Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λουκομαμα πρωτη φορα βλεπω τετοια διαιτα! αν εξοικειωθεις λιγο, ισως οντως να ειναι βολικη...

βεβαια, απο την αλλη, λενε οτι για να λειτουργει καλα ο μεταβολισμος το καλυτερο ειναι τα πολλα και μικρα γευματα. το ενα και βαρβατο ειναι ο,τι χειροτερο (καλα εγω αυτην την περιοδο τρωω μεσημερι-βραδυ που επισης δε λεει)

αερικακι το ιδιο μου εκανε προχτες ο κωνσταντινος, που γενικα δεν ειναι καθολου επιθετικος. ξαφνιαστηκα και για να μην τον χτυπησω του φωναξα πολυ αποτομα και δυνατα "εεπ ποιος τα κανει αυτα?" και εβαλε κατι κλαμματα... τρομαξα να τον ηρεμησω...

ειτε χαστουκακι ειτε φωνη, το ιδιο αποτελεσμα εχει... :-(

του μιλησα βεβαια πολυ, του εξηγησα γιατι δεν πρεπει να χτυπαμε κανεναν... μετα με χαιδευε ο γλυκος μου...

κι εγω δεν ξερω αν εκανα καλα, αλλα εχω τεραστιο κολλημα με το να μην χτυπαει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι δεν παίζει...

Σιγά μην παίζει...

Τρώω ξύλο, ξενυχτάω, τρέχω όλη μέρα και όλη μέρα απο πίσω του, αλλά φαντάζομαι οτι αν ποτέ απλώσω χέρι πάνω του θα πεθάνω.

Τί μουτράκι να χτυπήσεις... ??? Μη τρελαθούμε κιολας.

Κιουλτάκι, γύρω στα 7-7,500 ευροπουλάκια η ζημιά. Ευτυχώς το αυτοκίνητο είναι σκυλί και δε μάσησε απο το χτύπημα. Η ζημιά ήταν μονο φανοποιία.

Μελίνα, η δίαιτα αυτή προσωπικά με έχει βολέψει, διότι δε χρειάζεται να μαγειρεύεις 2-3 διαφορετικά πιάτα την ημέρα. Τα συχνά και μικρά γεύματα δε σου τα αποκλείει, απλώς στα περιορίζει στις τροφές με τις μηδενικές μονάδες. Εάν το κυρίως γεύμα σου είναι το μεσημεριανό και είναι χαμηλό σε μονάδες πχ κοτόπουλο ψητό με πατάτες είναι 3 μονάδες, μπορείς τις υπόλοιπες μονάδες να τις εκμεταλλευτείς για την υπόλοιπη μερα πχ το απόγευμα ένα γιαούρτι με φρούτα (1 μονάδα).

Μελίνα στην δική μου δεν πιάνουν οι φωνές. Ίσα ίσα που με τις φωνές το θεωρεί παιχνίδι.

Διαφημίσεις

Εγω τη στιγμή που παει να με χτυπήσει, του ακινητοποιώ το χέρι στον αέρα και το κρατάω με δύναμη. Τον κοιτάζω στα μάτια και τον μαλώνω (χωρίς όμως φωνές). Συνήθως (μυξο)κλαίει, αλλά μου ζητάει συγνώμη και αρχίζει τα χάδια και τις αγκαλιές.

Διαφημίσεις

γενικώς αυτές τις μέρες δεν είμαι πολύ καλά (από την Δευτέρα τέλος η δουλειά και με έχει πάρει λίγο από κάτω) :?:???:

ειδικώς σήμερα ξεκαθάριζα την βιβλιοθήκη γιατί ο σύζυγος δήλωσε ότι για να βάλω νέο βιβλίο μέσα στο σπίτι ή θα πρέπει να ξεφορτωθώ κάποιο άλλο η να πετάξει εμένα από το σπίτι:mrgreen::mrgreen::roll::roll: (το ίδιο δήλωσε και η μάνα μου γμτ να μην τολμήσω να κατεβάσω άλλα βιβλία στο σπίτι στο χωρίο γιατί θα φωνάξει παλιατζή :roll::roll:)

KbLyp3.png 4AByp3.png

Γιατί να λαμβάνεις ενημέρωση βρε Γατούλα;

Λοιπόν ο λεγάμενος που τόσα έγραψε γι' αυτόν δίπλα η άλλη, που δεν θέλει (λέει αυτή) το παιδί... πήγε μαζί της στην αμνιο... έμεινε Αθήνα για να την προσέχει μέχρι και χθες!!! Και όλες αυτές τις μέρες την παρακαλάει να είναι μαζί!!! Στην Αθήνα! Ενώ δουλεύει Χαλκίδα!

Τι έχεις να πεις;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...