Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να τον χαίρεστε τον μπαμπά σας λουκομαμά!Πολύχρονος!

Δεύτερο...χμ...μεγάλη ιστορία..θέλουμε αλλά πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή...

Εγώ επειδή είχα πολλά προβλήματα στην εγκυμοσύνη μου δε με ένοιαζε τι θα είναι το φύλο του μωρού...απλά έλεγα ότι θα ήθελα να είχα μία κόρη στην οικογένεια μας γενικότερα...και τώρα που που την έχω δε με χαλάει καθόλου μία ακόμα!!!

1. Εγώ θέλω δεύτερο αλλά ο Λευτέρης είναι ανένδοτος και σε 2 χρονάκια θα έχει πετάξει το πουλί.

2. Χόνια Πολλά στον λουκομπαμπά :D

3. Πήγε η μάνα μου χθες να βγάλει το πιστοποιητικό (κάτι θα μου ζητήσει είναι ύποπτη η προθυμία της να τρέξει να μου βγάλει το πιστοποιητικό) αλλά φυσικά δεν σκέφτηκε καμμία μας ότι δεν είμαι πια στη μερίδα της μάνας μου αλλά του άντρα μου και έχουμε μεταφέρει και τα δικαιώματά μας και τη μερίδα. Όπως και να 'χει όμως τους έβαλε να δουν τι γράφει στο όνομα πατρός. Εκείνη η κοπέλα τότε (ώρα της καλή όπου κι αν είναι) το έχει αλλάξει και μέσα στον υπολογιστή!!! Οπότε ως όνομα πατέρα φαίνεται ένα σκέτο Νικόλαος οπότε θα θεωρήσουν όλοι ότι έχω το επώνυμό του :lol: Φυσικά τέτοιο όνομα στην οικογένειά μας δεν υπάρχει!

Διαφημίσεις

Γεία σου Μαρίτα, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Το περασμένο ΣΚ είχαμε 2 παιδικά πάρτυ. Ολα μοναχοπαίδια. Πώς μας κατάντησαν έτσι, να θέλουμε παιδί και να μη μπορούμε να το πάρουμε απόφαση???

Καλησπερα κοριτσια και ευχαριστω πολυ για τα περαστικα!

Εδωσα τον ουροσυλλεκτη σημερα, ξεκινησα και αντιβιωση και τα πραγματα ειναι λιιιιιγο καλυτερα. Την Πεμπτη θα εχω τα αποτελεσματα και θα ξερω!

Χρονια πολλα στο λουκομπαμπα! Να τον χαιρεστε Στεφανια μου!

Και φυσικα σιδερενιο το κιουλτακι μας!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αερικακι και εσυ Νικολαος?????? χιχιχιχι κατι εχει το ονομα εεεεε? ειχα βαλει γκαλοπ ποιο να ..διαλεξω!!!! αλλα εμενα χωσανε και το επιθετο ιδιο και ειμαστε ολοκληρωμενοι!!!!

ΑΑΑΑΑΑ δε ξερεις και τους Σαλονικιωτικους νομους???? τους ξερεις????? ο δημαρχος διαλεγει το επιθετο του αγνωστου πατρος! τυχαια!!!!! Και ναι δεν ειναι ανεκδοτο!!!

Διαφημίσεις

Το εγραψα και στις αλλοπροσαλες, θα το γραψω και εδω:

Η Μαρια εχει δυο μερες τωρα που κανει "απεργεια" πανας... Κυκλοφορει ολη μερα ξεβρακωτη... Σκεφτειτε ενα σαμιαμιδι με μπακα, να τριγυρναει μες στο σπιτι φορωντας φουτερ και παντοφλακια -μονο-... :roll:

Οποτε νιωσει την αναγκη για κακα παει στο γιογιο (thanks God!!) αλλα πραγματικα εχω βαρεθει να μαζευω τσισα απο ολο το σπιτι. Ειδικα στο χαλι που τριβω με vanish carpex και μετα πρεπει να μαζεψω τον αφρο με την ηλεκτρικη και το βραδυ να περασω με ατμοκαθαριστη.... Καταλαβαινετε πως πονανε τα χερια μου ελεεινα και τρισαθλια! :cry:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

και δε χαιρεσαι ρε Φαιη!!!!!

η Α κρατησε μια βδομαδα, ο Β ενα μηνα

αρχισε να τη καθιζεις συστηματικα στο γιογιο και κοβεται τις ημερησιες πανες

εχω τριψει κατουρα του Β περσυυυυυυυυυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...