Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Πως να το βαψω εγω ρε 'συ Αερικουλι? Αφου θελει στοκαρισμα, εχει τρυπες σε πολλα σημεια. Ασε που αν βγουν και τα κλιματιστικα, οι τρυπες ειναι πολυ μεγαλες, δεν μπορω να τις καλυψω!

Γατονι ναι, το βρηκα βαμμενο!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

loukomamy μου καλά είναι η μικρή εσείς ??

Φαίη και εγώ το ίδιο θα έκανα που λέει το Aerikouli σιγά μην του χαρίσω τα κλιματιστικά βασικά αν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο μπορεί να σας τρέξει

πάντως παλιά όταν οι γονείς μου μέναν στο ενοίκιο ποτέ δεν βάφανε σπίτι όταν φεύγαν συνήθως άν δεν ήταν βαμμένο έκαναν αυτό που μπαίναμε

KbLyp3.png 4AByp3.png

Τις τρύπες από τα καρφάκια τις στοκάρεις εύκολα με μια σπατουλίτσα... Για τις τρύπες στα κλιματιστικά βρες ένα αλλοδαπό (γιατί ο Έλληνας θα σε γδύσει) εκεί στην περιοχή και με 10-20? θα στο στρώσει ;)

εγω που νοικιασα σε εναν, του "χαρισα" το πρωτο νοικι για να αναλαβει αυτος να το βαψει.

αρα λογικα το βρηκε βαμενο!

αρα θα μπορουσα να του ζητησω οταν θα φυγει να μου το βαψει

σιγα μη το κανει

αρα μαλακια μου!

εγω το βαφω και ο αλλος πρπει να το αφησει βαμενο

οφου.....μαλλον θα φυγει ενας νοικαρης που εχω μεχρι το καλοκαιρι

ποσο το εχω μετανοιωσει που το πηρα αυτο το σπιτι

εγω δε κανω για ιδιοκτητρια , δε μπορω να κυνηγαω

με επαιρνε αυτος

χαλασε το ενα το αλλο

εστελνα υδραυλικο δικο μου και πηγαινε

παει ενα μηνιατικο σχεδον για μονωση ταρατσας

τον επομενο μηνα, λεει χαλασε το θερμοσιφωνο

ο υδραυλικος λεει 200

διαβαζω συμβολαιο

ε λεει οτι ειναι του νοικαρη και του την ειπα,

ε δε μπορουσα...

στο τελος θα πληρωνω και απο τη τσεπη μου

αυτα!!!!

απο την αλλη πλευρα!!!!!

Κάτσε όμως λίγο... Αν του αφήσετε την εγγύηση... ουσιαστικά δεν έχετε υποχρέωση αφού δεν έχει άλλες ζημιές το σπίτι.

Και δεν τον συμφέρει να σε πάει δικαστικά... τσεκαρισμένο.

Διαφημίσεις

Κάτσε όμως λίγο... Αν του αφήσετε την εγγύηση... ουσιαστικά δεν έχετε υποχρέωση αφού δεν έχει άλλες ζημιές το σπίτι.

Ναι, εννοειται πως δεν τη θελουμε την εγγυηση.. Και αλλιως να ερχοντουσαν τα πραγματα, παλι δεν θα τη ζητουσαμε γιατι καταλαβαινω πως ειναι μακακια να φευγεις νωριτερα απο το σπιτι. Αλλη ζημια το σπιτι δεν εχει, πραγματικα ειναι σε αριστη κατασταση. Κι εγω τοσο καιρο που ειμαι μεσα το περιποιουμαι και με το παραπανω!

Μακαρι να μην φτασουν τα πραγματα ως εκει..

gM4vp2.png

Ναι ρε Φαίη, γι' αυτό το λόγο δεν είναι η εγγυηση?

αγνοησατε επιδεικτικα το τι κανετε τη Κυριακη?

καλα σας!!!!

εμείς έχουμε το μνημόσυνο της γιαγιάς του Κώστα οπότε το πρωί -μεσημέρι δεν παίζει με τίποτα έχει λέει και τραπέζι μετά :confused::confused:

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ρε Φαίη, γι' αυτό το λόγο δεν είναι η εγγυηση?

Του το ειπε ο Βασιλης αυτο και γυρισε και του ειπε ο ιδιοκτητης πως εμεις σπασαμε το συμβολαιο νωριτερα, οποτε ουσιαστικα εμεις ειμαστε οι "παρανομοι" του θεματος και για να μην μας τρεξει και γι' αυτο το ζητημα, απαιτει να του το βαψουμε..

Κι οταν του ειπε ο Βασιλης πως τα συμβολαια ειναι για να καλυπτουν τους νοικαρηδες και οχι τους ενοικιαστες, απειλησε πως θα ανεβει σην υπηρεσια του.. :roll:

gM4vp2.png

βρε κοριτσακι διαβασε το συμβολαιο τι λεει

και βαψτο και τελειωσε η φαση, ενα μεροκαματο θα δωσετε και λιγη μπογια

τα αιρκοντισιον δε τα θες στο καινουργιο?

αγνοησατε επιδεικτικα το τι κανετε τη Κυριακη?

καλα σας!!!!

Αν διάβαζες προσεκτικά παραπάνω θα έβλεπες πως έχει απαντηθεί ήδη από το πρωί... να γίνουμε καλά πρώτα! Θέτε να σας κολλήσουμε;

Φαίη δεν νομίζω πως ισχύει το παράνομο του σπασίματος στο συμβόλαιο από τον νοικάρη... Ο όρος μπαίνει για να προστατέψει τον νοικάρη... όχι τον ιδιοκτήτη. Δεν έχετε κανα δικηγόρο φίλο να ρωτήσετε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...