Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μελο εισαι αλλα και εγω θα ημουν,παρολαυτα ολα γινονται με τον σωστο τροπο.

Μην το πειτε στο παιδι πολυ νωρις ουτε πολυ αργα και σοκαριστει. Δυο ημερες πριν νομιζω ειναι καλα. Θα τους εξηγησεις με ωραιο τροπο οτι η μαμα πρεπει να λειψει για δουλεια λιγες ημερες αλλα εκει που θα ειναι θα τον σκεφτεται και θα μιλατε συνεχεια στο τηλεφωνο.

Δεν ξερω αν θα ηταν καλο να του πεις οτι εκει που πηγαινεις θα βοηθησεις καποιους ανθρωπους στην δουλεια τους γιατι εισαι πολυ καλη σε αυτο και δεν μπορει να το κανει αλλος καλυτερα. Θα του τονισεις αρκετες φορες οτι θα επιστρεψεις σιγουρα κοντα του και οτι ολα θα ειναι οπως πριν. Θα εχει την ευκαιρια να περασει πολυ χρονο με τον μπαμπα και να κανουν ωραια αντρικα πραγματα μαζι. Φροντισε να εχει γεματο και δημιουργικο προγραμμα με τον πατερα του για να μην βαρεθει και φρικαρει.

Και το βραδυ καλο ειναι να κοιμηθει με τον πατερα του κοντα για να μην ξυπνησει μεσα στην νυχτα και σε αναζητα με κλαμματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Παντως ρε κοριτσια, γενικα αυτες τις μερες το σκεφτομαι.. Κανουμε τοσες συζητησεις για παιδικους, για ταξιδια και παπουδογιαγιαδες για να μην αισθανθουν τα παιδακια μας την απουσια μας ή να μην τους λειψουμε.... Και αναρωτιεμαι πως μπορουν αλλοι γονεις και τα παρατανε? Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως μετα απο αυτο μπορουν και ζουν κανονικα! :roll:

Ασε Φαίη, και εγω πάντα απορώ με αυτά.

Εχω φίλες που κάθε λίγο κανονίζουν διακοπές με τον άντρα τους και παρεούλες. Δεν μπόρεσα ούτε να σκεφτώ ποτέ να αφήσω τον μικρό και να κάνω διακοπές μόνη μου και ευτυχώς και ο αντρούλης μου πάντα ενστερνιζόταν την άποψή μου αυτή. Τί να πω, ίσως τελικά εμείς να το γλεντήσαμε πολύ (και είναι γεγονός αυτό) πριν το παιδί, οπότε δε μας λείπει τόσο πολύ.

Γεγονός πάντως είναι οτι ο Τατα είναι το επίκεντρο της ζωής μας, και νοιώθουμε complet παρεάκι και οι 3.

Είναι να μη φρικάρω μπουκάλα μια εβδομάδα??????????????????

Μελο εισαι αλλα και εγω θα ημουν,παρολαυτα ολα γινονται με τον σωστο τροπο.

Μην το πειτε στο παιδι πολυ νωρις ουτε πολυ αργα και σοκαριστει. Δυο ημερες πριν νομιζω ειναι καλα. Θα τους εξηγησεις με ωραιο τροπο οτι η μαμα πρεπει να λειψει για δουλεια λιγες ημερες αλλα εκει που θα ειναι θα τον σκεφτεται και θα μιλατε συνεχεια στο τηλεφωνο.

Δεν ξερω αν θα ηταν καλο να του πεις οτι εκει που πηγαινεις θα βοηθησεις καποιους ανθρωπους στην δουλεια τους γιατι εισαι πολυ καλη σε αυτο και δεν μπορει να το κανει αλλος καλυτερα. Θα του τονισεις αρκετες φορες οτι θα επιστρεψεις σιγουρα κοντα του και οτι ολα θα ειναι οπως πριν. Θα εχει την ευκαιρια να περασει πολυ χρονο με τον μπαμπα και να κανουν ωραια αντρικα πραγματα μαζι. Φροντισε να εχει γεματο και δημιουργικο προγραμμα με τον πατερα του για να μην βαρεθει και φρικαρει.

Και το βραδυ καλο ειναι να κοιμηθει με τον πατερα του κοντα για να μην ξυπνησει μεσα στην νυχτα και σε αναζητα με κλαμματα.

Ευχαριστώ Μαρκο μου.

Ετσι πρέπει να το κάνω. Πολύ σωστά τα γράφεις.

Διαφημίσεις

Το μυστικο ειναι να κοιμηθουν μαζι. Εμενα ο γιος μου το βραδυ δεν θελει καθολου τον πατερα του μονο εμενα. Μια χαρα σε ολα αλλα την νυχτα ουτε να τον δει.

Ενα βραδυ που ειχα παει σε γιορτη κολλητης μου ξυπνησε και εψαχνε εμενα ο μονος τροπος για να τον ηρεμησει ο αντρας μου ηταν να τον παρει να κοιμηθουν αγκαλιτσα. Αυτη ηταν και η τελευταια φορα που δεν ημουν βραδυ σπιτι. Κακως ομως τωρα που το σκεφτομαι γιατι αν ειχε συμβει περισσοτερες φορες θα ειχε συνηθισει και τον πατερα του την νυχτα και οχι να τραβαω εγω το κουπι μονη μου 2 χρονια τωρα. Αρρωστη κουρασμενη εγω σηκωνομαι γιατι ετσι εμαθε και δεν θελει τον πατερα του νυχτα.

Το μυστικο ειναι να κοιμηθουν μαζι. Εμενα ο γιος μου το βραδυ δεν θελει καθολου τον πατερα του μονο εμενα. Μια χαρα σε ολα αλλα την νυχτα ουτε να τον δει.

Ενα βραδυ που ειχα παει σε γιορτη κολλητης μου ξυπνησε και εψαχνε εμενα ο μονος τροπος για να τον ηρεμησει ο αντρας μου ηταν να τον παρει να κοιμηθουν αγκαλιτσα. Αυτη ηταν και η τελευταια φορα που δεν ημουν βραδυ σπιτι. Κακως ομως τωρα που το σκεφτομαι γιατι αν ειχε συμβει περισσοτερες φορες θα ειχε συνηθισει και τον πατερα του την νυχτα και οχι να τραβαω εγω το κουπι μονη μου 2 χρονια τωρα. Αρρωστη κουρασμενη εγω σηκωνομαι γιατι ετσι εμαθε και δεν θελει τον πατερα του νυχτα.

Και ο Τατά τα ίδια. Δείχνει να έχει αδυναμία στον πατέρα του αλλά το βράδυ, τον πιάνει το οιδιπόδειο.

Ξέρετε κανένα παιδικό βιβλιαράκι που να προετοιμάζει τα παιδάκια για ταξίδι του μπαμπά ή της μαμάς ή και των δυο βρε παιδί μου?

κι εμεις μια απο τα ιδια...

αν δει τον πατερα του μεσα στη νυχτα θα μας ακουσει ολη η γειτονια. ουτε να τον ξυπναει το πρωι θελει. αυτα ειναι αποκλειστικα προνομια της μανουλας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Λοιπόν Μαρκο, τώρα σκέφτηκα που μπορείς να βρεις υπέροχο δώρο για την κουμπάρα σου. Απλά δεν ξέρω αν έχει κατάστημα κοντά στο σπίτι σου. Το κατάστημα λέγεται East of India. Δες πραγματάκια εδώ http://www.the-unusual-gift-shop.co.uk/east-india-gifts.html

Το κατάστημα αυτό το έχουμε στη Γλυφάδα στη Μεταξά. Εχει πολύ ιδιαίτερα πράγματα (ακριβούτσικα) και μπορείς να δώσεις μια πιο προσωπική νότα στο δώρο σου αφου έχεις τη δυνατότητα να γράψεις μήνυμα πάνω στο αντικείμενο για το άτομο που το απευθύνεις.

Μήπως να ξεκινήσετε από αυτό; Δηλαδή να αρχίσετε από τώρα να κοιμάται τα βράδια με τον πατερούλη ή και με τους δύο αρχικά;

... αυτό ήθελα να το αποφύγω, γι' αυτό και πακετώνομαι με ξενύχτια όλους αυτούς τους μήνες. Εν όψη των περιστάσεων όμως... μπορεί να αλλάξω και τακτική. Απο την άλλη σκέφτομαι , 3 εβδομάδες μέχρι να φύγω και άλλη μια όσο λείπω, δεν θα ξαναπαει ποτέ στο κρεβάτι του ο μπούλης.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...