Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ο μικρός ακόμα κοιμάται , λέω να πάω να τον ξυπνήσω ,αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι για να κοιμάται ακόμα θα το έχει ανάγκη

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΣΤΙΣ 10.00 ΤΟ ΠΡΩΙ??????????????????????????????? 146.gif146.gif146.gif146.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Marag εισαι προκλητικη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και μενα Μαριο τον λενε γιατι δεν κοιμαται τοσο???? Το επιθετο θα φταιει φανεται!!!!!!

οχι μαρκοπουλάκι,το όνομα ειναι μια χαρα, αυτος που κοιμαται ειναι ο Αγγελος :lol:

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Να φτυνεσαι κοριτσακι!!!!!!!!!!!!!!!!! Ας κοιμοταν και το Μαριακι μου λιγο και ας εκανε οτι ηθελε μετα, παλευονται ολα οταν εχεις κοιμηθει!!!!!!!!!!!

Μελινακι καλημερα, τι κανει το βλασταρι σου????

Διαφημίσεις

Ναι ειναι αυτα τα δωρακια που δινουν στα μαιευτηρια σε ολες εκτος απο εμας Λουκο!!!!!!!!!

Εγω λοιπόν χθες είχα και το θράσος να βγώ για τη γιορτή του αντρούλη μου. Πήγαμε για φαγητό με φιλαράκια και γυρίσαμε στο σπίτι 12.30 το βράδυ.

Στη 1.30 το πρωί, ακουω απο το βάθος:

"Μανούλα, που σαι????"

"Μανούλαααααα?????"

"Πήγες Αμεική να μου πάεις παινίγια???????"

"Θέλω γάαααααλααααααα"

"Θέλω αγκαλιάααααα"

"Θέλω..................."

Ετσι μας πήγε μεχρι τις 3.00. Στις 7.30 ξυπνήσαμε για παιχνίδι. Κοινώς ξεκίνησε η μέρα μας MARAGGGGGGG!!!!!

Καλημέρα μας!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...