Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Σας φιλώ :) Μπορεί να κάνω αποτοξίνωση όλο το απόγευμα :D Έχω να πάω και γιατρό να δω πως πάει η διάγνωση σιδηρόδρομος...

Νενακι περαστικά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα και στον αποδώ μαχαλά :D

Κιουλτάκι δεν μας βλέπω για τον παιδότοπο... πρέπει να πάμε στους παππούδες τη μικρή να την δουν γιατί με την εγχείριση έχουν να την δουν μία εβδομάδα :(

Καλησπερα και εδω!

Κοριτσακια εχω αρχισει και ξεβιδωνομαι στους ρυθμους της μετακομισης.. Το βραδυ δεν κοιμηθηκα καλα, εβλεπα εφιαλτες πως καποιος μας ανοιγει το σπιτι, παραμιλουσα, ενας χαμος! Αφηστε τα!

Παντως σημερα ειμαι καλυτερα!

Δεν βλεπω πολλη κινηση σημερα αλλα σας δικαιολογω λογω Σ/Κ!

Παω να πω μια καλημερα και στις μαμαδες απο Ηλιουπολη και μετα να σβησω το γιουβετσι και να κατσουμε να φαμε!

Φιλακια πολλα σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπερα και εδω!

Κοριτσακια εχω αρχισει και ξεβιδωνομαι στους ρυθμους της μετακομισης.. Το βραδυ δεν κοιμηθηκα καλα, εβλεπα εφιαλτες πως καποιος μας ανοιγει το σπιτι, παραμιλουσα, ενας χαμος! Αφηστε τα!

Παντως σημερα ειμαι καλυτερα!

Δεν βλεπω πολλη κινηση σημερα αλλα σας δικαιολογω λογω Σ/Κ!

Παω να πω μια καλημερα και στις μαμαδες απο Ηλιουπολη και μετα να σβησω το γιουβετσι και να κατσουμε να φαμε!

Φιλακια πολλα σε ολες!!

Φαιη σε τρελανα, ε; Συγγνωμη βρε συ....:(

Που μετακομιζετε;;; Με το καλο!!!!:D

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Αντε βρε! Σου απαντησα και διπλα, στις μαμαδες απο Ηλιουπολη ανεφερα το θεμα σου! ;)

Δεν με αναστατωσες εσυ, απλα γενικα ειμαι κλ@νιαρα και θυμηθηκα οσα εχω περασει κι εγω και γι' αυτο ολο αυτο!

Μετακομιζουμε Αγιο Δημητριο την Τριτη!! :D:D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Αντε βρε! Σου απαντησα και διπλα, στις μαμαδες απο Ηλιουπολη ανεφερα το θεμα σου! ;)

Δεν με αναστατωσες εσυ, απλα γενικα ειμαι κλ@νιαρα και θυμηθηκα οσα εχω περασει κι εγω και γι' αυτο ολο αυτο!

Μετακομιζουμε Αγιο Δημητριο την Τριτη!! :D:D:D

Αντε με το καλο!!!!! Και το Λαγονησι ειναι μακρια......!!!!!

Το ειδα, ναι!!! Εγινα famous μαλλον!:tongue:

Μη σκεφτεσαι τιποτααααααα, δε θελω να επιρεασω καμια κοπελα αρνητικα. Το ανεφερα για να ειμαστε ολες πιο προσεχτικες κι επειδη μου συνεβη δε σημαινει θα συμβει και σε εσας!!!!!:-D

Φιλακιααααααααααααααααα

ZWE7p3.png

bg1140101.jpg

tt11cdcd.aspx

Καλημέρα Ειρηνάκι!

Βρεθήκατε χτες τελικά με τα κορίτσια; Ο καιρός πάντως ήταν καλός τελικά αν και λέγανε για φοβερές βροχές...εκτός και αν έβρεχε από τα μέρη σας...

Καλημέρα :)

Εμείς ξυπνήσαμε πάλι στις 7.30 :lol: Δηλαδή... αυτοί ξύπνησαν... εγώ συνέχισα μέχρι τις 9.00 :lol: όπου και με ξύπνησαν για να της δώσουμε κάτι που της πήραμε χθες :D

Η μικρή μου απέκτησε την πρώτη της barbie (είχε λυσσάξει με την μπάρμπι στο βιβλίο του Μουστάκα!)...

οκ έπαιξε 10 λεπτά και τώρα παίζει με όλα τα άλλα :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...