Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Εγω παλι ειμαι καμμενη μονο απο τον μπαμπα.. Αλλα δεν ξερω κιολας.. Μηπως ειναι καλυτερα ετσι? Μηπως αν ηταν εδω, ολος αυτος ο αρνητισμος του μας εκανε περισσοτερο κακο απο την απουσια του? Παντως σκατοψυχη πεστε με? Μακακα πεστε με? Ετσι και μου τηλεφωνουσαν να μου πουν πως αρρωστησε ή "εφυγε", θα μου κοστιζε.. Βεβαια ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα ουτε τοτε θα με ενημερωσει κανεις..

Τεσπα!

Μη στεναχωριεσαι.. Μηπως να αφηνες την τσαντα σου στο πορτ παγκαζ? Μακακια μεν, αλλα και να σου σπασουν το αμαξι, δεν θα βουτηξουν και τιποτα...

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοίτα... για τα της οικογενείας η δική μου αντιμετώπιση είναι αυτή που γράφει η υπογραφή σου... και είναι για όλη την οικογένεια εκτός της μάνας μου που δεν τα καταφέρνω με επιτυχία (μαμώ τον ομφάλιο λώρο μαμώ).

Είχα δοκιμάσει να την αφήνω στο πορτ παγκάζ... συνέβαιναν δύο πράγματα:

1. Χτύπαγε το κινητό και δεν μπορούσα να το σηκώσω.

2. Την ξέχναγα εκεί και ανεβοκατέβαινα για να την πάρω :lol:

Απλα κρατα το κινητο εκτος τσαντας και βαζε το στην τσαντουλα της Κωνσταντινας για να μπορεις να κουβαλησεις ανετα και την τσαντα και το παιδι. Τωρα για το 2ο... Καλυτερα να ανεβοκατεβαινεις, παρα να σου σπανε καθε 3 και λιγο το αυτοκινητο. ;)

gM4vp2.png

Αν ειναι δυνατον,στημενοι στην εχουν ρε γαμωτο???

Μην σκας κοριτσι μου ολα γινονται απο την αρχη. Και για το χαρτι νομιζω οτι απαγορευεται να γραφουν πλεον αγνωστου πατρος.

Και ο αντρας μου μεγαλωσε χωρις πατερα και ειναι ενας φανταστικος ανθρωπος. Πριν τρια χρονια τον ειδε πρωτη φορα και εμαθε το ονομα του και ποιος ειναι και οτι εχει τρια ακομα αδερφια.

Διαφημίσεις

Η οικογένειά του δεν γνωρίζει τίποτα για μένα... μπορεί να συναντηθώ με τις κόρες του και να μην το ξέρουμε... ευτυχώς ξέρω το επίθετό του :lol:

Η οικογένειά του δεν γνωρίζει τίποτα για μένα... μπορεί να συναντηθώ με τις κόρες του και να μην το ξέρουμε... ευτυχώς ξέρω το επίθετό του :lol:

Κι εγω 2 αδερφια ετεροθαλη.. Την αδερφη μου που την εκανε η μαμα μου με τον πατριο μου και τον αδερφο μου που εμαθα καταλαθος για εκεινον απο ενα λαθος υπαλληλου στη νομαρχια Καλλιθεας..

Επισης Αερικο να σου πω πως ουτε για εμενα ξερει η δικη του οικογενεια.. Ουτε η γυναικα του αλλα ουτε και ο αδερφος μου..

gM4vp2.png

Ουτε ο αντρας μου γνωριζε το ονομα του βιολογικου του πατερα μεχρι τα 37 του. Οταν παντρευτηκαμε το συζηταγαμε και του ελεγα δεν εχεις περιεργια δεν θελεις να μαθεις???

Αλλα για πολλα χρονια το ειχε βαλει στην ακρη,καποια στιγμη μου ειπε θα κανουμε παιδια και πρεπει να ξερω,βρες τον. Ηταν και η δουλεια μου να ανακαλυπτω πραγματα και παροτι δεν ειχαμε ονομα μεσα σε λιγους μηνες τον ανακαλυψα στην Κρητη και μαθαμε οτι εχει και αδερφια ο αντρας μου.

Του ηρθε κολπος του βιολογικου και η ειρωνια ηταν οτι απο τα τεσσερα του παιδια μονο ο αντρας μου του μοιαζει φτυστα. Ατιμο το dna.

Φαίη μου τα διάβασα τα δικά σου απλά δεν αντέχω να τα ξαναγράψω και εκεί :D Τα έχω γράψει σε 2-3 σημεία στο φόρουμ...

Θυμάσαι που σου έκανα το σχόλιο για το βίοι παράλληλοι; Πάντως οι αδερφές μου πρέπει να είναι τώρα 24-28 χρονών.

Εγώ ευτυχώς για εκείνον δεν του μοιάζω... Δυστυχώς για μένα είναι αναμφισβήτητα κόρη της μάνας μου! Μη #έσω :lol:

Διαφημίσεις

αααα εχει ζεσταθει η ατμοσφαιρα εδω!!! και ειπα να ξαπλωσω η ερμη ως αδιαθετουλα......

αερικακι μου οσο και να σε συμπαθω..εκανες μακακια μωρο μου και οι μακακιες πληρωνονται ακριβα. Και εγω περσυ που τα πηγαινα στο κατω οροφο την αφηνα μεσα αλλα ηταν το τουτου στο οπτικο μου πεδιο συνεχως. Τωρα που τα παω στο πανω οροφο και θελω τα 2-3-4 λεπτακια , παντα μαζι...οσο βαρια και αν ειναι....

τεσπα...διορθωνονται ολα απλα χρονο δεν ειχες για χασιμο και τωρα πρπει να βρεις

Αερικακι..τωρα διαβασα και το ποστ....

κοριτσακι μου καλο, κουβαλαω τη τσαντα μου 2 τσαντες και 2 παιδια. Θα γινει και θα μπορεσεις......ολα γινονται ρε κοριτσακι μου.........

Δεν ειμαι τοσο νταρντανα μαρηηηηηηηη...εεεεε???? ειμαι??????????:D :D :D

Aυτο που με σοκαρε εμενα Αερικακι δεν ειναι οτι του μοιαζει μονο στα εξωτερικα χαρακτηριστικα,του μοια ζει και σε συμπεριφορες και συνηθειες που ειναι αδυνατον να τις εχει αντιγραψει η μιμιθει γιατι δεν εζησε καθολου μαζι του. Αυτα μου εκανε πραγματικα εντυπωση. Καποια στιγμη ειδα μια συγκεκριμενη κινηση αυτου του ανθρωπου πως ανοιγε το πακετο τα τσιγαρα και τι εκανε με το σελοφαν και εμεινα ροφος γιατι ακριβως με λεπτομερεια τις ιδιες κινησεις εκανε παντα και ο αντρας μου.

Και οχι μονο αυτη η λεπτομερεια,πολλα κοινα. Πως γινεται να εχεις τοσες ομοιοτητες στην συμπεριφορα με εναν ανθρωπο που δεν σε εχει μεγαλωσει.

Aυτο που με σοκαρε εμενα Αερικακι δεν ειναι οτι του μοιαζει μονο στα εξωτερικα χαρακτηριστικα,του μοια ζει και σε συμπεριφορες και συνηθειες που ειναι αδυνατον να τις εχει αντιγραψει η μιμιθει γιατι δεν εζησε καθολου μαζι του. Αυτα μου εκανε πραγματικα εντυπωση. Καποια στιγμη ειδα μια συγκεκριμενη κινηση αυτου του ανθρωπου πως ανοιγε το πακετο τα τσιγαρα και τι εκανε με το σελοφαν και εμεινα ροφος γιατι ακριβως με λεπτομερεια τις ιδιες κινησεις εκανε παντα και ο αντρας μου.

Και οχι μονο αυτη η λεπτομερεια,πολλα κοινα. Πως γινεται να εχεις τοσες ομοιοτητες στην συμπεριφορα με εναν ανθρωπο που δεν σε εχει μεγαλωσει.

Εχω τη συνηθεια οταν βρισκομαι στο αμαξι, να ακουμπαω τον αγκωνα μου στο παραθυρο και να "πιπιλαω" το δεικτη μου οριζοντιως... Δεν το βαζω μεσα στο στομα, το εχω οριζοντια μπροστα και πιπιλαω... Συμφωνα με τη μαμα μου, αυτο το εκανε ο πατερας μου! Και πολλα αλλα......

gM4vp2.png

Μαρή δεν είσαι νταρντάνα αλλά δεν τα παίρνεις αγκαλιά! Περπατάνε και απλώς έχεις το νου σου! Τεσπα θα δω τι θα κάνω κάπως θα το λύσω γιατί και με την ασθματική βρογχίτιδα ο γιατρός είπε όχι σε έντονη άσκηση και το ανέβασμα έστω και 24 σκαλιών (ναι τα έχουμε μετρήσει με την κωνσταντίνα) είναι έντονη άσκηση... μάλλον θα μου την κατεβάζουν στην είσοδο.

Κι εμένα μου έχει πει η μάνα μου για διάφορα αλλά δεν την πιστεύω γιατί συνήθως είναι για κακές συνήθειες και δεν συνειδητοποιεί ότι αυτά που λέει τα κάνει κι εκείνη :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...