Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , MK2012 είπε:

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

Ε δε ξέρω ρε παιδί μου, έχει μαζευτεί πολλή γκαντεμιά 😂 Σε αυτά τα θέματα είναι λες κ έχω μαγνήτη. Θα μπορούσε να είμαι στο 3% που λες, μην το βλέπεις απίθανο. Το είχα τερματίσει τόσο όταν μου το είπαν σα σενάριο που έκατσα και διάβασα papers από ξένα εργαστήρια και έλεγε συμπτώματα και τα έβλεπα όλα σε εμένα. Εντελώς psycho. 

Πάει αυτό ξέχασε το τώρα πέρασε! Δεν ήταν τίποτα, πάμε παρακάτω στο επόμενο εμπόδιο να ξεπεράσουμε! Γιατί τα εμπόδια είναι για να τα ξεπερνάμε και αυτό θα κάνουμε εδώ όλες μας. Όσο και να χρειαστεί χαλάλι, φτιάχνουμε μικρά θαυματάκια.. κυριολεκτικά! Αυτά τα μωρά αγαπιούνται πριν ακόμα προλάβουν να σχηματιστούν καλά καλά ❤️ πιστέψτε το κορίτσια σας το λέω για να το ακούω κι εγώ! 

• Μου αρέσει 1
      • Δύναμη! 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα εχει πολλα γιατι φτιαχνει και τετοια ο αντρας της φοβερα. Ασε που εχει μικρο μωρο οποτε δεν φοραει τιποτα σε αυτη την φαση. Την ειχα παρει στα βαφτησια ενα πολυ καλο ρολοι γιατι ειναι και η νονα του Μαριου.

Στη γιορτη της προσφατα της πηρα ενα επωνυμο καλο πορτοφολι,τωρα εχει κολησει το μυαλο μου.

Ημερολογιο της ειχα παρει ενα πολυ ωραιο για μπεμπε οταν γεννησε σε κουτι με διαφορα αλλα δωρα που ειχα φτιαξει για την λεχωνα μονο.

Βιβλιο οντως ειναι μια καλη ιδεα εμενα θα μου αρεσε γιατι ειμαι βιβλιοφαγος αλλα στη φαση που ειναι με το μωρο δεν ξερω αν προλαβαινει να διαβασει.

Διαφημίσεις

Γενικα ειναι ατομο που ψαχνεται με πολλα και διαφορα αλλα τωρα ειναι σε αυτη την αχαρη λιγο φαση που εχεις μικρο μωρο και δεν κανεις τιποτα αλλο εκτος απο το να εισαι σπιτι.

Σκεφτηκα σεξυ εσωρουχα η νυχτικο αλλα και αυτο γαμωτο της το ειχα βαλει στο κουτι με τα δωρα οταν γεννησε για να ανεβει το γυναικειο της ταμπεραμεντο.

Ωραια ιδεα ειναι αυτη αλλα προλαβαινω να το κανονισω μεχρι αυριο??? Ασε που νομιζω οτι ειναι και λιγο ακριβη ιδεα γιατι η κουνιαδα μου μου το ειχε κανει πριν τρια χρονια δωρα σε μια δυσκολη φαση της ζωης μου και ξερω οτι ειχε πληρωσει αρκετα, βεβαια ηταν για ζευγαρι για δυο ατομα.

Εντάξει μην της κλείσεις spa στο King George ή στο Hilton! :lol:

Δεν μπορεί να είναι τόσο ακριβό ένα spa σε κάποιο συνοικιακό αλυσίδας... ή μπορεί; Δεν έχω ιδέα!

Διαφημίσεις

μ΄αυτά και μ' αυτά δεν σας είπα τα ευχάριστα :D Η ανιψούλα μου που είχε το πρόβλημα και λέγαμε μήπως είναι σύνδρομο Noonan εγχειρίστηκε στο Μητέρα (αφού πρώτα κοντέψαμε να τη χάσουμε και την επανέφεραν) και δείχνει όλα να πηγαίνουν καλά! Σήμερα θα κάνουν την πρώτη προσπάθεια να την αποσωληνώσουν για να δουν αν μπορεί να αναπνεύσει μόνη της και σιγά σιγά να αποκατασταθεί η αναπνοή για να βγει από την εντατική :D

Θα περίμενε κανείς να πετάω απο χαρά αυτή τη στιγμή αλλά εγώ έχω πάθει κάτι σε πανικό με τα νεα που μόλις έμαθα.

Σε 3-4 εβδομάδες θα πρέπει να φύγω για μια εβδομάδα με τη δουλειά μου για εξωτερικό.

Μια εβδομάδα χωρίς το μωρό μου???????????????????????????????????????

Δε τον έχω αφήσει ούτε Σαββατοκύριακο.

Μου έχει κοπεί το αίμα, χωρίς πλάκα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...