Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

εγω ενα 2ημερο θελω να φυγω....μακρυαααααα...πολυ μακρυαααααα...οπου ναναι χαχαχαχαχαχαχαχαχαα

η νταντα ειναι Λευκαδιτισσα, τι ηθελε του ειπε του Β θα παμε Λευκαδα και καθε μερα εκει ρωτα, παμε αυριο Λευκαδα ????? για να δουμε θα τα καταφερουμε???? ειχαμε παει προπερσυ....μαμηθηκα στο ταξιδι, 9 ωρες με σταματηματα και ξερναματα της κυρας, αλλα 3 μερουλες μουρλια εκει

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχω παει Ν. Υορκη, Χριστούγεννα πριν 7 χρόνια. Είχα περάσει τέλεια. Δεν ήθελα να γυρίσω. Τότε βέβαια, είχα το μυαλό μου στις βόλτες, τις διακοπές και την καλοπέραση.

Τώρα όμως φιλαράκι... Είναι πολλές οι μέρες μακριά απο τον μικρούλη. Δε νοιώθω άνετα.

κοίτα....το καλοκαίρι το πέρασα μακριά από το μικράκι μου για λόγους που θα στους πω από κοντά :? οπότε 7 μέρες δεν με χαλάν...

άλλωστε, το καμάρι μου θα κάνει πάσχα στο νησί από 11/04 μέχρι 05/05 και γω θα τον δω 4 μέρες στο ενδιάμεσο! :roll: αυτός πάλι είναι τρισευτυχισμένος όποτε πάει στα θερινά του ανάκτορα :rolleyes:

Διαφημίσεις

κοίτα....το καλοκαίρι το πέρασα μακριά από το μικράκι μου για λόγους που θα στους πω από κοντά :? οπότε 7 μέρες δεν με χαλάν...

άλλωστε, το καμάρι μου θα κάνει πάσχα στο νησί από 11/04 μέχρι 05/05 και γω θα τον δω 4 μέρες στο ενδιάμεσο! :roll: αυτός πάλι είναι τρισευτυχισμένος όποτε πάει στα θερινά του ανάκτορα :rolleyes:

Eγω δε τον έχω αφήσει ποτέ μέχρι τώρα. Εξου και η φρίκη.

Αμα σου λεω...

ενταξει βρε κοριτσι, δικιο εχεις, εδω εγω κανα δυο βραδυα τον αφηνω στους δικους μου, απο δικη μου επιλογη (δεν με υποχρεωνει δηλαδη κανεις), που ξερω οτι περναει τελεια, και παλι το σκεφτομαι...

εσυ που :

1) δεν το'χεις ξανακανει

2) δεν ειναι επιλογη σου,

λογικο ειναι να φρικαρεις

ομως, αφου πρεπει να γινει, κοιταξε να περασεις οσο καλυτερα γινεται.

στιγμες ειναι και αυτες, δεν ακυρωνονται επειδη θα εισαι μακρια απο τους αντρες σου... κοιταξε να γεμισεις μπαταριες.

ο μικρουλης σου, ειμαι σιγουρη, θα περασει τελεια (ασε που τα παιδακια δεν εχουν και τοσο εντονη την αισθηση του χρονου, παιζει να νομιζει ο τατακης οτι ελειψες για κανα-δυο απογευματα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ενταξει βρε κοριτσι, δικιο εχεις, εδω εγω κανα δυο βραδυα τον αφηνω στους δικους μου, απο δικη μου επιλογη (δεν με υποχρεωνει δηλαδη κανεις), που ξερω οτι περναει τελεια, και παλι το σκεφτομαι...

εσυ που :

1) δεν το'χεις ξανακανει

2) δεν ειναι επιλογη σου,

λογικο ειναι να φρικαρεις

ομως, αφου πρεπει να γινει, κοιταξε να περασεις οσο καλυτερα γινεται.

στιγμες ειναι και αυτες, δεν ακυρωνονται επειδη θα εισαι μακρια απο τους αντρες σου... κοιταξε να γεμισεις μπαταριες.

ο μικρουλης σου, ειμαι σιγουρη, θα περασει τελεια (ασε που τα παιδακια δεν εχουν και τοσο εντονη την αισθηση του χρονου, παιζει να νομιζει ο τατακης οτι ελειψες για κανα-δυο απογευματα)

Melina, βράδια τον εχω αφήσει και εγω. Το πρωί όμως πάμε και τον παραλαμβάνουμε. Και αυτό όχι συχνά.

Η αλήθεια είναι οτι είναι δύσκολη ηλικία τώρα αυτή. Δε μπορείς να εξηγήσεις και να καταλάβει ακριβώς τί θα γίνει, ούτε όμως μπορείς απλά να κλείσεις την πόρτα και να φύγεις. Τέλος πάντων, ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Τώρα για το 5χρονο, τί σκεφτεσαι??? Παιχνίδι, ρούχο, κάτι ιδιαίτερο????

Διαφημίσεις

άλλαξα avatar για να μη με μπερδεύετε με τη zopiron!!!!

έπρεπε να είχα κάνει κατοχύρωση, μου άρεσε το παλιό μου :mrgreen:

Α γεια σου βρε Ζέττα :D Και μετά μου λένε ότι φταίω εγώ που μπερδεύομαι :lol:

Εδω ειμαι και εγω ειδα ηλιο σημερα και βγηκα εξω σαν τα σαλιγκαρια και εγκαινιασα τις εκπτωσεις.

Διαβαζα και το θεμα διπλα με την οικογενειακη τραγωδια και φουντωσα και στενοχωρηθηκα πραγματικα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...