Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι λουκομαμά είναι! Να φανταστείς ότι έχει γίνει το νέο μας αυτόγραφο! Όποιος έρχεται σπίτι και τη βλέπει στην κορνίζα ζητάει να του την τυπώσουμε :lol:

Σε λίγο θα την βάλω να τις υπογράφει κιόλας :lol:

Κοιμάται όταν γυρνάει από το σχολείο και το βράδυ ξυπνάει δηλαδή;

Δεν παει στο σχολείο. Κοιμάται το μεσημέρι. Το βράδυ κοιμάται κανονικά και χωρίς καμία αντίρρηση. Ξημερώματα λοιπόν απο τη 1 -2 και μετά, ξυπνάει με κλάμματα, φωνές, ζητάει εμένα (μόνο), ζητάει γάλα, να πάμε στην κουζίνα, στο σαλόνι, να δούμε τηλεόραση, να παίξουμε μπάλα να να να να ....

Και κάπως έτσι ξημερωνόμαστε 4 μήνες τώρα.

Πιθανές Διαγνώσεις :

Terrible twos

Αγχος Αποχωρισμού

Σκατοπαιδίαση

Περαστικά μας.

Τί παίζει με το μανταρίνι ρε Αερικό? Δε θυμάμαι να το διάβασα? Εχω αρκετή δουλειά τελευταία...

Εμείς ένα περίεργο πράγμα...δεν ξεσκεπάζεται το βράδυ!! Την έχω ξυπνήσει να ξυπνάει το βράδυ και να τραβάει τη κουβέρτα της για να σκεπαστεί!

Αυτό είναι παιδί!!! :-)

Διαφημίσεις

ρε λουκομαμα σε σκεφτομουν τα ξημερωματα που ξυπνησα και ξαγρυπνησα

ειδα ενα κουλο ονειρο με μια γατα που υποτιθεται πως γενναγε γατακια, αλλα στην ουσια τα εφτυνε απο το στομα της... πω πω αγριευτηκα μιλαμε... ειχα και καιρο να δω ονειρο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μελινάκι μάλλον έχεις πολύ άγχος παιδί μου...μήπως σε απασχολεί τίποτα και το υποσυνείδητο σου παίζει παιχνίδια το βράδυ;;

καλα ενα αγχος το'χω η αληθεια ειναι...

απλα νομιζω οτι επειδη ειχα καιρο να κοιμηθω σαν ανθρωπος, τωρα που μπορω, αρχισαν τα ονειρακια

α! το καλυτερο! μετα τα γατακια ονειρευτηκα αερικο (που ουτε ξερω πως ειναι!). ειμαστε στο ιδιο αυτοκινητο λεει, ενα μπλε - του αερικου υποτιθεται - και παμε προς πατρα. και φτανουμε στα διοδια και αρχιζει το αερικο τις μανουρες και μου λεει τι καθεσαι? σηκω να τα σπασουμε ολα! ε κι εγω ... ξυπνησα!

χαχα μαμω το διπλα τοπικ μου μαμω! αντε λεω να ξημερωσει γιατι δε με βλεπω καλα! οχι αλλο ονειρο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μελίνα, εγω και 2 ώρες να κοιμηθώ, όνειρο θα δω και θα το θυμάμαι κιολας. Ποτέ δεν έβλεπα όνειρα, τώρα και βλέπω και σκιάζομαι με τα περισσότερα!!!

Αερικό, διάβασα όσα μου έστειλες, thankxxxx dear!!!!

Που είναι το Μαρκοπουλάκι????

Μελινάκι τώρα με την αίτηση που σου έστειλα θα μπορείς να δεις το Αερικό :lol:

Μπλε αυτοκίνητο πάντως είχα... μέχρι που τράκαρα στην Κατεχάκη και το έστειλα για βρούβες :lol: Δεν ξαναπήρα γιατί με αφορμή αυτό το τρακάρισμα "έδεσε" η σχέση μου με το Λευτέρη και παντρευτήκαμε οπότε έχουμε του Λευτέρη :lol: και είναι ασημί :D

Εδω ειμαι προσπαθουσα να κοιμησω τον Μαριο που ειναι ξυπνιος απο τα μαυρα χαραματα. Τα ιδια με την Λουκομαμα τραβαω καθε βραδυ,ξυπναει και κλαει καθε μιση ωρα.

Τα νευρα μου.

Μελινάκι τώρα με την αίτηση που σου έστειλα θα μπορείς να δεις το Αερικό :lol:

Μπλε αυτοκίνητο πάντως είχα... μέχρι που τράκαρα στην Κατεχάκη και το έστειλα για βρούβες :lol: Δεν ξαναπήρα γιατί με αφορμή αυτό το τρακάρισμα "έδεσε" η σχέση μου με το Λευτέρη και παντρευτήκαμε οπότε έχουμε του Λευτέρη :lol: και είναι ασημί :D

ψιλοεπεσα μεσα δηλαδη ε? χαχα

σας ειδα! και ειστε ιδιες!

η επιμαχη φωτο ειναι αυτη με την μπαντανα ή η αλλη που υποκλινεται? (καλα σε ολες για φαγωμα ειναι! πολυ φατσα!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...