Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

σημερα?????????????

λογικα ζεστουλα θα'χει αλλα μπες και κανα μετεο να εισαι σιγουρη

μεχρι περσι ειχα και τον αδερφο μου εκει,με τη δουλεια του, τωρα εχει παει Κυπρο, επισης για δουλεια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστώ πολύ Μελινάκι και Ντίνα! και στα δικά σας βρέ! 5 ετών κοντά είναι, περνάει γρήγορα ο καιρός!

άντε διώξτε με καλέ!

αντε φυγε ακομα εδω καλε πετας ειπαμε ξουτ !! ξουτ!! να περασεις τελεια καλε !!!:D:p

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ναι δουλεια και δεν εχω ετοιμασει τιποτα. σημερα το βραδυ!

πιο πολυ τα του παιδιου με καινε, τα δικα μας οκ. πρεπει να παρω παιχνιδια οπωσδηποτε, να ξεθαψω το καροτσι, ρουχα κλπ

ρε συ ειρηνη κριμα :-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...