Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Εγώ με το μανταρίνι έχω ιδιαίτερη σχέση... Όταν ήμουν έγκυος έφαγα πολλά μανταρίνια για να καλύψω την απουσία τσιγάρου... πολλά μανταρίνια όμως... ίσως γι' αυτο να αρέσουν και τόσο πολύ στην κωνσταντίνα... Όταν σιγουρεύτηκα ότι μπορεί να μασήσει άρχισα να της δίνω φετούλες κομμένες στη μέση και τώρα ολόκληρες και τις τρώει παίζοντας... Και το έκανα γιατί είχα βαρεθεί πια με τις φρυγανιές και τα ψίχουλα τους... μασούλαγε περίπου 5 φρυγανιές την ημέρα...

Η όρεξή της για μανταρίνι επανήλθε την Παρασκευή... σκεφτόμουν λοιπό ότι κάποια στιγμή μου είχε πει η μάνα μου για το μανταρίνι ότι βοηθάει στον ύπνο και δεν έδωσα σημασία... επειδή από Κυριακή κοιμάται σερί... τελικά έκανα την σύνδεση! Όλες αυτές τις μέρες από τις 7.00 έως τις 9.00 το βράδυ έχει φάει τουλάχιστον ένα μανταρίνι... και τρώει και το γάλα χωρίς πρόβλημα (λόγω των θερμίδων που δεν έχει το μανταρίνι)...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στο συγκεκριμενο ονειρο κουλτακι, δεν εχω καν παιδι...! χαχαχα

σοβαρα τωρα, με το παιδι δεν παιζει ακομα, λεω μετα τα τρια

και χωρις παλι δεν παιζει, δεν θελω να τον αφησω πανω απο διημερο στους δικους μου (οταν ηταν 6 μηνων ειχαμε χτυπησει ενα τετραημερακι, αλλα τωρα δε μπορω)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

και μαλλον η αστυνομια και τα διαβατηρια ηταν ενα μικρο τραυμα για τον Β! δε το καταλαβα το γιατι αλλα εκλαιγε

και πλεον ολο το λεει

εμεις αστινομια περσυ...ιουυυυ ιουυυυυυυυ

αεροπλανο

διδυμοκαροτσο στο αεροδρομιο που ουσιαστικα ηταν για να κουβαλησω τα πραματα τους

εκει δε το χρησιμοποιησαμε ουτε μια φορα!!!!

αφου λεω αντε να παμε και στο αττικο και μετα να το πουλησω!!!!!!!

γενικα περπατανε πολυ τα δικα μου

τωρα εκει σιγα τα κουβαληματα

ξενοδοχειο βολτουλα με ταξι σε ολα

μας πηγε ο της νταντας στο αεροδρομιο μοναχα γιατι αλλιως δε χωραγαμε!!!! και πραματα και καροτσι σε ενα ταξι

την επομενη φορα, λιγοτερα και χωρις καροτσι!!!!!

Διαφημίσεις

θες??? εγω μεσα με τα μπουνια! ενα ΠΣΚ η ενα ΠΠΣΚ!!!!

αλλο αυτο χαχχαχαχχαχχαχχα

θελω και Λεμεσο!!!!

και Κιμωλο ισως

και του χρονου ...Λουξεμβουργο!!! ιουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...