Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

επισης τοσο καιρο που εχω αγορασει υγραντηρα δεν τον εχω χρησιμοποιησει γιατι δεν ειχα καταλαβει σε τι ακριβως χρησιμευει. στον υγρο βηχα? στον ξηρο? στο συναχι?

ε λοιπον στη λαρυγγιτιδα ειναι λεει μαστ ο υγραντηρας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ασε ρε και εχω υραντηρα στο ναυλον ακομα!!! βριστε με.....και τοσες μερες θα ηταν χρησιμος και σε αυτα και σε μενα ακομα!!!!

θα παω παιδιατρο σημερα να μου γραψει και χοληστερινες για τα μικρα που εχω ξεχασε, θα τους κανω αιματολογικες και να μου γραψει και αυτο

60 ε? εμένα μου έχει γράψει 3 ανά κιλό δλδ ΄γυρω στις 40...

μια φορά τις πήρα μόνο όταν έπαθε το αλλεργικό σοκ τις οποιες της έδωσε η γιατρός με το στομα...τώρα αν χρειαστεί ξανά με σήριγγα θα της τις δώσω....

Διαφημίσεις

κορίτσια μου, η κορτιζόνη είναι για ώρα ανάγκης, όταν τα πράγματα έχουν φθάσει στο απροχώρητο...

για την λαρυγγίτιδα, για παράδειγμα, πρέπει να προηγηθεί θεραπεία - κι αν αυτή δεν αποδώσει και το παιδί χειροτερέψει, τότε δίνουμε κορτιζόνη.

Διαφημίσεις

οταν λες θεραπεια????

γενικα αν δουμε να μην ανασαινει και το στερνο να ανεβοκατεβαινει νομιζω οτι ειμαστε σε φαση αλαρμ

ναι βρε γατούλα - η εμφανής δύσπνοια είναι αλάρμ!

όταν ο γιος μου είχε πάθει λαρυγγίτιδα, πήρε αντιβίωση - κάποια στιγμή δεν χειροτέρευε αλλά δεν καλυτέρευε κιόλας - η παιδίατρος μου είπε τότε για κορτιζόνη αλλά δεν την έδωσα - το πάλεψα με υγραντήρες, υδρατμούς στο μπάνιο, καθαρό αέρα, κ.λ.π κι ευτυχώς τελικά συνήλθε!

αλλά απ' ότι κατάλαβα, το παιδάκι της Μελίνας δεν έχει έντονα συμπτώματα - οπότε γιατί να πάρει κορτιζόνη?

ζωπυρον για τη λαρυγγιτιδα δεν μου εδωσαν αλλη θεραπεια, μονο αυτες τις σταγονες

τωρα ψαχνω τον παιδιατρο να μου διευκρινισει αν θα τις δωσω ουτως η αλλως το βραδυ (ετσι γραφει η συνταγη στο παιδων, απαξ βραδυ 60 σταγονες) ή αν θα τις δωσω σε περιπτωση που το ξαναπαθει, αλλα δεν απανταει κι αυτος

[sIGPIC][/sIGPIC]

κι εγω δεν τρελλαινομαι να του δωσω κορτιζονη...

στο μεταξυ αυτο που του εδωσαν χτες με μασκα, δεν ξερω τι διαολο ειχε μεσα! τρελλη τσιτα το παιδι. απο τις 12 μεχρι τις 4 τα ξημερωματα χοροπηδαγε και μετα κοιμηθηκε μεχρι τις 8 μονο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...