Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στις όμορφες :D

Σήμερα το απόγευμα θα πάω στον πνευμονολόγο! Έχω την εντύπωση πως δεν μου κάνει κάτι η αγωγή που μου έχει δώσει ο παθολόγος. Θα πάρω και το παιδί μαζί για να την ακροαστεί να μου φύγουν οι ιδέες.

όχι τώρα είναι καλά αλλά θέλω να την ακροαστεί κι ένας πιο ειδικός από τον παιδίατρο και αφού θα πάω που θα πάω ας την δει :D

Διαφημίσεις

Περαστικα βρε Αερικακι και ευχομαι συντομα να γινεις ντουρασελ!!!!!!!!!!!

Καλημερα σε ολες!!!!! Πολυ γεματο Σαββατοκυριακο και κουραστικο δεν εκατσα καθολου και ο Μαριος αποψε μου φυλαγε κρεσεντο αυπνιας, κουτουλαω απο την νυστα.

Ο Μαριος εφαγε τα μουτρα του χθες παιζοντας μπαλλα με τον πατερα του και ειναι σαν τον σημαδεμενο η μουρη του απο πανω στο φρυδι μεχρι το στομα γρατσουνιες και σκισιματα.

Ο αντρας μου εφταιγε γιατι του ειπα μην παιξετε μπαλλα ο Μαριος νυσταζε και παραπατουσε εκει αυτος δεν παθαινει τιποτα. Επεσε και εγινε χαλια ο καυμενος.

καλημερα αερικακι! περαστικα σας!

κακος χαμος γινεται με τα κρυωματα αυτην την περιοδο σε μικρους μεγαλους

εμας μας ψιλοκολλησε ο μικρος τις γιορτες, το περασαμε στο ποδι. εγω ειμαι μια χαρα, του αντρα μου του εχει αφησει ενα σπαστικο βηχαλακι και ο γιατρος του εδωσε αντιβιωση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτη την φορα δεν εφταιγε ο καυμενος ο Μαριος με τον αντρα μου τα πηρα που δεν με ακουσε και εβγαλε ενα παιδι νυσταγμενο να παιξει μπαλα. Μολις μου τον εφερε να αιμοραγγει ηθελα να του χωσω μια μπουνια του αντρα μου για την ξεροκεφαλια του. Ολη η μουρη του παιδιου ειναι σαν τον χαρτη της Ελλαδας, παλι καλα που δεν χρειαστηκε κανενα ραψιμο.

πω πω φανταζομαι ποσο θα τα πηρες

ειναι ξεροκεφαλοι οι αντρες, τελος! κι εμενα μου τον ειχε βγαλει στο μπαλκονι με νερα το καλοκαιρι. του ελεγα βαλτον μεσα θα γλυστρησει. μια χαρα ειμαστε μου ελεγε. μεχρι που ακουω το μπουμ και ειχε πεσει το παιδι προς τα πισω με το κεφαλι. ευτυχως που δεν το ανοιξε, γιατι θα ανοιγα και του αντρα μου μετα!

μαρκοπουλακι, θα περασει κι αυτο...! του στελνω ενα γλυκο φιλι του κουκλου σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ευχαριστω βρε Μελινακι, ειναι οντως ξεροκεφαλοι οι ατιμοι οι αντρες.

Καλα κανατε και φυγετε και εσεις βολτουλα αφου ο μικρος ηταν καλα!!!! Εχω παει Μυστρα και ηταν πολυ ωραια. Πρεπει και εγω να κανονισω καμια αποδραση γιατι καιρο εχουμε να το κανουμε.

Ασχετο αλλα τις τευταιες ημερες εχω φαει φρικη να κοψω τα μαλλια μου, τα βαρεθηκα μακρια τοσο καιρο, τα εχω αφησει ιδιο στυλ απο πριν γεννησω και τωρα θελω να τα αλλαξω αλλα δεν ξερω τι θελω να κανω. Μου παιρνουν απο το μυαλο κατι τρελες ιδεες να τα κοψω κοντα με κανενα μοντερνο κουρεμα αλλα φοβαμαι οτι μπορει να μην μου πηγαινουν. Το ειχα ξανακανει πιο μικρη αλλα τοτε ημουν και 20 χρονων.

Την ίδια κρίση περνάμε μαρκοπουλάκι :lol: Κι εγώ το σκέφτομαι το κοντό...

Περαστικά στο μαριούλη!

κι εγω την ιδια κριση με το μαλλι περναω εδω και μηνες

και αποφασισα το σαββατο να το κανω (ελπιζω να μην αλλαξω γνωμη, γιατι απο τη μια θελω μια αλλαγη, απο την αλλη δεν το αποφασιζω)

λεω να τα κοψω κοντα (οχι αγοριστικα) και να τα βαψω και ενα τονο πιο ανοιχτα απο το φυσικο μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...