Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

κορίτσια μην με πείτε ψώνιο ...έκλεισα μάθημα με πόνυ για το κοριτσάκι μου την κυριακή! τι να κάνω, αφού είδα ότι της αρέσει τόσο πολύυυυυυυυυυυυ

Τέλειο!!!! Που το κανόνισες?????? Πόσο παει η ώρα ρε κιουλτάκι???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

λουκομαμα (καλημερα!) εγω να δεις...!

βεβαια οταν μπαινω στη λογικη, μετα γουσταρω (που γινομαι ανθρωπος σιγα σιγα)

αλλα τωρα, που απεχω ακομα απο αυτη τη λογικη, μονο που το σκεφτομαι κουραζομαι...

απο δευτερα σε δευτερα το παω!

Ακου,

Πριν απο αρκετά χρόνια είχα παει σε διαιτολόγο και μου είχε γράψει μια δίαιτα πολύ εύκολη.

Κάθε μέρα πρέπει να καταναλώνουμε 5 μονάδες. Κάθε τροφή μετριέται ως μία μονάδα, εκτός από τις ελεύθερες τροφές. Τις ελεύθερες τροφές δεν τις μετράμε, τις τρώμε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας χωρίς επιβάρυνση μονάδων. Από την κάθε τροφή/μονάδα, μπορούμε να τρώμε απεριόριστες ποσότητες, γιατί είτε μία μπουκιά φάμε είτε δύο πιάτα εμείς μία μονάδα θα μετρήσουμε. Όμως, αν φάμε την ίδια τροφή περίπου 1-2 ώρες αφού την έχουμε ξαναφάει θα πρέπει να την ξαναμετρήσουμε. Στην διάρκεια της ημέρας επιτρέπεται μία αναλογία σε ψωμί (δίνω ενδεικτικές αναλογίες πιο κάτω), η οποία μετριέται επίσης ως μία μονάδα.

OXI ζάχαρη ή ξηρούς καρπούς, γιατί μία κουτ.γλυκού ζάχαρη ή ένας ξηρός καρπός μετριέται ως μονάδα! Το σημαντικό στο μέτρημα είναι το λάδι. Το ωμό λάδι μετριέται ως μία μονάδα, αλλά το τηγανιτό ξαναμετριέται ως άλλη μονάδα, το βραστό το ίδιο, κτλ. Έτσι, αν θέλουμε να γλιτώσουμε μία μονάδα, μπορούμε να μην βάλουμε πχ λάδι στην σαλάτα μας, ή να βάλουμε λίγο από το λάδι που τηγανίσαμε, κτλ. Δηλαδή, αν φτιάξουμε πχ μακαρόνια με κιμά, θα μετρήσουμε και το λάδι που κάψαμε για τα μακαρόνια, και το λάδι που βράσαμε για τον κιμά. Αν φάμε και σαλάτα θα μετρήσουμε και το λάδι το ωμό της σαλάτας, κτλ...

Παρακάτω παραθέτω τις ελεύθερες τροφές, τις οποίες δεν μετράμε και τρώμε όποτε και όσο θέλουμε, και δίνω και κάποια παραδείγματα άλλων τροφών που τις μετράμε σαν μονάδα, απο τις οποίες επίσης τρώμε όσο θέλουμε, αλλά τις μετράμε ως μονάδα.

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ Κολοκυθάκια,Μπρόκολο,Χαμομήλι/Τσάι, Κρεμμύδια, Μελιτζάνες, Παντζάρια, Cola light/Σόδα, Πιπεριές, Λάχανο, Μπάμιες, Καφές, Ξύδι, Κουνουπίδι, Σπανάκι, Κεράσια, Λεμόνι, Καρότα, Μανιτάρια, Ροδάκινα, Αχλάδια,, Μαρούλι, Φασολάκια, Μανταρίνια, Μήλα, Ραδίκια, Πράσα, Πορτοκάλια, Φράουλες, Αγγούρια, Σέλινο, Ντομάτες, Μαϊντανός

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ/ΜΟΝΑΔΑ Ωμό λάδι, Πατάτες, Μέλι, Κοτόπουλο, Τηγανιτό λάδι,Ρύζι, Βλήτα, Χοιρινό, Βραστό λάδι, Μακαρόνια, Αυγό, Μοσχάρι, Ψητό λάδι, Μπαχαρικά/Αρωματικά (σε μεγάλη ποσότητα),Μπανάνες, Αρνί, Γαρίδες, Πεπόνι, Γάλα, Μπακαλιάρος, Φακές, Καρπούζι, Κεφαλοτύρι, Γλώσσα, Φασόλια, Βρώμη, Γιαούρτι, Σαρδέλα, Ρεβύθια, Καλαμπόκι, Φέτα, Αλκοόλ, Γίγαντες, Σόγια, Ανθότυρο

Απλά με αυτή τη δίαιτα γλιτώνεις τα ζυγίσματα (που μισώ) και τα 10 διαφορετικά πιάτα την ημέρα (που επίσης μισώ).

Με αυτά που διαβάζω δίπλα έχω προβληματιστεί με κάτι και θα το συζητήσω μαζί σας θέτε δεν θέτε :lol:

Την Δευτέρα που γυρίσαμε απο τον παιδικό (θυμάστε που η μικρή κοπάναγε όλη μέρα τα παιδάκια) κάποια στιγμή που την άλλαζα γύρισε και μου έχωσε χαστούκι και αυθόρμητα τη χτύπησα κι εγώ ΕΛΑΦΡΑ στο μάγουλο κοιτώντας την αυστηρά! Είχε προηγηθεί πολύς διάλογος ότι δεν χτυπάμε και κάνουμε οοοοο και χαϊδεύουμε και αγκαλίτσες και τέτοια. Με κοίταξε έκπληκτη και έβαλε τα κλάμματα. Χωρίς να φωνάξω την ρώτησα "πόνεσες"; "νιαι" μου απαντάει με κλάματα "κι εγώ πονάω όταν το κάνεις εσύ, το κατάλαβες τώρα;" "νιαι" μου ξαναπαντάει με περισσότερα κλάμματα... Της είπα "τότε σε παρακαλώ μην το ξανακάνεις" και την πήρα αγκαλιά....

Δεν έχει ξαναπροσπαθήσει να με χτυπήσει και μάλιστα σήμερα το πρωί που την άλλαζα με έπιασε από τα μάγουλα και μου έχωσε φιλί στο στόμα!!!!!

Όμως από την Δευτέρα με βασανίζει αν έκανα καλά... ήταν αυθόρμητη η αντίδρασή μου περισσότερο λόγω της έκπληξης που μου προκάλεσε το χαστούκι της!

0.80 λεπτά το λεπτό :lol: Ρε που φτάσαμε :lol:

Γεια σου Λουκομανούλα :D Πως είναι τα κέφια;

Αερικάκι, τί φτιάνς βρε συ???

Καλά είμαστε, σας διαβάζω αλλά τρέχω και δεν προλαβαίνω να απαντήσω. Μου λείψατε.

Τί κάνει το κουκλάκι σου?

Διαφημίσεις

Λουκομανούλα κι εμάς μας έχεις λείψει :D Τι νέα από το αμάξι;

Το μπουμπούκι μου στρώνει σιγά σιγά! Μετράμε 4 νύχτες που δεν έχει ξυπνήσει και κοιμάται στο κρεβάτι της και μάλιστα χθες με βήχα και συνέχισε να κοιμάται! Έστρωσε λίγο και το βραδινό γάλα επιτέλους :D

Κι εγώ έτσι λέω στον εαυτό μου κιουλτάκι αλλά από την άλλη και εκείνα τα ΠΟΤΕ δεν σηκώνουμε χέρι στον αδύναμο μου τριβελίζουν το μυαλό γιατί με βρίσκουν σύμφωνη στη θεωρία!

Με αυτά που διαβάζω δίπλα έχω προβληματιστεί με κάτι και θα το συζητήσω μαζί σας θέτε δεν θέτε :lol:

Την Δευτέρα που γυρίσαμε απο τον παιδικό (θυμάστε που η μικρή κοπάναγε όλη μέρα τα παιδάκια) κάποια στιγμή που την άλλαζα γύρισε και μου έχωσε χαστούκι και αυθόρμητα τη χτύπησα κι εγώ ΕΛΑΦΡΑ στο μάγουλο κοιτώντας την αυστηρά! Είχε προηγηθεί πολύς διάλογος ότι δεν χτυπάμε και κάνουμε οοοοο και χαϊδεύουμε και αγκαλίτσες και τέτοια. Με κοίταξε έκπληκτη και έβαλε τα κλάμματα. Χωρίς να φωνάξω την ρώτησα "πόνεσες"; "νιαι" μου απαντάει με κλάματα "κι εγώ πονάω όταν το κάνεις εσύ, το κατάλαβες τώρα;" "νιαι" μου ξαναπαντάει με περισσότερα κλάμματα... Της είπα "τότε σε παρακαλώ μην το ξανακάνεις" και την πήρα αγκαλιά....

Δεν έχει ξαναπροσπαθήσει να με χτυπήσει και μάλιστα σήμερα το πρωί που την άλλαζα με έπιασε από τα μάγουλα και μου έχωσε φιλί στο στόμα!!!!!

Όμως από την Δευτέρα με βασανίζει αν έκανα καλά... ήταν αυθόρμητη η αντίδρασή μου περισσότερο λόγω της έκπληξης που μου προκάλεσε το χαστούκι της!

Ο παιδίατρος του ανηψιού μου, είχε προτείνει αυτό ακριβώς που έκανες. Οταν το παιδί μας χτυπάει - να το χτυπάμε και εμείς για να καταλάβει το αποτέλεσμα της πράξης του. Οταν το άκουσα, είπα οτι ο γιατρός πρέπει πραγματικά να είναι μαλ@#$.

Εχω φάει όμως τόοοοοοοοσο πολύ ξύλο, που αργά ή γρήγορα, αυθόρμητα ή όχι, θα έρθω στα λόγια του... τη βλέπω τη δουλειά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...