Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

θέλω να σας πω για την μικρή..

έχει αρχίσει να λέει πολλά "γαλλικά" προχθές είπε μαμο το κέρατό μου, εχτές είπε 2-3 φορές "όχι ρε π@#$%@ μου"

δεν δίνουμε προς το παρόν σημασία μηπως το ξεχάσει , αλλά που θα πάει αυτό?

με τα αγοράκια που κάνει παρέα στον σταθμο (όλο αντρικά΄ονοματα μας λέει) δεν βλέπουμε προκοπή...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μμμμμμ να σας πω μια παλια ιστορια????

1991-1992 καπου της αγ μαρινας'

γυρναμε αργα βραδυ

εξωπορτα ανοιχτα, ξυλοπορτα ανοιχτη μπαλκονοπορτα να αεριζει!

ολα ανοιχτα τα ειχαμε, αλλες εποχες εκτος απο την εξωπορτα

χτυπαγε τηλεφωνο

φωναξαμε και μας πηρε χαμπαρι....

ηταν στο δωματιο της μανας μου τοτε

εχω εφτιαχνα φο μπιζου τοτε

ο φαδερ οξω με γειτονες

η μανα στο τηλεφωνο

εγω στο δωματιο μου

μμμμμμ κατι δε παει καλα..τα φω ανακατα

βγαινω στην αυλη και τον βρισκω

και κανω μακακια και με κλεινει....με μαχαιρι...δε μιλαει...

και εγω του λεω το αμιμητο

ΦΥΓΕ....ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ

αχαχαχαχαχαχαχα

εσπρωξα τον πατερα μου και εφυγε

μου κραταγε μουτρα!

η μανα μου χτυπιοτανε.....το παιδι μου κινδυνευεεεεεεεεεεε

η αστυνομικοι ηρθανε...3 ωρες μετα

με τα αυτοματα παραταγμενα

ΠΟΥΝΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

μας τα εκαναν μουτι

μετα βαλαμε πορτα ας πουμε ασφαλειας...τοτε

τωρα ειναι του κωλου και αυτη!

εχω κλειδωμενη και την αναμεσα

μωρ θα τον παρω χαμπαρι το μακακα

εχω αυτι σκατα...ακουει τα παντα

αλλα θα το βαλω και τον συναγερμο

καποτε

Διαφημίσεις

βάλε ρε γατόνι..άμα ακούσει να χτυπάει θα την κοπανήσει!!

δεν το νομίζω βρε αερικούλη τα παιδάκια τα συναναστρεφεται περισσότερες ώρες τις ημέρες από εμάς!!!!!

εγω δυστυχως αθυροστομη ειμαι, φταιω ακουνε και καλα λενε μονο οι μεγαλοι θα λενε

βασικα η Α τα πεταει!!!

αλλα εχουμε ενα κοριτσακι την Ελενα

η οποια παταει τα παιδακια

και το Νικολα

ο οποιος ενοχλει τα παιδακια και τα τραβολογαει

τα δικα μου δε τα πειραζουν γιατι ειναι φιλοι

αλλα ο Β πατει τα ποδια μας και αμα νευριαστει τραβαει τα ρουχα και

εγω χανω τον ελεγχο και και και θα παω να πω καμια κουβεντα καμια ωρα

φιλεναδα ολους τους ανοιγουν αμα θελουν

ενταξει τα ψιλοκλεφτρονια θα φυγουν

τεσπαααααα

και εγω εχω θεμα κυκλοφοριας εκι μεσα και τα ματια που δεν ειναι σοι

και επειδη ειναι επαλληλα τα μπαλκονοφυλλα υπαρχουν τεχνικες δυσκολιες

Cultaki, δες παρακάτω:

Tί κάνουμε όταν το μωράκι μας βρίζει???? Babyspace.gr

-Δεν δίνουμε στο παιδί να καταλάβει ότι η βρώμικη λέξη που μόλις είπε, μας προκαλεί εντύπωση, δυσαρέσκεια, θυμό, ντροπή. Με τον τρόπο αυτό, είναι σαν να το ενθαρρύνουμε να επαναλάβει την πράξη με την πρώτη ευκαιρία.

-Του εξηγούμε, με ηρεμία, ότι το να λέμε κακές λέξεις στους ανθρώπους, τους γονείς, τους συγγενείς, τους φίλους μας, δεν είναι καλό γιατί έτσι τους στενοχωρούμε και τους πληγώνουμε.

-Στην περίπτωση που το παιδί βρίζει, δεν επαναλαμβάνουμε την εξήγηση και τη νουθεσία με μεγάλη συχνότητα. Εξηγούμε στο παιδί μια φορά για ποιούς λόγους η συμπεριφορά του δεν είναι σωστή και την επόμενη φορά που θα βρίσει, απλώς το αγνοούμε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα παιδιά που δεν εισπράττουν αντίδραση από το κοντινό περιβάλλον τους όταν βρίζουν, σταματάνε να το κάνουν γιατί πολύ απλά το ξεχνούν.

-Υπάρχει μεγάλη περίπτωση το παιδί να επιλέγει αυτό το μέσο, τις βρισιές, για να τραβήξει την προσοχή μας. Όταν λοιπόν το παιδί βρίσει, φεύγουμε από το δωμάτιο (ώστε να μην έχει κοινό) ή του ζητάμε να πάει το ίδιο στο δωμάτιό του (για να καταλάβει ότι αυτή η πράξη έχει μια αρνητική για το ίδιο συνέπεια). Αν η συμπεριφορά εμφανιστεί σε ξένο σπίτι, φεύγουμε αμέσως με το παιδί (για να συνδέσει την αιφνίδια απομάκρυνση με τη συγκεκριμένη, κακή του συμπεριφορά).

-Δεν ξεχνάμε ότι η συμπεριφορά και οι πράξεις του παιδιού είναι η αντανάκλαση των δικών μας πράξεων και της δικής μας συμπεριφοράς. Αν λοιπόν το παιδί μας επιμένει να βρίζει, μάλλον πρέπει να στραφούμε προς τους εαυτούς μας και να σκεφτούμε το δικό μας λεξιλόγιο!

Διαφημίσεις

Εγω παλι θυμαμαι περιστατικο στο παλιο μας σπιτι (αυτο το ρημαδι πανω στην Αγιου Βασιλειου).. Σημειωση: Το σπιτι μας ηταν 78 τετραγωνικα και μεσοτοιχια με το σπιτι του παππου και της γιαγιας, μια γκαρσονιερουλα 35 τετραγωνικα.

5 χρονων εγω, γυρναω απο το νηπιο.. Λεω γεια στον παππου και τη γιαγια που καθονται στην αυλη και παω διπλα να αφησω την τσαντα μου. Μπαινω μεσα και βλεπω στο διαδρομο εναν τυπα γυρω στο 1.80 να χτενιζεται :shock::shock: μπροστα στον καθρεφτη!!!! Φωνη εγω, κακο, δινει ενα σαλτο εκεινος, περναει απο πανω μου (!!!) και βγαινει εξω. Ωστοσο εχει ερθει ο παππους απο τις φωνες και σκαει επανω του. Του ριχνει μια, τον πεταει κατω και φευγει... Που να ξανακοιμηθω εγω εκει..

Περασαν χρονια.. Ειμαι τωρα γυρω στα 20 και κανω μαθηματα σε ενα παιδακι. Καθομαι στην κουζινα και του εχω δωσει να κανει την αντιγραφη του και αισθανομαι πως καποιος με κοιταει.. Κοιταω απο το παραθυρο της κουζινας και βλεπω εναν τυπο αρκετα μελαμψο, να στηριζεται στη μαντρα του διπλανου -εγκαταλειμμενου- σπιτιου και να μας κοιτα.. Φωναζω (στην πραγματικοτητα ουρλιαξα) τον Βασιλη, "Λουης" ο μελαμψος... Λιγες μερες αργοτερα, καθομαι και χαζευω απογευματακι στον υπολογιστη. Τοτε ειχαμε σκυλο. Με παιρνει τηλ. ο Βασιλης και μου λεει πως εχει σχολασει αλλα θα κατσει στο χωρο σταθμευσης να πιει εναν καφε γιατι πετυχε εναν παλιο του συναδελφο και θελουν να τα πουνε.. Το σκυλι εχει λυσσαξει... Μετα απο κανα 5λεπτο ακουω κλειδια στην πορτα.. Σκεφτομαι απο μεσα μου πως ο Βασιλης μου ειπε ψεμματα και ηρθε κανονικα θελοντας να μου κανει εκπληξη.. Παω στην πορτα, κοιταω απο το παραθυρακι και βλεπω τον ιδιο μελαμψο τυπα να προσπαθει να ανοιξει την πορτα! :shock::shock: Φωνες παλι, βγηκαν οι γειτονες εξω, παλι "Λουης" ο μελαμψος! Λιγα βραδυα αργοτερα, κοιμομαστε με το Βασιλη και γυρω στις 3μιση ακουμε βηματα απο την οροφη. Ειχαν συμβει και τα προηγουμενα 2 περιστατικα, καλουμε 100 κατευθειαν, ερχονται τα περιπολικα και τον πιανουν. Τελικα ο τυπας το ειχε σκασει απο το Δρομοκαϊτειο, και νομιζε πως αυτο ηταν το σπιτι του... :roll: Εκτοτε με πηγαινε "ζουμι" οποτε ηταν να μεινω μονη μου εκει...

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

χελλοου, παω να διαβασω τι εχει πει ο στομας σας απο χτες..

(ειδατε που σας ελεγα οτι καθομουν στο ρευμα προχτες, περιμενοντας να στεγνωσει το πατωμα?? χαλια τ αυτι μου, πολυς πονος..... )

Parents are the last people on earth who ought to have children

καλημερα κορες

εμεις χτες βραδυ την βγαλαμε στο παιδων πεντελης... λαρυγγιτιδα...

παω να ενημερωθω περι λαρυγγιτιδας να ξερω τι με περιμενει...

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ, ΠΑΛΙ :confused::confused::confused::confused:

ελεος!!!!!

Parents are the last people on earth who ought to have children

Cultaki, δες παρακάτω:

Tί κάνουμε όταν το μωράκι μας βρίζει???? Babyspace.gr

-Δεν δίνουμε στο παιδί να καταλάβει ότι η βρώμικη λέξη που μόλις είπε, μας προκαλεί εντύπωση, δυσαρέσκεια, θυμό, ντροπή. Με τον τρόπο αυτό, είναι σαν να το ενθαρρύνουμε να επαναλάβει την πράξη με την πρώτη ευκαιρία.

-Του εξηγούμε, με ηρεμία, ότι το να λέμε κακές λέξεις στους ανθρώπους, τους γονείς, τους συγγενείς, τους φίλους μας, δεν είναι καλό γιατί έτσι τους στενοχωρούμε και τους πληγώνουμε.

-Στην περίπτωση που το παιδί βρίζει, δεν επαναλαμβάνουμε την εξήγηση και τη νουθεσία με μεγάλη συχνότητα. Εξηγούμε στο παιδί μια φορά για ποιούς λόγους η συμπεριφορά του δεν είναι σωστή και την επόμενη φορά που θα βρίσει, απλώς το αγνοούμε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα παιδιά που δεν εισπράττουν αντίδραση από το κοντινό περιβάλλον τους όταν βρίζουν, σταματάνε να το κάνουν γιατί πολύ απλά το ξεχνούν.

-Υπάρχει μεγάλη περίπτωση το παιδί να επιλέγει αυτό το μέσο, τις βρισιές, για να τραβήξει την προσοχή μας. Όταν λοιπόν το παιδί βρίσει, φεύγουμε από το δωμάτιο (ώστε να μην έχει κοινό) ή του ζητάμε να πάει το ίδιο στο δωμάτιό του (για να καταλάβει ότι αυτή η πράξη έχει μια αρνητική για το ίδιο συνέπεια). Αν η συμπεριφορά εμφανιστεί σε ξένο σπίτι, φεύγουμε αμέσως με το παιδί (για να συνδέσει την αιφνίδια απομάκρυνση με τη συγκεκριμένη, κακή του συμπεριφορά).

-Δεν ξεχνάμε ότι η συμπεριφορά και οι πράξεις του παιδιού είναι η αντανάκλαση των δικών μας πράξεων και της δικής μας συμπεριφοράς. Αν λοιπόν το παιδί μας επιμένει να βρίζει, μάλλον πρέπει να στραφούμε προς τους εαυτούς μας και να σκεφτούμε το δικό μας λεξιλόγιο!

ασυναίσθητα το κάνει..δεν ξέρει τι σημαίνει!!

ούτε το φωνάζει..εχτές προσπαθούσε να βγάλει κάτι μωρομάντηλα και το ψέλλιζε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...