Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο Ερμής είναι αναδρομος. Το ακουσα στην Αση σημερα:tongue:

Φαιη, μαρή Φαιη εχεις φαει σκαλωμα με το 1986, εγω που ειμαι του '82 και τα πρωτα αντα δεν ειναι και πολυ μακρια τι να πω;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ουτε καν 25 δεν εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για τις κομμώσει, οχι κοντα κοριτσια. Τα λυπαμαι τα μακρια μαλλακια να γινουν κοντα. Κι αν μετα το μετανιωσεις, τι γινεται;;;;;Exte;;;; Απαπαπααααααααααα και κανει ''μπαμ'' απο χιλιομετρα........

Αυτος ο κωλοερμης μας εχει ξεπαστρεψει!! :evil:

Ρε 'συ ακου τωρα πως την ειδα αλλιως... Διαβασα καπου πως για τα παιδια μας ειμαστε γονεις περασμενου αιωνα (με το σκεπτικο πως εμεις γεννηθηκαμε το 19-- ενω εκεινα 20--) και εφαγα φρικη!! :shock: Ειμαι και περιεργο φρουτο που λεει και το Αερικακι και να 'την η αλλαγη ψευδωνυμου!!

Συμφωνω για τα μακρια μαλλια και το εχω πει ηδη. Τα exte αν απευθυνθεις σε σωστο επαγγελματια, φαινονται πολυ ωραια! Αλλα οταν ερχεται η ωρα να τα αφαιρεσεις (το εχω κανει και ξερω) το μαλλι απο κατω ειναι απλα για πεταμα... Εφαγα φρικη οταν τα αφαιρεσα, ηταν λες και ειχα παντου ποντικοουρες. Επισης εχω βαλει τρεσσα (ραφτη). Πολυ καλυτερη απο τα exte και πολυ πιο φυσικο αποτελεσμα αλλα σε ξεσκιζει απο θεμα τριχοπτωσης και απο αποψη ξηροδερμιας καθως καλως ή κακως καποια σημεια -εκει που εχει ραφτει η τρεσσα) δεν μπορεις να τα πλυνεις τοσο καλα οσο τα υπολοιπα μαλλια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

εγω τι να πω που της ριχνω 20+ ετη......ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!

(Ή τουλαχιστον το κρυβεις καλα!)

gM4vp2.png

Αυτος ο κωλοερμης μας εχει ξεπαστρεψει!! :evil:

Ρε 'συ ακου τωρα πως την ειδα αλλιως... Διαβασα καπου πως για τα παιδια μας ειμαστε γονεις περασμενου αιωνα (με το σκεπτικο πως εμεις γεννηθηκαμε το 19-- ενω εκεινα 20--) και εφαγα φρικη!! :shock: Ειμαι και περιεργο φρουτο που λεει και το Αερικακι και να 'την η αλλαγη ψευδωνυμου!!

Βλακείες..... Δες τη θετική πλευρά...Είμαστε τέλη του 20ου αιωνα! Εσύ 14 χρονια πριν την ελευση του νεου αιωνα κι εγω, 18... Ουτε καν 20!!!!!!!!!

Αρα ειμαστε κι εμεις παιδια του 21ου αιωνα! :tongue::tongue::tongue:

Ελπιζω να σε καλυψα!!!!!:tongue::tongue:

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

με ειδες μαρη βαμμενη, η καλοντυμενη???????

στα γενεθλια της κορακλας σου...θα γενεθλιαζω και εγω εεεεεεε.....46 ιου ιου ιου

ασε μας λοιπον με τα 24 μη φας καμια μπουφλα που δε θα προλαβεις να τη δεις καν!!!

Διαφημίσεις

Βλακείες..... Δες τη θετική πλευρά...Είμαστε τέλη του 20ου αιωνα! Εσύ 14 χρονια πριν την ελευση του νεου αιωνα κι εγω, 18... Ουτε καν 20!!!!!!!!!

Αρα ειμαστε κι εμεις παιδια του 21ου αιωνα! :tongue::tongue::tongue:

Ελπιζω να σε καλυψα!!!!!:tongue::tongue:

:lol::lol:

Ελπιζω και η κορη μου να το βλεπει ετσι γιατι εγω ελεγα πως η μανα μου ειναι γρια.. (και οταν το ελεγα ηταν 34 -κι εγω 8- )

gM4vp2.png

μεταηξυ μας...(πειρα ομιλουσα)...τα μονα γενεθλια που με πειραξαν ηταν τα ...25!!!!

Ελεγα ειμαι το ενα τεταρτο ενος αιωνα χαχαχαχαχα

Σε λιγο που θα ειμαι μισος αιωνας τι θα κανω , θα κρυφτω χαχαχαχαχχαχαχαα

με ειδες μαρη βαμμενη, η καλοντυμενη???????

στα γενεθλια της κορακλας σου...θα γενεθλιαζω και εγω εεεεεεε.....46 ιου ιου ιου

ασε μας λοιπον με τα 24 μη φας καμια μπουφλα που δε θα προλαβεις να τη δεις καν!!!

Οκ... Εσυ με επεισες με δημοκρατικες διαδικασιες!! :oops:

:lol::lol::lol:

gM4vp2.png

:lol::lol:

Ελπιζω και η κορη μου να το βλεπει ετσι γιατι εγω ελεγα πως η μανα μου ειναι γρια.. (και οταν το ελεγα ηταν 34 -κι εγω 8- )

Φαιη, κρυψε την υπογραφη σου. Σε λιγο θα σε λεμε γιαγια-Φαιη!

Γατουλα, η 50αρα ισουται με δυο 25αρες!

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Διαφημίσεις

Και ο ανάδρομος Ερμής φέρνει δυσκολία στην επικοινωνία; :rolleyes: γιατί σήμερα και χθες ένιωθα συνεχώς ότι δεν επικοινωνώ σωστά αυτό που θέλω να πω :lol:

Μαμα με λεει αλλα δεν με λεει συχνα το κωλοπαιδακι... Προτιμαει να φωναζει τον Μπιλη της ή μπαμπα (αναφερομενη φυσικα στο μπαμπα της και με τα δυο)..

Τον τελευταιο καιρο προσπαθω να της μαθω το "Βασιλης" και εκεινη λεει "Μπαμπιλη" :lol:

gM4vp2.png

Και ο ανάδρομος Ερμής φέρνει δυσκολία στην επικοινωνία; :rolleyes: γιατί σήμερα και χθες ένιωθα συνεχώς ότι δεν επικοινωνώ σωστά αυτό που θέλω να πω :lol:

Ασε κι εμενα μια απο τα ιδια! 1η λεξη του ''μπαμπα''...Μαμα ακομη να με πει.... Μα μα μα, λεει, αλλα μαμαααααααααααααααααααα καθολου!!!!!! Φταιω εγω να τον αφησω χεσμεν0 και να πω ''περιμενε το μπαμπα κου να 'ρθει να σε καθαρισει'';;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:tongue:

Μαμα με λεει αλλα δεν με λεει συχνα το κωλοπαιδακι... Προτιμαει να φωναζει τον Μπιλη της ή μπαμπα (αναφερομενη φυσικα στο μπαμπα της και με τα δυο)..

Τον τελευταιο καιρο προσπαθω να της μαθω το "Βασιλης" και εκεινη λεει "Μπαμπιλη" :lol:

Γιατι Αερικουλινακι;;;;;

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...