Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδω ειμαι προσπαθουσα να κοιμησω τον Μαριο που ειναι ξυπνιος απο τα μαυρα χαραματα. Τα ιδια με την Λουκομαμα τραβαω καθε βραδυ,ξυπναει και κλαει καθε μιση ωρα.

Τα νευρα μου.

Ασε, είχε και μπούκωμα ο δικός μου χθες και δε μπορούσε να αναπνεύσει και καλά... Τί να σου λεω...

Κοιμήθηκε ο Μαριάκος?

Το τέρας μου παει παιδική χαρά.

χαχαχα......Μελινάκι πάμε για καφεδάκι στην πάτρα με το αερικό???

τα διοδια θα τα πληρώσεις εσύ!!! εμείς τον καφέ!!! (σε πειράζω ε?)

χαχα φυγαμε!

αληθεια ποσο παει το μαλλι μεχρι εκει? (να δω αν με συμφερει λολ)

παντως εχει ενδιαφερον το θεμα, τα γουσταρω κατι τετοια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ψιλοεπεσα μεσα δηλαδη ε? χαχα

σας ειδα! και ειστε ιδιες!

η επιμαχη φωτο ειναι αυτη με την μπαντανα ή η αλλη που υποκλινεται? (καλα σε ολες για φαγωμα ειναι! πολυ φατσα!)

H επίμαχη φωτό είναι αυτή που έχω στο άβαταρ... δεν την έχω στο αλμπουμ... την έχω στο φατσοβιβλίο.

Διαφημίσεις

Κόρες εγώ πονοκεφάλιασα με το θέμα! Και άρχισα και να βαριέμαι! Λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και μάλιστα χωρίς να είμαστε και νομικοί :lol:

Το μόνο που με χάλασε σε αυτό το θρεντ ήταν η αντίδραση της fenaki... κατα τ' άλλα είναι από τις πιο πολιτισμένες διαφωνίες ever στο φόρουμ :lol:

Κόρες εγώ πονοκεφάλιασα με το θέμα! Και άρχισα και να βαριέμαι! Λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και μάλιστα χωρίς να είμαστε και νομικοί :lol:

Το μόνο που με χάλασε σε αυτό το θρεντ ήταν η αντίδραση της fenaki... κατα τ' άλλα είναι από τις πιο πολιτισμένες διαφωνίες ever στο φόρουμ :lol:

συμφωνω απολυτα!

παω να δουλεψω...

:-)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Είδες τι παθαίνεις για να είσαι κούκλα;

Φαίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιη που σιχτίρ αλητεύεις πρωί πρωί;

Είδες τι παθαίνεις για να είσαι κούκλα;

Φαίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιη που σιχτίρ αλητεύεις πρωί πρωί;

Καλημεραααα!! Σε αντιθεση με τον περισσοτερο κοσμο που δεν του ανοιγει το διπλα, εμενα δεν μου ανοιγε το καφε!!

Τι κανετε κοριτσακια? Εμεις καλα.. Μια βαρεμαρα εχει πεσει γενικοτερα, δεν θελω να κανω τιποτα και ω! τι συμπτωση, αυτο γινεται τωρα που πρεπει να κανω τα παντα! :evil:

Ευτυχως βγαινει η μαμα μου σε αδεια στις 25 και θα της αφησω τη μικρη να τακτοποιησω τα ασυμμαζευτα!

Τωρα για τα ονειρα που λετε.. Ειδα κι εγω ενα εχθες το βραδυ και ξυπνησα λουσμενη στον ιδρωτα.. Ειδα πως ημουν στο παλιο μας σπιτι και κοιμομουν και μες στον υπνο μου ακουσα τη Μαρια να κλαιει.. Σηκωθηκα να παω στο δωματιο της αλλα τα ποδια μου ηταν βαρια και δεν μπορουσα να περπατησω με ευκολια. Ο Βασιλης κοιμοταν διπλα μου του καλου καιρου και ενω του φωναζα να ξυπνησει, η φωνη μου δεν εβγαινε.. Τελικα πηγα σερνοντας στο δωματιο του παιδιου και αντι για μωρο βρηκα μια μαυρη σκια.. Εκει ξυπνησα εντρομη και ακομα και τωρα που το λεω μου σηκωνεται η πετσα..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εμ γι' αυτό βαριέσαι ανελέητα...

Αυτό πάλί με το δίπλα που πέφτει κάθε μέρα στις 12.00 και ξανά το μεσημέρι μου 'χει τσακίσει το νευρικό σύστημα! Να δεις που είναι τόσο κάφροι που έχουν βάλει να γίνεται το backup του site στις ώρες αιχμής!!!

Ειδες για να κοιμασαι Φαιη πολυ,προλαβαινεις να δεις και ασχημα ονειρα. Ελα δεν ειναι τιποτα ξεχασε το τελειως.

Παλευα να τον κοιμησω ολο το πρωινο και κοιμηθηκε 10 λεπτα μονο με το ρολοι το ατιμο. Τωρα παει παιδικη χαρα με γιαγια.

Αυριο εχει γενεθλια η κολλητη μου και πονοκεφαλιαζω τι να της παρω, ρουχα αποκλειεται γιατι ειναι δυσκολη στο να πετυχω νουμερο μιας και ειναι σαμιαμιδι,καλλυντικα αποκλειεται γιατι ειναι αισθητικος, αξεσουαρ και τσαντες αποκλειεται γιατι εχει εταιρια ο αντρας της με τετοια πραγματα. Παντα με δυσκολευει αυτο το κοριτσι,ποτε δεν ξερω τι να της παρω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...