Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι κοπέλα μου. Είμαι η παλαιότερη σε αυτή τη δουλειά και πρέπει εγω να κάνω τη σχετική εκπαίδευση. Δεν ξεχνώ άλλωστε και πόσο δύσκολη είναι αυτή η εποχή για όλες τις δουλειές. Υποτίθεται οτι αυτό το ταξίδι θα βοηθησει πολύ τη δουλειά μας. Δε μπορώ λοιπον να το αρνηθώ. Το οφείλω στους εργοδότες μου που δε μου αρνούνται ποτέ ότι και αν τους ζητήσω.

Απλά... ξέρεις ... περνάω το πρώτο σοκ. Και προβλέπεται να αρχίσω να περνάω και εγω το "άγχος του αποχωρισμού" που ζει ο Παναγιωτάκης μου.

μ΄αυτά και μ' αυτά δεν σας είπα τα ευχάριστα :D Η ανιψούλα μου που είχε το πρόβλημα και λέγαμε μήπως είναι σύνδρομο Noonan εγχειρίστηκε στο Μητέρα (αφού πρώτα κοντέψαμε να τη χάσουμε και την επανέφεραν) και δείχνει όλα να πηγαίνουν καλά! Σήμερα θα κάνουν την πρώτη προσπάθεια να την αποσωληνώσουν για να δουν αν μπορεί να αναπνεύσει μόνη της και σιγά σιγά να αποκατασταθεί η αναπνοή για να βγει από την εντατική :D

Τώρα το διάβασα αυτό. Με το καλό το μωράκι σας γλυκιά μου. Να είναι γερό και δυνατό και να παει γρήγορα στο σπίτι του.

Ψυχούλα μου...

Διαφημίσεις

Θα το βρεις :D Μου θυμίζεις την πρώτη φορά που έπρεπε να αφήσω την κόρη μου για 2 μέρες στην πεθερά μου :lol: Σκότωνα άνθρωπο λέμε :lol:

Λουκομανουλα αν δεν αλλαζει κατι, δες το απο τη θετικη πλευρα...

Θα ξεκουραστεις λιγο, θα κοιμηθεις σαν ανθρωπος για λιγο, θα ανανεωθεις και θα γυρισεις να πεσεις παλι με τα μουτρα στον τατακη σου (θα του φερεις και ωραια δωρα...!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οντως βρε φιλεναδα αφου δεν μπορεις να το αποφυγεις παρτο θετικα!!!!!!!!!!!!!

Θα ειναι ενα μεγαλο διαλλειμα για σενα και θα γυρισεις πισω με πολυ λαχταρα για τον γιοκα σου!!!!!!!!!!

Απλα προετοιμαστε τον λιγο πριν για να μην φρικαρει και οταν γυρισεις πισω θα τρελαθει απο την χαρα του που θα εχει γυρισει η μανουλα με δωρακια. Πισω ποιος θα τον κρατησει???

Διαφημίσεις

Αυτό πρέπει να κάνω που λέτε, απλά τώρα έχω σοκαριστεί γιατί μου ήρθε τελείως απροειδοποίητα.

Η αλήθεια είναι οτι με στεναχωρεί πολύ όλο αυτό.

Απο άποψη, είχα αποφασίσει να μην αφήσω τον μικρό πριν τα 3 του. Νομίζω οτι νωρίτερα το παιδί δεν είναι σε θέση να καταλάβει τί ακριβώς συμβαίνει και αυτό του δημιουργεί στρες.

Για το λόγο αυτό, ποτέ δεν έχουμε φύγει με τον άντρα μου ούτε για ένα ΣΚ, παρότι υπάρχει άνθρωπος να κρατήσει το παιδί.

Επίσης, θα ήθελα ο πρώτος μας αποχωρισμός να είναι πιο σύντομος... Ας πούμε 2-3 μέρες. Οχι μια εβδομάδα.

Για όσο διάστημα είμαι εκτός, θα μένει τα πρωινά με τη μητέρα μου και απο το απόγευμα και μετά με το Θάνο (τον άντρα μου). Μου είπε και ο Θ. οτι θα πάρει λίγες μέρες άδεια για να είναι τουλάχιστον αυτός περισσότερο μαζί του. Δε συζητώ, μια χαρά θα είναι εδω το παιδί.

Να, μόνο που σκέφτομαι οτι θα του λείπω και δε θα μπορεί να καταλάβει πού πήγε η μαμά και γιατί...

Είμαι πολύ μελό?????

Μελο οχι, δεν εισαι..

Αλλα ειμαι σιγουρη πως ο Τατακης θα καταλαβει.. Πολλες φορες τα παιδια καταλαβαινουν πολυ περισσοτερα απο οσα νομιζουμε!

Παντως κι εγω στη θεση σου ετσι θα ενιωθα.. Προσπαθησε ομως αφου δεν γινεται αλλιως, να επωφεληθεις απο αυτο. Οπως ειπαν και τα κοριτσια, ξεκουρασου, κοιμησου και ο Τατακης θα εισπραξει ολη αυτη την ανανεωση οταν επιστρεψεις! ;)

Παντως ρε κοριτσια, γενικα αυτες τις μερες το σκεφτομαι.. Κανουμε τοσες συζητησεις για παιδικους, για ταξιδια και παπουδογιαγιαδες για να μην αισθανθουν τα παιδακια μας την απουσια μας ή να μην τους λειψουμε.... Και αναρωτιεμαι πως μπορουν αλλοι γονεις και τα παρατανε? Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως μετα απο αυτο μπορουν και ζουν κανονικα! :roll:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...