσοκομείο για προβλήματα υγείας. περαστικά σου κι όλας.

μαρκοπουλάκι κι εμένα το μωρό σημαδεμένο! μέτωπο-μύτη-μάγουλο γρατσουνισμένα (με τον άντρα μου το έπαθε) και ένα δάχτυλο καραμαυρισμένο (εγώ του το έκλεισα στην πόρτα:oops:). έτσι είναι, όσο και να προσέχεις.... περαστικά να'ναι

μελινάκι μπράβο σας που περάσατε τέλεια, έστω και για λίγο, είναι ό,τι πρέπει. θα το έχουμε κι εμείς υπόψην μας.

μαριτάκι ωραίο το θέατρο. μόνο σάββατο πρωί το έχει? πρέπει να τα πάω κι εγώ (πότε δεν ξέρω)

ειρηνάκι είμαι μέσα για πόνυ, την κυριακή. μόνο να κάνει καλό καιρό. περαστικά και στον άντρα σου.

γατούλα και age φιλιά στα κουκλιά σας.

χαιρετώ και τις άλλες κοπελιές της παρέας, μαρία και καλαμαράκι.

συγνώμη για το τελεσίγραφο! χαχαχα

έτρεχα όλο το πρωί για κάτι εκρεμότητες που άφησα η χαζή τελευταία στιγμή και αύριο έπεται συνέχεια. και γενικά δεν έκατσα και καθόλου.

υπερένταση πρέπει να με έχει πιάσει γιατί δεν νυστάζω. πάω να δω τηλεόραση.

φιλιά

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...