Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ξέρετε τι άλλο συνειδητοποίησα? Ο δικός μου είχε κοιμηθεί λίγο καιρό μετά που πήραμε νταντα! Λέτε να 'παιξε κάποιο ρόλο? :confused:

για τον αντρα σου μιλαμε, ή για το γιο σου? :mrgreen:

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγγελινα μπορεις να κοιμηθεις δηλαδη και δεν κοιμασαι??? Εχεις διαστροφες ετσι???

Με τον μικρό, από ύπνο άλλο τίποτα, καλή μου...αφού έχω αρχίσει να ανησυχώ...μη στα πω και πάθεις, νυχτιάτικα!

Μπα και νταντα που του ειχα παρει ενα φεγγαρι δεν αλλαξε κατι στον υπνο του και μου τον εκαψε κιολλας η ατιμη.

Μπας και η νταντα σας του εδωσε κανενα χαλαρωτικο????? Πλησιαζουμε τους 22 μηνες και φως δεν βλεπω,πιστευω αν δεν τελειωσει με τα δοντια αυτο το παιδι δεν προκειται να κοιμηθει σερι.

Φυς ειναι γλυκουλης ο νεαντερνταλ οτι κι αν λες εσυ!!!!!!!!!!!!!

Γιατι τα δευτερα παιδια κοιμουνται συνηθως???? Και μιας φιλης μου που ειναι πρωτο κοιμαται απο 40 ημερων, Τι να πεις οπως μου ειπε και ο παιδιιατρος επιασα το τζοκερ, ενα στα 100 παιδια λενε οι ερευνες κοιμουνται τοσο ατσαλα οπως ο Μαριος.

Διαφημίσεις

Ναι, παίζει και με τα δόντια. Ο μεγάλος τα είχε βγάλει όλα μαζεμένα και τελείωσε από 18 μηνών.

Όχι ρε συ, είναι άγγελος η γυναίκα. Τώρα μου κοιτάει τον μικρό. Άσε που βράδυ δεν τον έδωσα ποτέ σε κανέναν, 9-3 τον κρατούσε. Εκείνες τις ώρες δεν κοιμόταν ούτως ή άλλως.

ναι, αλλα κολιν φαρελ δεν ειναι χεχε

οσο για τον υπνο των παιδιων...

ρε συ μαρκ... η δικια μου ακομα ξυπναει 200 φορες τη νυχτα, τι να λεμε τωρα. εχω να κοιμηθω σερι 2μιση χρονια

Κολιν φαρελ δεν ειναι αλλα μελανουρι ειναι!!!!!!!!!!!!

Εμεις εχουμε μονο 12 δοντια οποτε εχουμε μελλον ακομα.Πλακα εκανα για το χαλαρωτικο, μπραβο που πετυχες καλη νταντα. Και εμενα καλη ηταν μεχρι που μου εκαψε το παιδι δεν το ηθελε ομως, της επεσε ο καφες και μου τον σημαδεψε τον καυμενο. Και δεν τον ξανααφησα πουθενα μετα μονο στην μανα μου και μεχρι το παρκο.

Διαφημίσεις

ποσο δινεις αγγελινα?

ασχετο, ειχα φιλη αγγελινα στο δημοτικο... ξανθια, μια κουκλιτσα...

Γι' αυτές τις ώρες, 400 ευρώ το μήνα.

Κι εγώ ξανθιά είμαι...όνομα και πράμα! :mrgreen:

Κολιν φαρελ δεν ειναι αλλα μελανουρι ειναι!!!!!!!!!!!!

Εμεις εχουμε μονο 12 δοντια οποτε εχουμε μελλον ακομα.Πλακα εκανα για το χαλαρωτικο, μπραβο που πετυχες καλη νταντα. Και εμενα καλη ηταν μεχρι που μου εκαψε το παιδι δεν το ηθελε ομως, της επεσε ο καφες και μου τον σημαδεψε τον καυμενο. Και δεν τον ξανααφησα πουθενα μετα μονο στην μανα μου και μεχρι το παρκο.

Θα 'λεγα τώρα...τι τον ήθελε τον καφέ? Παιδί ήρθε να κοιτάξει ή για κουσκουσουριό στην κολλητή της!

Δεν παλεύεται αυτή η Αθήνα σας ρε κορίτσια...πού να βρεις άνθρωπο εγγυημένο.

ξυπναει και τραγουδαει μπομπ τουταταααααααααααααακιθ μπομπ τουτατακιθθθθθθθθθθθ μπολοοοοοοοοοοοοοοοοονιθθθθθθθθθθθθθθθθθθ

για γαλα, επειδη εβρεξε την πανα της, επειδη εχασε την πιπιλα, επειδη ειναι αναδρομος ο ερμης κλπ κλπ..

αγγελινα, δημοσιο δημοτικο πηγαινες η ιδιωτικο? (λες...???)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...