Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασικα ο μουτζουροπυργος εχει καποια "μαθηματα" καποιες συγκεκριμενες απογευματινες ωρες. τις υπολοιπες ειναι σαν παιδοτοπος, αλλα δεν εχει φουσκωτα, τσουληθρες και τετοια. μου θυμισε πολυ αιθουσα παιδικου σταθμου

να παμε μια καθημερινη που δεν εχει μαθηματα, για να μην εχει πολυ κοσμο, οπως την τελευταια φορα που ειχα παει κι εγω

γατουλα ειναι γλυκα τα μικρακια σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα αντε να παρω...αλλα θα με φωναξετε....εννοειτε ΣΚ εεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......εκτος και αν παρω καμια μερα αδεια αναμεσα....

Τελικα το Τεβε θα το εχω και φλεβαρη!!!!!

κατι αλλο ηθελα αλλα μου εφυγε

Διαφημίσεις

Εμάς ακόμα ξαπλωτές μετράει ο γιατρός...θα έπρεπε όρθια;

Στη καμπύλη που είστε; Γιατί δεν είναι και τόσο κοντή βρε παιδάκι μου...93 πόντους 3 χρονών πρέπει να είστε εντός καμπύλης...

μαριτα ο Β ειναι 45% υψος και 70% βαρος

η Α ξαναπαει τωρα προς το 5% υψος και 15% βαρος!!!!!

με το 93 εννοειται παμε αλλου, αλλα θελει ορθιο.....θα σας πω αυριο τα επισημα

Διαφημίσεις

Καλημερα ομορφες!!

Η μερα ξεκινησε λιγακι στραβα!

Ο Βασιλης εκανε πολυ ατσαλο υπνο, με ταραξε στις κλωτσιες και στις σπρωξιες και σε καποια φαση μου εκανε κεφαλοκλειδωμα.. Πως δεν με επνιξε, πραγματικα δεν ξερω! Απο τις 5 και επειτα την εβγαλα στον καναπε!

Η Μαρια απο τις 4μιση και επειτα ξεκινησε να τσακωνεται στον υπνο της με καποια "Αννα".. Αν λαβουμε υπ' οψιν δηλαδη τις φωνες της (Αννα... Οχι.. Μη...).. Σηκωθηκε στις 7. Καναμε τα γνωστα (γαλα, μασα, ζωγραφικη) και στις 9μιση ξυπνησα το Βασιλη να την παρει και να πανε Αθηνα να παρουν τις εξετασεις μου.

Θα κοιμηθουν το μεσημερι στη μαμα μου. Εγω θα κανω γενικη και θα ηρεμησω μεχρι το απογευμα. Ειλικρινα αυτες τις μερες, τρεχω και δεν φτανω.. Η μονη μου ευχαριστηση ειναι που μπαινω στο καφε (γιατι διπλα χαλιεμαι) και μιλαω μαζι σας. Κοιταω να σας χορτασω γιατι απο Δευτερα θα μπαινω λιγες φορες απο τη μαμα μου (θα κανουμε διακοπη σε αυτο και μεταφορα του ιντερνετ στον Αγιο Δημητριο).

Προς το παρον εφτιαξα εναν καφε και καθομαι, θα ξεκινησω σε λιγακι τις δουλειες. Η κυστιτιδα ενω καλυτερευε, σημερα με εχει ταραξει. Ποναω πολυ και απο κατω αλλα και στα νεφρα και εχω παλι αιμα... Αντε να δουμε τι θα γινει και με αυτο!

Το βουλωνω τωρα και κανω αντιγραφη να πω και τα νεα μου στις αλλες!! :D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

αυτο δε μου αρεσε

Αν το κουπόνι σας λήξει θα είναι στη διακριτική ευχέρεια του εμπόρου να: (1) σας επιτρέψει να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας για την υπηρεσία ή το προϊόν που αναγράφεται στο κουπόνι ή (2) σας επιτρέψει να εξαργυρώσετε το κουπόνι σας για κάποια άλλη υπηρεσία ή προϊόν που θα ισούται με την αξία που πληρώσατε.

υποτιθετε λενε οτι αν δε το χρησιμοποιεις στα επιστρεφουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...