Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

πες μου και Νέα Υόρκη να πέσω στα πατώματα :(

Το -18 βαθμούς σου λεει κάτι??????

Το οτι θα αφήσω 2 άντρες μόνους σου λεει κάτι??????

Το ότι θα γυρίσω και θα θέλω μια ακόμα εβδομάδα να έρθω στα ίσια μου σου λεει κάτι????

.....

......

.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μελίνα σου έχω και χειρότερο : Μαρία γλυκοκοιτάει Τατάκη και Τατάκης ψοφάει για Νεν!

τωρα δεν ειναι καταλληλη στιγμη να σου πω πως βρηκα στο τσεπακι του μπουφαν της, φωτο του αντρα σου (και της καλτ) και πανω ειχε γραψει MARIA+Θ.+Σ.=LOVE FOR EVER :mrgreen:

Parents are the last people on earth who ought to have children

τωρα δεν ειναι καταλληλη στιγμη να σου πω πως βρηκα στο τσεπακι του μπουφαν της, φωτο του αντρα σου (και της καλτ) και πανω ειχε γραψει MARIA+Θ.+Σ.=LOVE FOR EVER :mrgreen:

Μπάχαλο το κάναμε το έργο!!!!!!!!

Διαφημίσεις

εμενα η αμερικη ειναι το ονειρο μου... βασικα η νεα υορκη... ο λογος που δεν πηγα, πιο μικρη, ηταν οτι δεν υπηρχε περιπτωση να ξαναγυρισω και σκεφτομουν τους δικους μου..

ουτε τωρα θα πηγαινα, ακομα κι αν μου χαριζαν ταξιδι......

δεν ξαναγυριζααααααααααααααααααααααααααααααα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

λουκο μου ευχομαι μονο να εχεις πολυ χρονο εκει ελευθερο να κανεις βολτουλες και σοπινκ θεραπυ!

Εγω πάλι εύχομαι να έχω πολύ δουλειά για να περάσουν οι μέρες και να μη τις καταλάβω.

Διαφημίσεις

Το -18 βαθμούς σου λεει κάτι??????

Το οτι θα αφήσω 2 άντρες μόνους σου λεει κάτι??????

Το ότι θα γυρίσω και θα θέλω μια ακόμα εβδομάδα να έρθω στα ίσια μου σου λεει κάτι????

.....

......

.......

μμμμ ναι έτσι δεν ψήνομαι...δίκιο έχεις...:roll:

Εγω πάλι εύχομαι να έχω πολύ δουλειά για να περάσουν οι μέρες και να μη τις καταλάβω.

ειδατε η μανα η σωστη ρε??? οχι σαν και σας, που ακουτε αμερικες και στιβετε τα βρακια σας, απο χαρα

:mrgreen:

εμενα η αμερικη ειναι το ονειρο μου... βασικα η νεα υορκη... ο λογος που δεν πηγα, πιο μικρη, ηταν οτι δεν υπηρχε περιπτωση να ξαναγυρισω και σκεφτομουν τους δικους μου..

ουτε τωρα θα πηγαινα, ακομα κι αν μου χαριζαν ταξιδι......

δεν ξαναγυριζααααααααααααααααααααααααααααααα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Εχω παει Ν. Υορκη, Χριστούγεννα πριν 7 χρόνια. Είχα περάσει τέλεια. Δεν ήθελα να γυρίσω. Τότε βέβαια, είχα το μυαλό μου στις βόλτες, τις διακοπές και την καλοπέραση.

Τώρα όμως φιλαράκι... Είναι πολλές οι μέρες μακριά απο τον μικρούλη. Δε νοιώθω άνετα.

Και επειδή πολύ ερωτιάρικα παιδιά διαβάζω ότι έχετε, ένα θα σας πω...

πριν 2 εβδομάδες ο γιος μου συνάντησε πρώτη φορά μια δεύτερη ξαδελφούλα του που του ρίχνει και 1 χρόνο...ένα θα σας πω...από τότε η μικρούλα παραμιλάει "που είναι ο Νικόλα; που είναι ο Νικόλα;" και τρώει μόνο αν βλέπει φώτος του γιου μου...

μαζεύτε τα θηλυκά σας!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...