Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χελλοου, παω να διαβασω τι εχει πει ο στομας σας απο χτες..

(ειδατε που σας ελεγα οτι καθομουν στο ρευμα προχτες, περιμενοντας να στεγνωσει το πατωμα?? χαλια τ αυτι μου, πολυς πονος..... )

Φφφφφφ, αυτί..... πονάω μόνο που το διαβάζω...

χαχα σορυ που γελαω, αλλα δε μπορω να φανταστω ζωιτσα - φατσουλα αγγελικη - να βριζει σα νταλικερης!

χμμμμμμμμμμμμμμμμ........ελπίζω να μην σας στολίσει και σας!!!!

Διαφημίσεις

Εγω είμαι πολύ περίεργη να δω τι θα καθαρίσουν... έχω διαβάσει παλιότερα "καθαρισμένα" θέματα και μου πήρε ώρες να καταλάβω τι παιζόταν... τελικά διάβαζα αρχείο και τόπικ για να βγάλω άκρη... βλ. ομοφυλόφιλους...

Δεν καθαρίζονται τέτοια threads και κακώς καθαρίζονται. Ο ρατσισμός θα πάψει με την περιθωριοποίηση όχι με τη συγκάλυψη!

χμμμμμμμμμμμμμμμμ........ελπίζω να μην σας στολίσει και σας!!!!

οχι τιποτα, θα ψαρωσουμε, εμεις ειμαστε των γαλλικων (αν και κανει φιλοτιμες προσπαθειες ο αδερφος του να τον μυησει στα μπινελικια)

εμενα τωρα τελευταια φτυνει στο πατωμα (και μετα φερνει χαρτοπετσετα και τα σκουπιζει το φλωρακι μου!)

χαχα τωρα που ειπα φλωρακι. ειχαμε παει στη νονα του που εχει αγορακι 3χρονο, ζορικο και μαγκιορικο. του δινει λοιπον του δικου μου ενα σπαθι, παμε να παιξουμε του λεει. το κοιταζε, το ξανακοιταζε, δεν ηξερε τι να το κανει, τεσπα του εδειξε ο αλλος, ολα οκ.

σε καποια φαση λεει ο αλλος "εγω θα ειμαι ο ζορο!" και απανταει ο δικος μου "εγω μμμ γουινι!!!!"

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Cultaki, κάντε οτι δεν ακούτε. Αν δε βρίζει συνειδητά, θα ξεχαστεί. Ο Παναγιώτης, πριν απο κανα 6μηνο έβλεπε κάτι φωτογραφίες στο λαπτοπ, και του έδειχνα ένα - ενα τα πρόσωπα για να μου πει τα ονόματα. Φτάνει σε ένα φίλο του πατέρα μου και μου λεει "Ο μαάκας ο Τάκης είναι" Κάγκελο εγω...

Δεν εδωσα σημασία, δεν το ξαναείπε, αλλά ένα άγχος το είχα οταν είδα τον κο Τάκη στο γάμο της αδελφής μου...:-):-):-)

Cultaki, κάντε οτι δεν ακούτε. Αν δε βρίζει συνειδητά, θα ξεχαστεί. Ο Παναγιώτης, πριν απο κανα 6μηνο έβλεπε κάτι φωτογραφίες στο λαπτοπ, και του έδειχνα ένα - ενα τα πρόσωπα για να μου πει τα ονόματα. Φτάνει σε ένα φίλο του πατέρα μου και μου λεει "Ο μαάκας ο Τάκης είναι" Κάγκελο εγω...

Δεν εδωσα σημασία, δεν το ξαναείπε, αλλά ένα άγχος το είχα οταν είδα τον κο Τάκη στο γάμο της αδελφής μου...:-):-):-)

χαχαχα......δεν τον στόλισε και από κοντά ε???

ο φοβερός τατής ξαναχτυπάααααααααααα

η μαρια λεει 'μιλακα' τον σκυλο... ετσι νομιζει οτι τον λενε.... επειδη τον βριζει ο αντρας μου...

τον αγκαλιαζει και λεει 'χιαγαπαω μιλακα!!!'

Parents are the last people on earth who ought to have children

η μαρια λεει 'μιλακα' τον σκυλο... ετσι νομιζει οτι τον λενε.... επειδη τον βριζει ο αντρας μου...

τον αγκαλιαζει και λεει 'χιαγαπαω μιλακα!!!'

χαχαχα......εμένα το "μιλάκα" δεν το λέει!

έχει περάσει κατευθείαν στα σκληρα........

Κορίτσια βοήθεια ,ήμουν δίπλα και διάβαζα ένα θεματακι , έρχεται ο μικρός για να τον πάρω αγκαλιά .εκεί που πάλευε με το πληκτρολόγιο κάτι πάτησε και μου έκανε τι σελίδα τεράστια με μικροσκοπικά γράμματα . πως επανέρχεται?

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...