Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Έτσι Κ αλλιώς ο γιατρός είναι υπεύθυνος να εξηγήσει όλα τα σενάρια κ να κάνει τις προτάσεις του κ ο ασθενής να δει αν εμπιστεύετε ή όχι . 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

εσεις εξαιρειστε! τελικα ρε Φαιη δε θυμαμαι εγραψες, πηγε κατω μονος του?

Οχι, δεν πηγε κανεις μας τελικα γιατι φοβομασταν να οδηγησει. Το προηγουμενο βραδυ αν θυμασαι ειχα γραψει πως τον εφεραν νωριτερα απο την υπηρεσια γιατι ζαλιστηκε και ανοιξε η μυτη του. Ειναι και ο δρομος καρμανιολα προς τα κατω και ειπαμε να θρηνησουμε μονο τη γιαγια, οποτε το αναβαλλαμε το ταξιδι για τα σαραντα.

Στις 22 του μηνα θα ανεβει ο κουνιαδος μου ο στρατιωτικος να τον φιλοξενησουμε για μια μερα. Και υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να τον φιλοξενησουμε και στις 27. Βεβαια αν ερθει τοτε, θα κουβαλησει κουτες γιατι ειναι η μερα της μετακομισης αυτη!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βρε κοριτσακι διαβασε το συμβολαιο τι λεει

και βαψτο και τελειωσε η φαση, ενα μεροκαματο θα δωσετε και λιγη μπογια

τα αιρκοντισιον δε τα θες στο καινουργιο?

Εχει ηδη 3 μεσα και ολα καινουρια... Γενικα με το καινουριο σπιτι ειμαι ερωτευμενη! Αντε να τακτοποιηθουμε και να ερθετε να μας δειτε! Για ολες το λεω!

Ειναι απιστευτο σπιτι!

Τελος παντων! Ας κανει ο,τι θελει κι αυτος... Στην τελικη και δικαστικα να το παει θα καθυστερησει πολυ, οποτε......

gM4vp2.png

Δεν θα πάει δικαστικά Φαίη... Δεν υπάρχει δικηγόρος που να τον συμφέρει να το αναλάβει! Είναι τίποτα τα χρήματα...

αυτος κοπτεται για να βρει νοικαρη

τα αλλα ειναι περιττα!

η εγγυηση θα μεινει

και αμα φερεται και ασχημα

παρε και τα αιρκοντισιον και πετα τα! να μη του τα αφησεις!!!!

Δεν θα πάει δικαστικά Φαίη... Δεν υπάρχει δικηγόρος που να τον συμφέρει να το αναλάβει! Είναι τίποτα τα χρήματα...

Τελικα εσενα οσο περναει ο καιρος τοσο πιο πολυ σ'αγαπαω!! Μια εχθες που μου ειπες για την ομιλια της Μαριας, μια σημερα με αυτο..... Αερικουλι, σου φτιαχνω ολες τις ντουλαπες οποτε θες!!! :lol::lol::lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

αυτος κοπτεται για να βρει νοικαρη

τα αλλα ειναι περιττα!

η εγγυηση θα μεινει

και αμα φερεται και ασχημα

παρε και τα αιρκοντισιον και πετα τα! να μη του τα αφησεις!!!!

Καλα εσυ μαρη εχεις σπιτι για ενοικιο και δεν μιλας? Τοσο καιρο δεν λεω πως ΘΑ μετακομισω?? Σφυρα μου κι εσυ ντε! :mrgreen:

gM4vp2.png

Φαίη... θα αφήσετε την εγγύηση και θα φύγετε... πριν φύγετε... θα φωτογραφήσετε τα πάντα! Μην πάει και κάνει ζημιές ώστε να ανεβάσει την αξία της αγωγής και προχωρήσει... κυκλοφορούν τρελλοί εκεί έξω!

Διαφημίσεις

Μαρκοπουλάκι μήπως η λύση στο πρόβλημα του ύπνου του παιδιού είναι αυτή;

http://www.clickatlife.gr/story/diatrofi/mantarini-enas-mikros-thisauros?id=1901548

τι λες τώρα !!! και εγώ λόγο δικής μου αλλεργίας δεν τα έβαζα καν στο σπίτι χμμμμμμμμμμμ

Εγώ που να πάω ????

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...