Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μαρκόπουλο αυτό που λέει ο Γιωσαφάτ είναι ότι η συμπεριφορά που έχεις καταγράψει ως παιδί θα σου βγει ασυνείδητα! Αυτό φοβάμαι γιατί το έχω δει να συμβαίνει! Βέβαια επειδή είμαι ψυλλιασμένη με το που το βλέπω να συμβαίνει αλλάζω 180 μοίρες συμπεριφορά... αλλά τελικά δεν ξέρω πόσο κακό κάνω στο παιδί μου έστω και με αυτό το λίγο που το εκθέτω σε μια λάθος συμπεριφορά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στανταρ βγαινει ασυνειδητα το βλεπω και στην δικη μου ζωη αλλα το σημαντικο ειναι οτι πλεον το βλεπω και το καταλαβαινω και ταρακουνιεμαι και το παλευω να αλλαξει καθημερινα. Καποτε δεν το εβλεπα καν και νομιζα οτι ημουν ενα προβλημα σαν ανθρωπος και τιποτα αλλο. Τωρα εχω αποδεχτει τις ριζες μου και τις παλευω καθημερινα.

Μην το γελας καθολου, εμενα μπορει να σου φανει αστειο αλλα οι καλυτεροι ψυχολογοι μου ειναι δυο ανθρωποι της ζωης μου που δυστυχως και οι δυο κουβαλανε φαντασματα απο το παρελθον που μεσα τους ξεπηδανε συμπεριφορες και συναισθηματα . Ευτυχως τους εχω πολλα χρονια στην ζωη μου και μαζι εχουμε κανει αλματα σε σχεση με το πως ειμασταν στο παρελθον.

Στην πορεια της ζωης ομως ολα μπορεις να τα διορθωσεις αρκει να κατανοησεις πρωτα απο που πηγαζουν ολα και να κανεις ειρηνη με τον εαυτο σου. Αρκετα με το αυτομαστιγωμα το θεμα ειναι πως θελεις εσυ να ειναι η ζωη σου και οχι πως το επελεξαν οι αλλοι.

Μπορει ποτε να μην καταφερω να πεταξω απο πανω μου ολα τα αρνητικα που εχω αλλα καθημερινα προσπαθω να πεταω εστω και ενα ενα που συνειδητοποιω.

Ειχα την τυχη να δω μια συνεντευξη του Γιωσαφατ οταν μολις ειχα γεννησει και ηταν οδηγος σε πολλα θεμτα για μενα και ειδικα στη σχεση μου με το παιδι. ΤΡο θεωρησα μεγαλη τυχη που ακουσα καποια πραγματα που με αγγιξαν.

Διαφημίσεις

καλημέρα

αερικο χάρηκα πολύ που βρεθήκαν τα πράγματα ,εύχομαι να είναι το τελευταίο

γατούλα λες αν περάσουμε από τα αδύνατα να έχουμε μαλλιοτραβήγματα?

Culte τέλεια η Ζωίτσα!

Τα δικά μας τώρα ,

Ο Μάριος τελικά είχε μια ιοσουλα της μιας μέρας .Όλο το Σάββατο είχε πυρετό 39 και τη Κυριακή μόνο το απόγευμα έκανε ένα 37,5

Μόνο που κόλλησα και εγώ και ο άντρας μου και σήμερα τα ξημερώματα και ο μικρός:-(

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

μαρκοπολακι τι ωραια που τα λες... κι εμενα ψυχολογοι μου ειναι οι καλυτερες μου φιλες! απορω πως την βγαζουν καθαρη οσοι δεν ανοιγονται σε κανεναν (ο αντρας μου ειναι ετσι). παντως τα θεματακια μας ολοι τα εχουμε πιστευω, ποσο μαλλον οταν εχει φαει κανεις αγγουρια!

μαριτα παντα σε εργοταξια δουλευα και τα λατρευα. φαντασου στην πρωτη μου δουλεια (το σταθμο του μετρο αγ.δημητριος), δουλευα τουλαχιστον 12 ωρες τη μερα και απο ενα εξαωρο τα σαββατοκυριακα. και γουσταρα τρελλα, πηγαινα στη δουλεια με απιστευτη ορεξη. εβαζα το κρανακι μου, τα αρβυλακια μου και βουρ εξω! βεβαια, δεν ειχα παιδι τοτε... γιατι το εργοταξιο εχει το κακο οτι δεν εχει ωραριο, δεν εχει γιορτες και σχολες!

η αληθεια ειναι βεβαια οτι μου κοστιζει πολυ που δουλευω πλεον σε γραφειο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ειχα την τυχη να δω μια συνεντευξη του Γιωσαφατ οταν μολις ειχα γεννησει και ηταν οδηγος σε πολλα θεμτα για μενα και ειδικα στη σχεση μου με το παιδι. ΤΡο θεωρησα μεγαλη τυχη που ακουσα καποια πραγματα που με αγγιξαν.

Νομίζω πως αυτήν ακριβώς που βλέπω τώρα έχεις δει... είναι πριν δυο χρόνια εκπομπή και μακάρι να την είχα δει πριν γεννήσω.

Διαφημίσεις

οχι αερικακι, απο μετρο δουλεψα στον αγ.δημητριο, μετα για 2 χρονια μετρο θεσσαλονικης, μετα μετρο στο περιστερι και τωρα πιασαμε τους αυτοκινητοδρομους!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...