Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε λουκομαμα λες να γυρισεις απο το ταξιδι και να τον εχει στρωσει ο μπαμπας να κοιμαται σερι ολη νυχτα???

(για να ευθυμησουμε! :-))

Φαντάζεσαι???? Ξυπνάει τη μια νύχτα - δεν είμαι εκεί- ξανακοιμάται. Δευτέρη τα ίδια, τρίτη τα ίδια, μετά θα βαρεθεί.

Αυτό θα είναι που λενε, κάθε εμπόδιο για καλό.

Οντως εχει πολυ ωραια πραγματα,λες να κατεβω μια Γλυφαδα αυριο??! Θελω να παω και κομμωτηριο αυριο για να μην ειμαι σαν την τρελη.

Μονο οταν λειπεις να κοιμηθει με τον μπαμπα μην το κανεις νωριτερα, να το καταλαβει ως εξαιρεση και οχι κανονα.

Οντως εχει πολυ ωραια πραγματα,λες να κατεβω μια Γλυφαδα αυριο??! Θελω να παω και κομμωτηριο αυριο για να μην ειμαι σαν την τρελη.

Μονο οταν λειπεις να κοιμηθει με τον μπαμπα μην το κανεις νωριτερα, να το καταλαβει ως εξαιρεση και οχι κανονα.

Αν έρθεις πάρε τηλεφωνάκι μήπως τα πούμε απο κοντά.

Ελάτε αν θες το πρωί απο το σπίτι και πάμε μαζί στο μαγαζί. Να σε βοηθήσω και με τον μικρό στα ψώνια σου.

Θα σε παρω τηλεφωνο αν ειναι νωρις για να δω πρωτα τι δουλειες εχει κανονισει και ο αντρας μου αυριο και αν βγαινει ο χρονος για να τα προλαβουμε ολα γιατι και αυτος καθεται μονο Σαββατο και τρεχουμε σαν τους παλαβους να τα κανουμε ολα.

Διαφημίσεις

Μου ξαναέσπασαν το αμάξι έξω από τον παιδικό, μου ξαναπήραν την τσάντα, ξαναείχα μέσα καινούργιο κινητό καινουργιο φορητό και αυτή τη φορά ΚΑΙ την ταυτότητα! Που να δηλητηριαστούν με ό,τι αγοράσουν με τα 50? που είχα μέσα οι ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ!

Μου ξαναέσπασαν το αμάξι έξω από τον παιδικό, μου ξαναπήραν την τσάντα, ξαναείχα μέσα καινούργιο κινητό καινουργιο φορητό και αυτή τη φορά ΚΑΙ την ταυτότητα! Που να δηλητηριαστούν με ό,τι αγοράσουν με τα 50? που είχα μέσα οι ΦΟΥΣΤΗΔΕΣ!

Ελεος ρε φιλε πια! 2η φορα στο ιδιο σημειο??

:evil::evil::evil:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

φορητό δίσκο εννοώ!

Εξω ακριβώς από την πόρτα του παιδικού με αλαρμ

Εγώ ήμουν πάνω για να πάρω το παιδί... πρέπει να έκανα και 4 λεπτά!

Ο παιδικός είναι στον Χολαργό κοντά στη δουλειά!

Η μαλακία είναι ότι δεν πρόλαβα να χαρώ το κινητό μου! Και ότι τώρα κάνει 150? ακριβότερα!

Η άλλη μαλακία είναι ότι πρέπει να βγάλω ταυτότητα και δεν γουστάρω γιατί αναγκαστικά θα γράφει αγνώστου πατρός όπως λέει και η ληξιαρχική πράξη γέννησης.. ενώ σε αυτήν που έχασα είχε στεναχωρηθεί η υπάλληλος και είχε γράψει Νικόλας αφού δεν απαιτούσε επώνυμο!

Η τσάντα καινούργια, το πορτοφόλι καινούργιο, την κάρτα της εθνικής την ενεργοποίησα την προηγούμενη Παρασκευή.

Το κεφάλι μου πάει να σπάσει...

Επιπλέον έχω και οξεία ασθματική βρογχίτιδα...

το τρίτωμα δεν ξέρω τι θα είναι και ανησυχώ!

Ο παιδικός είναι στον Χολαργό κοντά στη δουλειά!

Η μαλακία είναι ότι δεν πρόλαβα να χαρώ το κινητό μου! Και ότι τώρα κάνει 150? ακριβότερα!

Η άλλη μαλακία είναι ότι πρέπει να βγάλω ταυτότητα και δεν γουστάρω γιατί αναγκαστικά θα γράφει αγνώστου πατρός όπως λέει και η ληξιαρχική πράξη γέννησης.. ενώ σε αυτήν που έχασα είχε στεναχωρηθεί η υπάλληλος και είχε γράψει Νικόλας αφού δεν απαιτούσε επώνυμο!

Η τσάντα καινούργια, το πορτοφόλι καινούργιο, την κάρτα της εθνικής την ενεργοποίησα την προηγούμενη Παρασκευή.

Το κεφάλι μου πάει να σπάσει...

Επιπλέον έχω και οξεία ασθματική βρογχίτιδα...

το τρίτωμα δεν ξέρω τι θα είναι και ανησυχώ!

Ρε 'συ κοριτσακι ηρεμησε, μη μας παθεις τιποτα! :( Πολυ στεναχωριεμαι...

Τι εχεις τραβηξει κι εσυ ρε Χριστινακι... Τα περι αγνωστου πατρος, εγω τωρα τα μαθαινω..

Κουραγιο και δεν θα τριτωσει, θα δεις.. Παει - περασε!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=792148&postcount=800 αναλυτικά εδώ πως και τι...

Γιατί νόμιζες ότι έχω πάρει τόσο ζεστά το θέμα δίπλα βρε Φαίη! Είμαι 'καμμένη' και από μάνα και από πατέρα αφού δεν θέλησε καν να με γνωρίσει στα 22 μου! Αλλά αυτό με έκανε αυτό που είμαι σήμερα ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...