Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μηπως ηταν μασκα αδρεναλινης η μασκα που κανανε στο παιδι Μελινα γιαυτο χοροπηδαγε,την κανουν νομιζω σε τετοιες περιπτωσεις.

Ζοπιρον πως ειναι το παιδακι σου,καλυτερα?????

μαρκο δεν ξερω, γινοταν λιγο πανικ χτες στο παιδων, ειναι και ολιγον της ξεπετας, οποτε ο,τι καταλαβες καταλαβα!

ακομα να βρω τον παιδιατρο στο τηλεφωνο! τι στο καλο? αυτος ποτε δεν το εχει κλειστο, και χτες μεσανυχτα μια χαρα με εξυπηρετησε ο ανθρωπος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ρε παιδια μηπως να το ριξουμε στην ομοιοπαθητικη?

δεν ξερω, για μενα δε με νοιαζει, για το παιδι ομως εχω ακουσει οτι εχει καλα αποτελεσματα...

Melinaki μου καλημέρα και περαστικά στον Κωνσταντινούλη σου.

Τις σταγόνες αυτές τις είχε πάρει ο Παναγιώτης 4 μηνών (φαντάσου!!!!) που πέρασε βροχιολίτιδα. Η αλήθεια είναι οτι δε μπορούσε να αναπνεύσει καθόλου το παιδί, ήταν και πολύ μωρό, φοβόμασταν πααααρα πολύ το νοσοκομείο. Ούτε συζήτηση να αρνηθώ την κορτιζόνη τότε, παρότι είμαι απο αυτές που με 38,5 πυρετό δεν του δίνω ουτε ντεπον.

Σχετικά με την ομοιοπαθητική...

Εγω κάνω ομοιοπαθητική αρκετά χρόνια λόγω του αυτοάνοσου με πολύ καλά αποτελέσματα. Για τον μικρό όμως, δεν εμπιστεύομαι ακόμα ρε Μελίνα. Ούτε έχω ακούσει και για κάποιο πολύ καλό παιδίατρο και ομοιοπαθητικό.

Οπως το σκέφτομαι τώρα, μετά τα 4-5 θα τον βάλω στη διαδικασία της ομοιοπαθητικής.

Melinaki μου καλημέρα και περαστικά στον Κωνσταντινούλη σου.

Τις σταγόνες αυτές τις είχε πάρει ο Παναγιώτης 4 μηνών (φαντάσου!!!!) που πέρασε βροχιολίτιδα. Η αλήθεια είναι οτι δε μπορούσε να αναπνεύσει καθόλου το παιδί, ήταν και πολύ μωρό, φοβόμασταν πααααρα πολύ το νοσοκομείο. Ούτε συζήτηση να αρνηθώ την κορτιζόνη τότε, παρότι είμαι απο αυτές που με 38,5 πυρετό δεν του δίνω ουτε ντεπον.

Σχετικά με την ομοιοπαθητική...

Εγω κάνω ομοιοπαθητική αρκετά χρόνια λόγω του αυτοάνοσου με πολύ καλά αποτελέσματα. Για τον μικρό όμως, δεν εμπιστεύομαι ακόμα ρε Μελίνα. Ούτε έχω ακούσει και για κάποιο πολύ καλό παιδίατρο και ομοιοπαθητικό.

Οπως το σκέφτομαι τώρα, μετά τα 4-5 θα τον βάλω στη διαδικασία της ομοιοπαθητικής.

ακριβώς αυτό...μου έχουν προτείνει μόνο απλό ομοιοπαθητικό και μένα..οπότε δεν λέει

καλημέρα λουκομαμακι!!!!

εγω εχω μια γνωστη που παει τα παιδια της σε παιδιατρο-ομοιοπαθητικο και εχει δει διαφορα

δεν αρρωσταινουν τοσο συχνα και οταν αρρωσταινουν το περνανε στο ποδι

οταν μου τα ελεγε αυτα δεν ειχαμε ξεκινησει ακομα παιδικο, αλλα τωρα σκεφτομαι οτι ισως πρεπει να την παρω ενα τηλεφωνακι να μου τα ξαναπει

παντως, για να πω την αληθεια, μεχρι τωρα, μονο μια ιωση μας εχει ταλαιπωρησει εβδομαδα ολοκληρη (και αυτη δεν ξερω που την αρπαξε, παντως οχι στον παιδικο). τα αλλα ψιλο στο ποδι τα περασαμε. μην γρουσουζευω βεβαια, γιατι ο χειμωνας μπροστα μας ειναι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημερα ομορφομανουλες και περαστικα στο μπομπιρα της Μελινας μ,ας!!

Μελινακι το ιδιο ακριβως πραγμα μου ειχε παθει η Μαρια αρχες Οκτωβρη αν θυμαμαι καλα.. Ολη μερα ηταν μια χαρα και ξαφνικα το βραδυ ξεκινησε ροχαλητο, δυσπνοια, εναν κακο χαμο.. Δεν μπορουσε να ανασανει καθολου, μελανιασαν και τα δαχτυλα της και τα ειδα ολα οπως καταλαβαινεις.. Κι εμεις soldesanil, 20 σταγονες καθε βραδυ για 3 μερες. Μετα τελος. Οπως και να 'χει, περαστικα στον γλυκα σου!

Οι υπολοιπες πως ειστε? Εγω σημερα περιμενω τον κουνιαδο, θα ερθει απο σημερα τελικα και θα φυγει την Κυριακη. Μεσα σε ολα τα αλλα, εχουμε κι αυτο.. Εχουμε και την πεθερα απο το πρωι, μας εχει ζαλισει στα τηλεφωνα.. Μην κανετε ετσι αυτο, καντε αλλιως εκεινο γιατι ο (κουνιαδος) δεν το τρωει αυτο, δεν του αρεσει το αλλο... Αϊ στο διαλα μανταμ πρωι - πρωι!

Κατα τα αλλα μια χαρα! :rolleyes:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

εγω εχω μια γνωστη που παει τα παιδια της σε παιδιατρο-ομοιοπαθητικο και εχει δει διαφορα

δεν αρρωσταινουν τοσο συχνα και οταν αρρωσταινουν το περνανε στο ποδι

οταν μου τα ελεγε αυτα δεν ειχαμε ξεκινησει ακομα παιδικο, αλλα τωρα σκεφτομαι οτι ισως πρεπει να την παρω ενα τηλεφωνακι να μου τα ξαναπει

παντως, για να πω την αληθεια, μεχρι τωρα, μονο μια ιωση μας εχει ταλαιπωρησει εβδομαδα ολοκληρη (και αυτη δεν ξερω που την αρπαξε, παντως οχι στον παιδικο). τα αλλα ψιλο στο ποδι τα περασαμε. μην γρουσουζευω βεβαια, γιατι ο χειμωνας μπροστα μας ειναι...

για μάθε πληροφορίες βρε Μελινάκι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...