Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα και εδω!!

Τι κανετε κοριτσακια? Οντως εχει πολυ ομορφη μερα σημερα!

Εμεις ειμαστε καλα αν εξαιρεσουμε τη γκρινια που εχει το Μαρακι (χωρις εμφανη λογο).

Το προγραμμα δεν εχει τιποτα για σημερα! Τα εχουμε αφησει ολα free!! :cool:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα σας όμορφες μαμάδες! Τώρα βρήκα λίγο χρόνο να διαβάσω τα νεάκια σας αλλά στενοχωρήθηκα πολύ με το μικράκι της Μελίνας...περαστικά και γρήγορα να είναι! Πως είναι σήμερα; Τελικά δεν φύγατε ε;

Ο Νικολά μου ενώ φαινομενικά είχε ξεπεράσει την ίωση την Πέμπτη και ήταν απύρετος 24 ώρες, από την Παρασκευή τα ξημερώματα είχαμε απαρηγόρητα κλάματα (ίσως δόντια, γομφίοι πρησμένοι), τρώει με το ζόρι (αυτό είναι ανησυχητικό! ούτε με 39 πυρετό δεν του κόπηκε η όρεξη!) και έχει ένα σκατόβηχα! Ξαφνική καταρροή-νερό, φλέματα και βήχας σε σημείο να βάζει τα κλάματα! από φόβο, από πόνο, θα σας γελάσω...χθες κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα 3η φορά σε 12 μήνες...τώρα κοιμάται πάλι...

ελπίζω η αυριανή μέρα να είναι καλύτερη για τα παιδάκια μας...για μένα σίγουρα όχι, έχω ζόρι μεγάλο στη δουλειά...

ελπίζω το επόμενο γουικεντ να βρεθούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Φιλιά :)

Θαυματακι εδω το πρωι ειχε ηλιο. Απο τις 2 κι επειτα το παει εναλλαξ ηλιος - συννεφια!

Μαρακι περαστικα στο γιοκα σου.. Τετοια εποχη (τελη Χειμωνα και αρχες Ανοιξης) γινεται ο κακος χαμος.. Κι εμεις σε επιφυλακη βρισκομαστε γιατι εχθες εβηξε ενα αρρωστο παιδακι στα μουτρα της δικιας μου (απευθειας ομως, μεχρι να προλαβω να την τραβηξω, ειχε γινει το κακο) και σημερα ειμαστε μες στη γκρινια. Οπως εχω ηδη πει μακαρι απλα να ειναι μια δυσκολη μερα και να μην την ενοχλει κατι. Δεν θα αντεξω και τη μετακομιση αλλα και το παιδι αρρωστο.. :?

Εν τω μεταξυ, αυριο θα ειναι η χειροτερη μερα της εβδομαδας για εμενα.. Η μανα μου δουλευει μεχρι τις 9 (μεχρι να κλεισει ταμεια και λοιπα ομως θα παει 9 και 20), οποτε θα της παω τη Μαρια το βραδυ. Θα φυγουμε απο εκει και θα παμε στο νεο σπιτι να το καθαρισουμε. Ευτυχως δεν θελει πολλα γιατι ο σπιτονοικοκυρης ειχε φερει γυναικα μολις το κλεισαμε και το καθαρισε και μαλιστα μας εκανε και απολυμανση μεσω της ιδιας εταιρειας που εφερε και τη γυναικα. Μολις το καθαρισουμε θα παμε να παρουμε κανενα σαντουιτσακι και καφε και θα γυρισουμε Λάγονησι. Να πακεταρουμε, να βγαλουμε στην ακρη οσα θα παρει η μεταφορικη και στις 9 θα ερθει το φορτηγο. (Καλα καταλαβατε: Αυριο εχει ολονυχτια, δεν προκειται να κοιμηθουμε). Μολις ερθει το φορτηγο θα παμε στο νεο μας σπιτι και θα ξεκινησουμε να το φτιαχνουμε. Η Μαρια θα μεινει στη μαμα μου (9 λεπτα αποσταση απο το σπιτι μας) μεχρι την Παρασκευη. Δοξαζω το Θεο που καταφερε να παρει αδεια γιατι αλλιως δεν θα γινοταν τιποτα με τη Μαρια μεσα στα ποδια μας. Απο αυριο λοιπον εχει ξεπατωμα...!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

τώρα γυρισαμε! μετά την ιππασία πήγαμε σούνιο για ψαράκι και μετα για καφεδάκι...

με το που μπήκαμε άρχισε να ψιχαλιζει.. κωλ@#$%$# να το πω ότι ήμασταν?

μαρία πώς είναι ο νικόλας σήμερα? η μελίνα τελικά έφυγε, ο μικρός της ήταν καλά.....

καλημέρα! τί κάνετε?

φαίη με το καλό να μπείτε και να τακτοποιηθείτε στο νέο σας σπίτι. θα κουραστείς αλλά θα το ευχαριστηθείς! ;)

ειρηνάκι μπαααα, καθόλου κ@@@φαρδοι δεν είσασαταν! χαχαχα

αυτή την κυριακή θα ξαναπάτε πόνυ? πρέπει να κλείσουμε ραντεβού? θέλω κι εμείς!!!!!

τα μωρούλια σας πώς είναι? κουλτάκι, μελινάκι, λουκουμάκι, μαρκοπουλάκι, φυστικάκι, αερικάκι, φαιάκι, γατάκια, μαριτάκι, ageάκι και τα υπόλοιπα, πολλά πολλά φιλάκια.

εμείς από χτες τα 2 μικρά λίγο μυξούλες και λιγο ακροαστικούλια. τους άρχισα αερολίν και φλιξοτάιντ. ελπίζω να μη χειροτερέψουμε και πάμε σε αντιβίωση.

θεσσαλονίκη περάσαμε πολύ ωραία, ο γάμος φοβερός, η νύφη τέλεια! στο γλέντι τα παιδιά μου ξεσάλωσαν. χορεύανε ασταμάτητα, ακόμα κι ο ευθ πάνω στη πίστα ήθελε! μας βγήκε ο πάτος να τον κυνηγάμε και μετά που κουράστηκε αλλά δεν κοιμόταν με τίποτα :shock: σε αγκαλιές την έβγαλε. το ταξίδι ήταν λίγο κουραστικό ιδίως την τελευταία μισή ώρα που τα έπαιξαν τα 2 μωρά...καταλαβαίνετε! αφού σε κάποια διόδια μας λέει η κοπέλα "την πιο ωραία μελωδία έχετε"! :|:roll:

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!

αλεξακι καλως μας ηρθες...!

εμεις τελικα, αφου βγαλαμε ολη την παρασκευη χωρις συμπτωματα και μας ειδε και ο παιδιατρος μας σαββατο πρωι, και αφου οι δικοι μου ειχαν στρωσει το κοκκινο χαλι και περιμεναν τον διαδοχο και ο μικρος δεν κρατιοταν να φυγει, λεμε δε φευγουμε?

και φυγαμε σαββατο νωρις το μεσημερι. το μερος εκει ειναι καταπληκτικο (στο μυστρα πηγαμε), το ξενοδοχειο επισης. κυριακη παλι νωρις το μεσημερι ξεκινησαμε την επιστροφη. καλα ηταν, λιγο βεβαια, αλλα οκ εξαλλου εγω ειμαι τρελλη σπιτογατα! εχω διαρκως τασεις φυγης, αλλα το καλυτερο μου ειναι οταν επιστρεφω στο σπιτακι μου!

καλα ο μικρος ξεσαλωσε, δεν ηθελε να φυγει απο τον παππου και τη γιαγια

και ευτυχως η λαρυγγιτιδα ηταν μονο αυτο το ξεσπασμα της πεμπτης

εσεις ολα καλα? περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα μικρα-μεγαλα

κουλτακι η ζωιτσα πηγε για ιππασια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοιτα ειναι γυρω στις 2,5 ωρες

το ξενοδοχειο ειναι το κατι αλλο, ακριβουτσικο θα ελεγα, αλλα εμας μας εκαναν και λιγο καλυτερη τιμη λογω καποιων γνωστων.

επισης, σχετικα με το μυστρα, γουστα ειναι αυτα, αλλα εγω ξετρελλαθηκα (ειχα ξαναπει παλιοτερα, αλλα δεν θυμομουν πολλα πολλα)

ειναι μαγικο το μερος...

απλα δεν ειναι και για πολλες μερες... αν κανεις εχει ορεξη βεβαια εχει πολλα μονοπατια για πεζοπορια κλπ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...