Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

περάσαμε πολύ ωραία στο Ντουμπάι, αλλά δεν τρελάθηκα.

Ωραία εμπειρία πάντως. Είναι κάποια πράγματα που λες πρέπει να τα δω, όπως τεχνητά νησιά -τεχνολογικά "θαύματα"-, ουρανοξύστες, ωραία ξενοδοχεία κτλ. Αλλά προσωπικά δεν είναι κάτι που θα μου λείψει, ενώ στην Πράγα ανυπομονώ να ξαναπάω (λέμε τώρα).

δεν έχω χρόνο τώρα, από κοντά θα σας τα πω αναλυτικά.

ευτυχώς το μωρό ξαναθήλασε σαν να μην έλειψα μια μέρα! (το είχα άγχος)

φιλιά

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

καλημερα κοριτσια!

Ωραία εμπειρία πάντως. Είναι κάποια πράγματα που λες πρέπει να τα δω, όπως τεχνητά νησιά -τεχνολογικά "θαύματα"-, ουρανοξύστες, ωραία ξενοδοχεία κτλ. Αλλά προσωπικά δεν είναι κάτι που θα μου λείψει, ενώ στην Πράγα ανυπομονώ να ξαναπάω (λέμε τώρα).

φιλιά

230997-welcome-pad.jpg

χαχαχα!! καλημερα κοριτσι μου !!!:-D

καλημερα κοριτσια!

φιλιά

τελεια!!

αν και δεν εχω πάει, έχω σχηματίσει την ίδια γνώμη και δεν έχω κάψα να πάω ποτέ....

χιχιχιχι καλημερες!!!!

οποια μας εχει στο φεις, μας βλεπει!!!! Ντουτσε και παλι ντουτσε!!!!

μετα απο 5-10.... φορες και στην Ευρωπη βαριεσαι!!!!

Εγω εχω βαλει στοχο, σε 2 χρονια να παμε ευροντισνευ!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα και καλο μηνα κοριτσαρες!

αλεξακι καλως ηρθες!

κι εμεις γυρισαμε χτες βραδυ απο καλαβρυτα, περασαμε πολυ ωραια, μας εκανε και πολυ καλο καιρο, και ολα ηταν σουπερ!

Ο μικρος λυσσαξε βεβαια και χορτασε μαμα και μπαμπα κι ετσι ειχαμε μια δυσκολια το πρωι στο σχολειο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!!!! Και εμεις περασαμε καλα στο χωριο και εγω ξεκουραστηκα καπως γιατι ηταν και η μητερα μου μαζι, ο Μαριος ξεσαλωσε και εχει πολλα νευρα τωρα που γυρισαμε.

Αλεξ και εγω την Πραγα την ερωτευτηκα και θελω να ξαναπαω, το Ντουμπαι δεν με τρελενει σαν ιδεα να παω αλλα θα ηθελα πολυ το επομενο ταξιδι μου να ειναι στην Κωνσταντινουπολη.

Το μικρο φυστικι πως ειναι??? συνηλθε???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...