Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα δουμε πως θα μου ερθει να τα κανω, απο την μια λεω αστο τωρα μια χαρα ειναι ετσι απο την αλλη βαρεθηκα να βλεπω την ιδια μουρη στον καθρεφτη. Μηπως να τα αφησω για πιο καλοκαιρι σκεφτομαι. Με κολλαει και το γεγονος οτι το κοντο μαλλι θελει και μακιγιαζ για να δειχνει ωραιο και εγω βαριεμαι να βαφομαι.

Αερικακι και Μελινακι μας πιασανε οι αλλαγες βλεπω ολες. Ευχαριστω για τα περαστικα κοριτσια!!!!!!!!!

Οχι Μελινακι ωραια θα ειναι, σε εσενα θα μου αρεσε πολυ ενα κοντο μοντερνο καρε με μυτες μονο που κιαυτο θελει το φτιαξιμο του καθημερινα για να ειναι προσεγμενο.

και εγω αυτο σκεφτομαι, το φτιαξιμο που πιθανον να χρειαζεται

και δεν το'χω καθολου μα καθολου με το μαλλι. γενικοτερα δηλαδη δεν πιανουν καθολου τα χερια μου, ουτε να τα ισιωσω δεν μπορω (το μαλλι μου δεν ειναι ουτε ισιο, ουτε σγουρο)

οποτε και τωρα, μη νομιζεις, τα εχω μονιμως πιασμενα πανω, σαν θειτσα! χαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημερα και εδω!! Το αλλαξα τελικα το ψευδωνυμο! :D

Τι κανετε ομορφες?

Διαβασα περι κομμωσεων και λοιπων... Εγω εχω αποφασισει επειδη πραγματικα εχω περασει οοοοοοολη την παλεττα απο το κεφαλι μου και επειδη εχω κανει ο,τι χημικη επεξεργασια υπαρχει και δεν υπαρχει (περμαναντ, φορμα, ισιωτικη) να τα αφησω ενα χρονο να ανασανουν! Εχω να τα βαψω απο τον Αυγουστο και ειπα πως θα τα ξαναπειραξω με βαφες και τετοια στα γενεθλια μου (3 Οκτωβρη). Μεχρι τοτε τα λουζω 3 φορες την εβδομαδα και βαζω παντα μασκα. Ειναι κατεστραμμενα ομως μετα απο ολα αυτα που τους εχω κανει. Τωρα για το κουρεμα... Εγω προτιμω το μακρυ γιατι πιστευω πως σου λυνει τα χερια.. Βαριεσαι να το χτενισεις? Κανεις μια ωραια αλογοουρα και ξεμπερδεψες.. Ενω το κοντο οσο να 'ναι θελει σουλουπωμα και δεν το μπορω!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...