Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Περαστικά στο ταλιμπανάκι σου, Μαρία! Για ΝΟΤΟΣ λέμε, αν νοιώσετε καλύτερα για μια βόλτα έξω, θα τα πούμε.

το πιθανότερο είναι ότι θα είμαστε καλύτερα, αλλά δεν λέει να σας μεταφέρουμε την ίωση! :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το πιθανότερο είναι ότι θα είμαστε καλύτερα, αλλά δεν λέει να σας μεταφέρουμε την ίωση! :rolleyes:

Μαρία γι' αυτό κανονίζουμε να βρεθούμε έξω, στον καθαρό αέρα και τη φύση!!!

Εγω τους έκοψα του παιδότοπους αυτή την εποχή, που όλοι λίγο εως πολύ είμαστε άρρωστοι. Και φυσικά το τελευταίο που θα ήθελα πριν το ταξίδι μου, είναι να αφήσω πίσω το αγοράκι μου άρρωστο....

Διαφημίσεις

λεμε να το συνδυασουμε να δουμε και κατι φιλους που μενουν μονιμα Σπαρτη και να παμε προς Μυστρα (εχει φαγωθει και ο αντρας μου να δει τον καινουριο δρομο)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

φυς πως πατε με τα κακα σας?

εμεις μετα την αρρωστια μεσα στις γιορτες, που εκοψε το γαλα αρα και το φαρμακο, γυρισαμε στο σημειο 0 παλι. τριτη μερα σημερα... :-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλώς τη φυστίκω... έχω να σου πω ότι έχεις μια κρυφή θαυμάστρια που κάθεται δίπλα μου στη δουλειά :lol:

ετσι κι ετσι μελινακι... χτες εκανε... με δυσκολια μεν, αλλα εκανε... προχτες οχι... σημερα οχι ακομα.....

ειρηνη, πηγες δουλεια σημερα?

Parents are the last people on earth who ought to have children

Καλώς τη φυστίκω... έχω να σου πω ότι έχεις μια κρυφή θαυμάστρια που κάθεται δίπλα μου στη δουλειά :lol:

5 ευρω το αυτογραφο, 20 σε μπλουζακι...

σε αντρικες πλατες υπογραφω τσαμπα

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...