Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τον πρωτο χρονο δε τολμαγα ρε μεχρι γλυφαδα! Η ΦΡΙΚΗ!!!! σταματαγα και εκανε εμετο!

οχι γιατι ζαλιζοτανε! απλα δεν ηθελε να κατσει, αρχιζε το κλαμα και τελος!!!

αχ θα πω το πονο μου!!! προπερσυ, τους εχω κανει μονοημερη απο Ολυμπια στα Φιλιατρα (50 λεπτα δρομος) και πισω το βραδυ!

εχει αρχισει να κλαιει και να ωρυετε

νυχτα σκοταδι

την εβγαλα εξω, τα αυτοκινητα να πηγαινουν βζιιιιν βζιιιιινννννν και να της λεω, τι θες τι να κανω? να μεινουμε εδω?????? αχχχχχχχχχχχχχ

που ειναι η βλαμμενη που μου κλαφτηκε για 2 χλμ περπατημα ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

@#@!#$@%$@#%#%@#%!#@$%!#@%!#@%!%

Φαιη καλησπέρα ,έχω και εγώ να σου πω όπως και οι άλλες κοπέλες, φύγε χωρίς να βάψεις το σπίτι

Η εγγυηση που δίνεις είναι γι΄αυτό το λογο ,για το αν φύγεις από το σπίτι και δεν το παραδώσεις όπως το βρήκες ,να μπορέσει ο ιδιοκτήτης να το επισκευάσει – βάψει χωρίς δικά του έξοδα

Τώρα όσο αφορά το συμβόλαιο , αυτό το κάνεις για δικιά σου προστασία .

Εσύ μπορείς να το σπάσεις ,εκείνος όμως όχι

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Βρε γατούλα το Λουξεμβούργο είναι πολύ μικρό ,θα το βαρεθείς αμέσως ….

Δε πας καλύτερα Βέλγιο που είναι σούπερ !!![ αν πας να σου κάνω και μια λίστα με κάτι πραγματάκια που θέλω???:lol: ]

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

καλα ειμαστε!

εγω προχθες κοιμηθηκα απο τις 10 μεχρι τις 7 το πρωι, αλλα ξυπνησα οκ

τυχαιο θα ειναι κοριτσι, εκτος αν ειναι τιποτα σχετικο με την περιοδο σου

χτες ξυπνησα κατα τις 4 και μεχρι τις 6 στριφογυριζα στο κρεββατι. ειδα και κατι κουλα ονειρα με γατια... αστα τρελλη νυχτα χτες

κοριτσια, οσες κανατε το εμβολιο της κοινης γριππης, σας εβγαλε το παιδι συμπτωματα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Και εμείς κοιμηθήκαμε σερί χτες το βράδυ και ο καθένας στο κρεβάτι του...αλλά το βράδυ που βουρτσίζαμε τα δόντια μας είδα ότι ο τελευταίος κάτω τραπεζίτης είναι στο παρά τσακ να βγει οπότε κατάλαβα γιατί κοιμόμαστε πάλι αγκαλίτσα από τις 4 και μετά!

Εσείς καλά;Τα παιδιά;

Καλημέρα και εδώ :D

Κι εμείς χάρη στην αλλοπρόσαλλη Αγγελίνα κοιμηθήκαμε σερί και οι τρεις και χωρίς βήχα και τρελά ροχαλητά :D Τα έχω γράψει στις αλλοπρόσαλες :D

Κιουλτάκι έχετε air condiiton σε λειτουργία στο σπίτι ή στη δουλειά;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...