Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Κορίτσια δεν μπόρεσα να καταλάβω για ποιον λόγο μιλάτε για διατροφή για να ρυθμιστούν οι ορμόνες η για κάτι άλλο;

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια..

Επι τροχαδην τα νεα μας καθως για αλλη μια φορα τρεχω και δε φτανω! Πηγα το πρωι κεντρο υγειας στα Καλυβια. Εξετασαν τα ουρα με την ταινια, βρηκαν αυξημενα λευκα και αιμα. Συνεστησαν να κανω εξω γενικη και καλλιεργεια με πρωινα ουρα και να ξεκινησω αμεσα αντιβιωση γιατι 99,9% ειναι κυστιτιδα και προχωραει προς τα νεφρα εξ'ου και ο πονος.

Πρεπει αυριο το πρωι να παει ο Βασιλης να θεωρησει τις εξετασεις και μεθαυριο να παω να τις κανω. Νωριτερα δεν γινεται γιατι τα Πολυιατρεια που θεωρουν εξετασεις στην Πειραιως εχουν κλεισει το γκισε τους και να τις κανω απο την τσεπη μου δεν υπαρχει περιπτωση (δεν υπαρχει σαλιο). Οποτε παμε απο μεθαυριο.

Το βραδυ μας ηταν ακρως εφιαλτικο.. Η Μαρια ξυπνουσε συνεχεια, εγω πονουσα και δεν μπορουσα να κοιμηθω και σημερα ειμαι μες στα νευρα...

Για το βιντεο του Γιωσαφατ τωρα: Ετσι και εχει δικιο εστω και στα μισα, ειμαι οχι απλα καταδικασμενη.. Καμμενη απο χερι! Αν μεταφερω στη Μαρια οσα κουβαλησα εγω στην παιδικη μου ηλικια, τοτε στανταρ θα γινει ενα δυστυχισμενο (και λιγα λεω) παιδι - ενηλικας!

Αυτα προς το παρον! Παω να πω μια καλημερα και στις αλλοπροσαλες και τα λεμε!

Φιλακια!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

http://www.arxontikokimis.gr/GRE/index.html

Για ρίξτου μια ματιά μελινάκι...

μμμ ωραιο φαινεται ειρηνη μου...

κοριτσια ευχαριστω για τις ιδεες, μενει να το ψαξω λιγο

αντε να κανονισουμε και καμμια εκδρομη με τα μπουμπουκακια μας! (στη βυτινα θελω να παμε)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κορίτσια, επανέρχομαι με το θέμα, περάσαμε ένα ήσυχο βράδυ, στο σχολείο δεν την αναζήτησε την πιπίλα καθόλου, το έχει πάρει απόφαση ότι πιπίλα τέλος, εγώ είμαι 100 φορές πιο αποφασισμένη, οπότε και γίναμε άντρες πλέον. Θα βαρέσει καμιά κρισάρα, είμαι σίγουρη, αλλά θα αντισταθούμε. Και μαζί του εγώ έκοψα τη σοκολάτα και τα γλυκά. Μόνο μέλι. Ας στερηθώ και γω κάτι, μόνο το μωρό μου., Διότι ήταν ο αποκλειστικός τρόπος σίτισης τελευταία. Πιπίλα τέλος-σοκολάτα τέλος λοιπόν.

mIdZp3.png

Διαφημίσεις

πω ρε πηξιμο που εφαγα!

αχ και εγω πρεπει να του κοψω την πιπιλα και δεν το αποφασιζω. μονο για να κοιμηθει του την δινω βεβαια, αλλα και παλι...

γατουλα ωραιο το σπα σκηνικο παω να δω αν παιζει ακομα η προσφορα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εμενα με σκίσανε σήμερα με τους κωλοφακέλους και δεν μου εφτανε αυτό έπρεπε να βγάλω άκρη με τα βιντεάκια που έχει τραβήξει ο boss με τις κόρες του και έπρεπε να μυρίζω τα νύχια μου εγώ για το που είναι τραβηγμένα γιατί δεν προλάβαινε να έρθει να μου πει γκρρρρρρ

Αύριο θα του τα κάνω dvd να με αφήσει ήσυχη να ασχοληθώ με τα βιντεάκια της κόρης μου :D

να σου δωσω και τα δικα μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

και επιβεβαιωσα και τη διαγνωση μου μαλλον

Ομφαλοκοιλη κοινως σκατα

Πρεπει να με δει χειρουργος τωρα

τα τσιμπηματα μετα το ΣΜ εννοειται πιο εντονα

και για αλλη μια φορα γυμναστικη τελος

σιχτηρ

Κι εγω σκατα ειμαι..

Μονο με μπουσκοπαν στεκομαι και στο 2ωρο υποφερω ξανα... Πολυ φοβαμαι πως θα μου το γυρισει σε καμμια πυελονεφριτιδα, ηδη ξεκινησα δεκατα. Πηρα τηλ. εναν μικροβιολογο και τον ρωτησα μηπως γινεται να του παω τα ουρα χωρις να εχω θεωρησει τις εξετασεις. Ειπε ναι, αρκει να τις εχω θεωρησει μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα. Θα παω αυριο πρωι - πρωι.. Πηγα κι απο το φαρμακειο, μου εδωσαν ενα υγρο για πλυσεις (εξωτερικα εννοειται) της apivita. Θα πλυθω με αυτο το βραδυ και αυριο το πρωι πριν δωσω τα ουρα..

Δεν ξερω, ειμαι πολυ στα down μου.. Μια η κυστιτιδα, μια η μετακομιση, μια τα καταραμενα οικονομικα... Σκ@τα! :(

Γατονι περαστικα ρε 'συ!.. Και μη στεναχωριεσαι, θα φτιαξουν καποια στιγμη τα πραγματα και για εμας.. Ελπιζω δηλαδη..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...