Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί να λαμβάνεις ενημέρωση βρε Γατούλα;

Λοιπόν ο λεγάμενος που τόσα έγραψε γι' αυτόν δίπλα η άλλη, που δεν θέλει (λέει αυτή) το παιδί... πήγε μαζί της στην αμνιο... έμεινε Αθήνα για να την προσέχει μέχρι και χθες!!! Και όλες αυτές τις μέρες την παρακαλάει να είναι μαζί!!! Στην Αθήνα! Ενώ δουλεύει Χαλκίδα!

Τι έχεις να πεις;

ποιος είναι αυτός καλέ???

κιουλτάκι ο πατέρας του παιδιού της έτερης συναδέλφου στη δουλειά που μπήκε μέσα στο φόρουμ και έγραφε ένα κάρο ανακρίβειες για εκείνον!

Διαφημίσεις

ξαναγραψε αυτη εδω μεσα?????

παντως πρπει να ειναι απιστευτα ανωριμη κοπελλα

και να το πω, κριμα το μωρακι και το μελλον του

επισης

παρακολουθω

εσας

φεις

πριβε αλλο φορουμ

και στο τελος δε προλαβαινω να δουλεψω!!!

σιγα μη κοιταω και τον πινακα ελεγχου χαχαχχαχχαχχαχχα

Παιδί μου αν κοιτάς τον πίνακα ελέγχου θα βλέπεις ποια θέματα κινούνται :P και δεν θα ψάχνεις :P

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα!

Κοριτσακια αυτες τις μερες τρεχω λιγο με τη μετακομιση. Εκκρεμουν καποιες υποχρεωσεις και μας εχουν πεθανει..

1ον πρεπει να αλλαξει χωρο σταθμευσης της υπηρεσιακης μηχανης ο Βασιλης. Τωρα την παρκαρει στις σχολες εκπαιδευσης στο Λαγονησι αλλα μεχρι το τελος του μηνα πρεπει να εχει παρει προφορικη εγκριση απο το διοικητη οποιουδηποτε στεγαζομενου τμηματος πλησιον στον Αγιο Δημητριο και μετα να ανεβει ΓΑΔΑ να υποβαλλει αιτηση και να περιμενει να εγκριθει.. Αυτο μπορει να παρει απο μια μερα, οσο..... οσο παει! Καταρχην εχει παει στο τμημα της Ηλιουπολης, του Ελληνικου και του Αγιου Δημητριου και δεν εχει βρει σε κανενα ευκαιρο τον διοικητη... :roll:

2ο που μας "τρεχει" κι εδω θελω τις γνωσεις σας: Οταν κλεισαμε το σπιτι εδω, ο σπιτονοικοκυρης στους προσθετους ορους, εγραφε οταν ληξει το συμβολαιο, δηλαδη την 01/04/2012, και αν δεν ανανεωθει εκ νεου το συμβολαιο, θα μου παραδωσετε το σπιτι καθαρο και βαμμενο. Το σπιτι αντικειμενικα θελει βαψιμο γιατι κι εμεις κρεμασαμε στους τοιχους διαφορα αλλα και στο παιδικο δωματιο βαλαμε αυτοκολλητα και λοιπα.. Του προτεινε λοιπον ο Βασιλης αντι να του βαψουμε το σπιτι (επειδη λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν :rolleyes:) να του αφησουμε τα δυο κλιματιστικα που βαλαμε για παντα (δηλαδη να του τα χαρισουμε) και με τη ρητρα που του δωσαμε να βαψει το σπιτι. Δυστυχως δεν το δεχεται... Και θα ηθελα να ξερω.. Που μπορει να οδηγησει αυτο? Δηλαδη αν φυγω και δεν του το βαψω το σπιτι, μπορει να κινηθει νομικα? Το συμβολαιο δεν ειχε ληξει οπως αναφερεται στους ορους.. Οποια γνωμη σας θα με βοηθουσε! :)

Επειτα ψαχνουμε για μεταφορικη.. Η εταιρεια που εφερε τα πραγματα μας στο Λαγονησι, μας πηρε με χρηση ανυψωτη 270 ευρω. Ειχε εδρα τη Γλυφαδα αλλα δεν μπορω να βρω με τιποτα την καρτουλα της και οι υπολοιπες εταιρειες ζητανε αστρονομικα ποσα!

Γενικα, για να μη σας πρηζω, να ξερετε πως αυτο το διαστημα ειμαι στο τρεξιμο. Επισης να ξερετε πως μεχρι να γινει η μεταφορα του σταθερου - internet στο καινουριο σπιτι, θα μπαινω απο τη μαμα μου να σας μιλαω αλλα αυτο θα γινεται μονο μια φορα την ημερα. Το διευκρινιζω για να μην με ψαχνετε! Αυτα προς το παρον!

Φιλια πολλα σε ολες σας!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαίη εγώ στη θέση σας θα έπαιρνα 4 πεντόκιλα άσπρο χρώμα και θα το έβαφα εγώ και θα του παρέδιδα... γιατί να του χαρίσεις τα κλιματιστικά; Μπορεί να μην τα χρειάζεστε σε αυτό το σπίτι αλλά πως είσαι σίγουρη ότι δεν θα θες κλιματιστικό σε ένα επόμενο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...