Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Μελίνα μπράβο που φύγατε το Σκ! Έστω και λίγο βοηθάει να γεμίσουν οι μπαταρίες!!Τέλεια η καινούρια φωτό που έβαλες στο φέις...

Εμείς πήγαμε θέατρο το Σάββατο στο Μήλα Κανέλα Ζάχαρη και περάσαμε καταπληκτικά! Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλες!!!

Φαίη γιατί άλλαξες το όνομα; Καλή μετακόμιση να έχετε! Ξεκινάτε αύριο;

Καλημέρα και σε όλες τις υπόλοιπες γλυκές μανούλες!

γεια σου μαριτακι!

το ευχαριστηθηκατε το θεατρακι ε? της αρεσε της μικρης?

μπραβο κι εγω θελω να παμε συντομα. αν θυμαμαι καλα, σαββατο πρωι ειναι ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για τα δύο τοπικ περί παραπληροφόρησης το έγραψα... Καλά ειδικά στις βαφές η τύπισα δεν παλεύεται! Πρέπει να είναι συγγενείς με την Λένα!

Φαίη... δεν μου αρέσει το νέο nick :P

Διαφημίσεις

Είναι Σάββατο πρωί 11:30 η ώρα και τελικά είναι καλή ώρα αυτή γιατί είναι ξεκούραστα εκείνη την ώρα...η μικρή το καταευχαριστήθηκε!Συμμετείχε ανέβηκε και στη σκηνή και δεν έλεγε να κατέβει!Χα χα!

Εσείς περάσατε καλά ε; Μπράβο!Να το ξανακάνετε σύντομα εύχομαι!

Με πήρε η ξαδέρφη μου τηλέφωνο! Επιτέλους η μικρή βγήκε από την εντατική και τώρα είναι στο δωμάτιο τους jubel.gif

Η ζουζούνα μας τα κατάφερε και δεν έχει και ταχύπνοια πλέον και αντιδράει σε όλα τα ερεθίσματα. Ειναι τριών μηνών αλλά τρώει σαν ενός από τη μαμά :D

Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη :D Να γίνουν οι επαναληπτικοί, να αρχίσει να παίρνει και βάρος και να τρέφεται σωστά και να πάνε επιτέλους σπίτι μαμά και κόρη!!!

Όχι αγάπη μου είχε γεννηθεί σχεδόν τελειόμηνο αλλά με διάφορα προβλήματα καρδιάς και αναπνοής ταχύπνοιας... μας έχει μείνει δύο φορές αυτό το παιδί και το επανέφεραν! Μία στο Ιασω που το έδιωξαν και επιτόπου για το Παίδων και μία όταν βγήκε από το Παίδων και το πρόλαβαν στο τσακ στο Μητέρα όπου και τελικά εγχερίστηκε αφού οι άχρηστοι στο Παίδων δεν μπορούσαν να αποφασίσουν τι να κάνουν!

Θα γράψει κάποια στιγμή την ιστορία τους η ξαδέρφη μου όταν πια είναι σίγουρη ότι όλα πήγαν καλά.... Γολγοθάς απίστευτος!

Διαφημίσεις

εισαι του 86????

Ναι Γατονι! 03/10/1986!

Μαριτακι σημερα το βραδυ εχουμε το συμμαζεμα και αυριο πρωι θα ερθει το φορτηγο!

Αερικουλι μπραβο στην ανηψουλα σου! Τα καλυτερα απο εδω και μπρος!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Το παιδί περιμέναμε ότι θα γεννηθεί με στένωση αορτής... τελικά είχε μια διάταση αριστερής κοιλίας η οποία όμως δεν δικαιολογούσε όλη τη συμπτωματολογία...

Τελικά το ανοίξανε διόρθωσαν τη διάταση και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι και όλα τα υπόλοιπα επανήλθαν μόνα τους!

Από την ταχύπνοια αλλά και από λάθος αγωγές που της είχαν χορηγηθεί είχε μαζέψει και υγρό στους πνεύμονες το οποίο και διόρθωσαν.

Ρε κορίτσια είναι κάτι ανάδρομο στους πλανήτες χθες και σήμερα;

Ο Ερμής είναι αναδρομος. Το ακουσα στην Αση σημερα:tongue:

Φαιη, μαρή Φαιη εχεις φαει σκαλωμα με το 1986, εγω που ειμαι του '82 και τα πρωτα αντα δεν ειναι και πολυ μακρια τι να πω;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ουτε καν 25 δεν εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για τις κομμώσει, οχι κοντα κοριτσια. Τα λυπαμαι τα μακρια μαλλακια να γινουν κοντα. Κι αν μετα το μετανιωσεις, τι γινεται;;;;;Exte;;;; Απαπαπααααααααααα και κανει ''μπαμ'' απο χιλιομετρα........

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...