Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου Νιτσα!!!!

ποια είναι αυτή καλέ? και αν μας παχαίνουν πολλές τροφές τι κάνουμε??? τις κόβουμε όλοοοοοοες???

Κόνη τη λένε... περιμένω από τον εργοδότη μου που την ξέρει, πληροφορίες...

Αν σε παχαίνουν πολλές τροφές.......... θα τρως τις υπόλοιπες που μένουν:mrgreen::mrgreen::roll::tongue:

Περιληπτικά:

08.00: Φρυγανιά και γάλα

10:00: Τοστ

13:00: 250 περίπου γρ φαγητό που να περιέχει λίγο από όλα (ζυμαρικά, κρέας, σαλάτα) Η σαλάτα μπορεί να είναι απερίοριστη αν είναι σκέτη (χωρίς λάδια και λιπαρά) και φρούτο

17:00: Γιαούρτι και φρούτο

20:00: Δείπνο γύρω στα 200γρ όπως μεσημέρι

22:00-23:00 Γιαούρτι ή ενα ποτήρι γάλα

Το έχω αναλυτικά κρατημένο με τις ποσότητες ακριβώς... Θύμησέ μου να το σκανάρω να στο στείλω αν θες ;)

Καλημέρα σας! Μπήκα όλο χαρά να σας πω καλημέρα και έπεσα πάνω στο θέμα που πονάει :(

Πρέπει να χάσω καμιά 10αρια κιλά και δεν λέω να το ράψω! Αφήστε που είμαι τρελλά παράξενη με το φαγητό και δεν μπορώ να ακολουθήσω διατροφές! Δεν τρώω όσπρια, από λαχανικά μόνο σπανάκι σε πίτες ή σπανακόρυζο, και από φρούτα μόνο μήλο και αυτό αν μου το φέρεις κρύο, καθαρισμένο και κομμένο! Για πολλά χαστούκια λέμε :roll:

Πάντως Χριστινάκι μου αν δεν σου κάνει κόπο, μπορείς να μου την στείλεις αυτή τη διατροφή; Μπας και καταφέρω τίποτα αν και γω επίσης τρώω το απόγευμα που γυρνάω, γάλα με δημητριακά το πρωί, ένα τοστ το μεσημέρι και καμιά μπάρα δημητριακών ενδιάμεσα. Αλλά μετά τις 21:00 το βράδυ μπουκώνομαι με ότι βρω! Γλυκά, αλμυρά αδιακρίτως!

Μαρκοπουλάκι μου γιατί κάνατε τώρα της ανεμοβλογιάς; Εμείς το έχουμε για αύριο και ο Νικόλας είναι πιο μικρός από τον Μάριό σου...

Διαφημίσεις

Καθυστερησα το mmr καποιους μηνες και πηγαν ολα λιγο πισω,το καναμε τελικα το mmr και τωρα ειχε σειρα η ανεμοβλογια αλλα ευτυχως κανενα δεν του εκανε παρενεργειες.

Θα στο στείλω μαράκι.

Εμείς την ανεμοβλογιά την έχουμε τον άλλο μήνα αλλά παίζει να την περάσουμε και φυσιολογικά (θα ξέρουμε σύντομα) οπότε θα δείξει. Το mmr και εμείς το έχουμε πάει πίσω, για τον Μάιο, αλλά τα υπόλοιπα τα κάνουμε κανονικά.

Γατούλα που είσαι; Σου έχω νέα από την "τρελλή"!

Καθυστερησα το mmr καποιους μηνες και πηγαν ολα λιγο πισω,το καναμε τελικα το mmr και τωρα ειχε σειρα η ανεμοβλογια αλλα ευτυχως κανενα δεν του εκανε παρενεργειες.

α ωραία :) το μμρ του έκανε του δικού μου μια ώρα πυρετό 38...

ωχ εγω γι'αυτο δεν τις θελω αυτες τις εξετασεις, γιατι ο,τι μου απαγορεψουν, εγω θα πεσω με τα μουτρα

το σκεφτομαι αν αξιζει να παω σε διαιτολογο η αν θα το προσπαθησω μονη μου

η συνηθισμενη διατροφη που κανω (που μου την ειχε δωσει διαιτολογος) ειναι 5 γευματα (καλα αυτη εδινε 7 γευματα αλλα δεν μου βγαινανε με τιποτα - τα αλλα δυο ηταν φρουτα βεβαια)

πρωινο: παξιμαδακια σικαλης με τυρι κατικι

δεκατιανο : φρουτο

μεσημεριανο: σαλατα με τονο/κοτοπουλο/κοτατζ τσιζ

απογευματινο: γιαουρτι με μαρμελαδα χωρις ζαχαρη η φρουτο

βραδυνο: ψητο με σαλατα/ οσπριο / λαδερο

(το βραδυνο το ετρωγα παντα βραδυ, καθως ειναι η μονη στιγμη της μερας που θα κατσουμε με τον αντρα μου ησυχοι)

θελει βεβαια προετοιμασια γιατι τα 4 απο τα 5 τα επαιρνα μαζι μου στη δουλεια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κόρες!!

Τί βλέπω, το ρίξαμε στη δίαιτα?????

Αντε τραβήξτε και εμένα...

Εγω είμαι σαν τον άντρα σου Marco, ολη μέρα δεν τρώω τίποτα αλλά με το που θα κοιμηθεί ο μικρός... αρχίζει το ματς. Και να τα πατσοκοίλια...

Αυτή την προετοιμασία πώς τη βαριέμαι βρε Μελίνα...

λουκομαμα (καλημερα!) εγω να δεις...!

βεβαια οταν μπαινω στη λογικη, μετα γουσταρω (που γινομαι ανθρωπος σιγα σιγα)

αλλα τωρα, που απεχω ακομα απο αυτη τη λογικη, μονο που το σκεφτομαι κουραζομαι...

απο δευτερα σε δευτερα το παω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...