Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

εγω σκεφτομουνα το τωρα οπως καταλαβες!!!!

αχ πως μαρεσαν τα ταξιδια

αχ ποση προικα τους πρεπει να φαμε για να παμε τωρα και οι 3!!!!!!!!!!!!

γαμωτω ενα ατομο ειναι λιγα

χ 3 ειναι αγγουριον!!!!!

καλα μπηκα στο περσινο που πηγαμε να δω μαιο, τιμουλα απο 190+ και πανω τη βραδυα!!!!

ουγκκκκκκ

περσυ μας το ειχε αφησει ..75!!!!!! (νονος της μιας διδυμης χιχιχιχιχιχι)

Διαφημίσεις

καλα μπηκα στο περσινο που πηγαμε να δω μαιο, τιμουλα απο 190+ και πανω τη βραδυα!!!!

ουγκκκκκκ

περσυ μας το ειχε αφησει ..75!!!!!! (νονος της μιας διδυμης χιχιχιχιχιχι)

πού στην κύπρο αυτό?

Κι εγω γουσταρω τρελλα τα ταξιδια.. Αλλα πραγματικα με τη μικρη τα εχω βρει σκουρα.. Αμα περασει πανω απο 45' μεσα στο αυτοκινητο ξεκιναει γκρινια και μουρμουρα.. Το Καλοκαιρι κατεβηκαμε στα μερη μου (Γιωτα εσυ ξερεις ;)) και επειδη ειχαμε να παμε απο το 2007, μπερδεψε ο Βασιλης τις εξοδους και πηγαμε Πυργο μεσω Καλαματας.... :roll: Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι γινοταν μεσα στο αυτοκινητο.... Γκρινια, κλαμμα, προσπαθουσε να ανοιξει τη ζωνη της και να βγει απο το καθισματακι αυτοκινητου... Ενας χαμος! Και ο καημενος ο Βασιλης σταματουσε καθε 45' οπου εβρισκε παρκινγκ για να κατεβαινει και να ξεμουδιαζει το σκατο.. Να τρεχει, να πιει νερο και λοιπα.. Παρολαυτα, καθε φορα που τη ξαναβαζαμε στο αμαξι για να συνεχισουμε το ταξιδι, ωρυοταν! :oops: Στο τελος την πηρε ο υπνος αναμεσα σε αναφιλητα στο καθισματακι!

Φτασαμε Κακοβατο (Γατονι διπλα απο τη Ζαχαρω!! ;)) και ημασταν κομματια... Το κεφαλι μας κοντευε να εκραγει, ο Βασιλης χωμα απο την οδηγηση, καταλαβαινετε... Και με το που ξεφορτωσαμε τα πραγματα απο το αμαξι, πηγαμε να τη βαλουμε να κοιμηθει στο παρκοκρεββατο και εκεινη χοροπηδουσε και ζητουσε κουνιες (3 το μεσημερι ε? :rollingeyes:) Το βραδυ που κοιμηθηκε, πηραμε απο 2 panadol extra ο καθενας να συνελθουμε! Ωραια αρχη διακοπων ετσι?

Και στο γυρισμο μια απο τα ιδια.. Τωρα που πηγαμε Πατρα για Χριστουγεννα, της ειχε παρει ενας φιλος μας ενα φορητο dvd player και της ειχαμε βαλει dvd με τραγουδακια.. Ασχολιοταν με αυτο και πηγε καπως καλυτερα.. Αν και απο την Ακρατα κι επειτα, ξεκινησε ξανα ο οδυρμος! :?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φιλεναδα μπορεις να σκεφτεις εμενα να οδηγω ΜΟΝΗ με ΔΥΟ????

αασε!!!!

πηγαμε προπερσυ Λευκαδα στη νταντα αλλα με τη ναταντα μαζι

9 ωρες!!!!! στο τελος ειχε κατσει αυτη αναμεσα στα καθισματα και η Α αγκαλια

και στασεις γιατι ξερναγε!

προπερσυ καλοκαιρι πηγα τρεμοντας στη ξαδελφη στα Ολυμπια

αλλα τσουλησε

αυτο το καλοκαιρι? καμια σχεση!!!! καμια!!!! με τρελλανε στη πολυλογια! στις 3 απο τις 4 ωρες μιλαγε! ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!! ηρθα με πονοκεφαλο χαχαχαχαχχαχα

και τωρα???? ειδικα ο Β συνεχεια το λεει ποτε θα παμε Θεια Σοφια!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...